• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

    Είναι προδότες. Ότι δεν κατάφεραν μέσα από πολέμους τα περνούν μέσα από τα μνημόνια. Θέλουν να μας κατέχουν.

    Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Αιγαίο σχεδόν καθημερινά. Σχεδόν 2.800 αφίξεις λαθρομεταναστών μόνο στο Βόρειο Αιγαίο και μόνο τον μήνα Σεπτέμβριο. Οι μετανάστες έρχονται τις περισσότερες φορές μέσω Τουρκίας. Τους φέρνουν οι λαθρέμποροι οι οποίοι τους οδηγούν μέσα από χιονισμένα βουνά ή φουρτουνιασμένες θάλασσες, πολλούς μαζί, αντί περίπου 5.000 ευρώ, ανάλογα με τη χώρα προέλευσης. Κι όταν φτάσουν μέσα στη χώρα, τούς φορτώνουν σε φορτηγά και τούς φέρνουν στην Αθήνα.
    Έρχονται όποτε τους αρέσει και όποτε θέλουν. Τρομοκράτες, κλέφτες, βιαστές, πρώην κατάδικοι, πόρνες, ζητιάνοι, έμποροι ναρκωτικών, άτομα με μεταδοτικές ασθένειες. Δεν ελέγχεται το ιστορικό ούτε καν εκείνων που παίρνουν άδεια εργασίας. Από την στιγμή, που περνούν τα σύνορα, τους παρέχεται φιλοξενία, τροφή και ιατρική περίθαλψη, με επιβάρυνση των Ελλήνων. Λαμβάνουν ακόμη και ένα μικρό ποσό χρημάτων για τα τρέχοντα μικροέξοδά τους. Όσο για τους παράνομους μετανάστες, ακόμη κι αν απελαθούν επειδή έχουν διαπράξει κάποιο φριχτό έγκλημα, πάντοτε καταφέρνουν να επιστρέψουν. Αν απελαθούν ξανά, πάλι γυρίζουν πίσω. Φυσικά, για να διαπράξουν κι άλλα εγκλήματα. Και τα μέλη της Κυβέρνησης δεν κάνουν τίποτε. ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
    Η Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ έθνος μεταναστών. Δηλαδή, ένα μείγμα από φυλές, θρησκείες και γλώσσες. Ούτε αλλοιώθηκε η ταυτότητά της από τις επιδράσεις των κατακτητών της. Δεν είμαστε ένα χωνευτήρι πολλών και διαφόρων ειδών, δεν είμαστε ένα μωσαϊκό από ανομοιομορφίες, συγκολλημένες μονάχα με μια ιθαγένεια. Επίσης, για δυο χιλιάδες χρόνια, η ενότητά μας ήταν βασισμένη σε μια θρησκεία. Είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί.
    Μία Ορθοδοξία που έδωσε το αίμα της μαζί με τους ήρωες αυτού του τόπου για την ελευθερία μας , για να διώξουν τον ζυγό του μουσουλμανισμού από πάνω μας. Και εν τέλει ας το παραδεχτούμε: Είμαστε η μόνη πολιτισμένη Εκκλησία που μας κράτησε αιώνες όρθιους χωρίς να θέλουμε ποτέ το κακό κανενός λαού αλλά να μαχόμαστε για τα δίκαια μας. Η πολιτιστική μας ταυτότητα είναι ήδη προσδιορισμένη από την χιλιόχρονη ιστορία μας, δεν μπορούμε ν’ αντέξουμε ένα κύμα μεταναστών, που δεν έχουν καμιά σχέση μ’ εμάς… και που δε θέλουν να γίνουν σαν εμάς, να απορροφηθούν από εμάς. Αντίθετα, μάλιστα, θέλουν να μας απορροφήσουν εκείνοι. Θέλουν ν’ αλλάξουν τις αρχές μας, τις αξίες μας, την ταυτότητά μας, τον τρόπο ζωής μας. Και στο μεταξύ, μας αναστατώνουν με την οπισθοδρομική άγνοιά τους, με την οπισθοδρομική μισαλλοδοξία τους, με την οπισθοδρομική θρησκεία τους.
    Στον δικό μας πολιτισμό δεν υπάρχει χώρος για μουεζίνηδες και μιναρέδες, για ψευτοεγκράτειες, για το ταπεινωτικό τσαντόρ, για την εξευτελιστική μπούρκα. Ακόμη κι αν υπήρχε χώρος γι′ αυτούς τους ανθρώπους, εγώ δεν θα τους τον παραχωρούσα. Γιατί θα ήταν σαν να έσβηνα την ταυτότητά μας, σαν να εκμηδένιζα τα επιτεύγματά μας. Θα ήταν σαν να έφτυνα κατάμουτρα την ελευθερία, την οποία κερδίσαμε, τον πολιτισμό που έχουμε αναπτύξει, την ευημερία που έχουμε αποκτήσει. Θα ήταν σαν να ξεπουλούσα την χώρα μου, την πατρίδα μου. Κι η χώρα μου, η πατρίδα μου δεν είναι προς πώληση.
    Είναι απαιτητό να φύγουν και ας τους πάρει όποιος κόπτεται είτε γιατί τους μοιάζει, είτε για τους ενώνει το θρήσκευμά τους η κουλτούρα τους γενικότερα.
    Η Ελλάδα θα παραμείνει δυνατή και Ορθόδοξη!
    Για το Πολιτικό Συμβούλιο της Λ.Ε.Π.ΕΝ Γεωργία Μουντάκη.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ