• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

    ΤΩΡΑ! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε Πλήρη Εξέλιξη το ΒΡΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ…. ΣΤΟΧΟΣ η Πλήρης ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ….

    Το κατοχικό καθεστώς προχωρεί στην επιβολή «δασμών» για προϊόντα που μεταφέρονται από τις ελεύθερες περιοχές προς τους εγκλωβισμένους μέσω των Ηνωμένων Εθνών. Απώτερος στόχος της ψευδοκυβέρνησης είναι η πλήρης απαγόρευση της μεταφοράς συγκεκριμένων αγαθών από τις ελεύθερες περιοχές προς τα κατεχόμενα.
    Αυτά τα αγαθά είναι υγρά καύσιμα και φυτοφάρμακα.
    Σύμφωνα με τον «υφυπουργό εξωτερικών» στα κατεχόμενα, Μουσταφά Λακατάμιαλι, η μεταφορά των συγκεκριμένων προϊόντων θεωρείται παράνομη και γι’ αυτό στόχος είναι η πλήρης απαγόρευση και οι «αρχές» θα αποφασίζουν ποιος έχει ανάγκες και ποιες είναι αυτές. Είπε ακόμα ότι οι Ελληνοκύπριοι εγκλωβισμένοι που ασχολούνται με τη γεωργία επωφελούνται από τη βοήθεια που παραχωρείται στους «πολίτες της τδβκ». Επικαλέστηκε και τη Συμφωνία της Τρίτης Βιέννης ότι δεν αναφέρεται στη μεταφορά προϊόντων. Μια παραπλανητική προσέγγιση καθώς το κατοχικό καθεστώς παραβιάζει εδώ και δεκαετίες το σύνολο της εν λόγω Συμφωνίας την οποία επικαλείται.
    Χθες αντιπροσωπεία της ΟΥΝΦΙΚΥΠ είχε επαφές με την κυβέρνηση όπου στη συνάντηση τέθηκαν όλα τα θέματα που προκύπτουν το τελευταίο διάστημα με τους εγκλωβισμένους. Οι εκπρόσωποι των Ηνωμένων Εθνών είχαν κληθεί προκειμένου να τους διαβιβαστεί η διαμαρτυρία για το θέμα των βιβλίων προς τους εγκλωβισμένους. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι εκπρόσωποι των Ηνωμένων Εθνών ενημέρωσαν την κυβέρνηση πως το κατοχικό καθεστώς θα προχωρήσει κανονικά στην επιβολή «δασμών» στα προϊόντα που μεταφέρονται από τις ελεύθερες περιοχές προς τους εγκλωβισμένους Ελληνοκύπριους και Μαρωνίτες. Εξαίρεση από τα προϊόντα που θα υπόκεινται σε «δασμούς» θα τύχουν τα φάρμακα.
    Το θέμα της επιβολής «δασμών» αποτελεί κίνηση της ψευδοκυβέρνησης, σε συνεννόηση με την Άγκυρα στο πλαίσιο των ευρύτερων σχεδιασμών τους. Ενέργειες που φαίνεται να έχουν μπλοκάρει για τα καλά τον Μουσταφά Ακιντζί, καθώς παρά τις παραινέσεις οργανωμένων συνόλων στα κατεχόμενα, δεν έχει πάρει θέση στο θέμα των «δασμών». Ο κ. Ακιντζί βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα στην Αμερική όπου παρέμεινε μετά τις επαφές του στη Νέα Υόρκη.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ