• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

    ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ … ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ; ΤΟ ΤΕΛΟΣ

    Επιθεσεις,δολοφονιες αθωων πολιτων,με ιδιαιτερη προτιμηση σε γυναικοπαιδα,δειγμα της αλητορατσας των ανικανων σε ολα τα επιπεδα νεοταξιτικων Τζιχανωμαλων Ναζιστικων τουρκομογγολικων περιττωματων,προιοντων γεννετικης αλητοεπιστημης!
    Τους κατασκευασαν δολοφονους ακριβως για να <<μειωσουν>> τον πληθυσμο της γης!
    Ουσιαστικα κατασκευαστηκαν αυτα τα περιττωματα για να εχουν δολοφονικα αντιανθρωπινα στιφη.
    Και τους χρησιμοποιησαν σε καθε περιπτωση οπου ειχαν το πανω χερι!
    Τα γνωριζουμε ολοι,να μην τα ξαναλεμε!
    Η επιλεκτικη τρομοκρατια ομως,ενω κατασκευαζεται και σχεδιαζεται απο ψυχικα αρρωστα ατομα και εκτελειται απο ζωα χωρις λογικη και συναισθημα,τεινει να αποδειξει οτι το παγκοσμιο καθεστως των αμφι-ζωων,βρισκεται στα τελειωματα του!!
    Αυτα τα ανικανα στην αναπαραγωγη τους ζωα,που δημιουργηθηκαν απο <<εκπροσωπους>> των οντοτητων με <<σκοτεινες>> ενεργειες,απο τους εκπροσωπους δηλαδη επι γης του ΝΕΙΚΟΥΣ,στο τελος κυριαρχησαν και επ αυτων!!
    Να σημειωσουμε οτι οπως λεει η Φυσικη επιστημη,τα παντα στην τρισδιαστατη πραγματικοτητα μας στην γη ειναι διπολικα παραγωγα!
    Γιαυτο υπαρχουν και οι αντιθεσεις!Πχ θετικο-αρνητικο,αρσενικο-θηλυκο,θεση-αντιθεση.φαση-αντιφαση!0-1,για την ηλεκτρονικη επιστημη!
    Κοιταζοντας καταματα την Ιστορια της Ανθρωποτητας των τελευταιων δεκαετιων,τουλαχιστον απο την δικη μου γενια,υπαρχει μια ποιοτικη διαβαθμηση της βιας,η οποια με <<αφορμες>> εφτασε στο αποκορυφωμα της την ημερα του τραγικου Νεοταξιτικου λαθους,της απορριψης του αποτελεσματος του Ελληνικου Δημοψηφισματος!
    Μεχρι τοτε ειχε διαρκως αυξανομενες ποσοτικα αλλα <<αιτιολογημενες>> <<πολιτικα>> τασεις!
    Θα εχουμε ισως παρατηρησει μια – μεταδημοψηφισματικη της Ελλαδας εποχη – ταση των Νεοταξιτων να αποκαλυπτουν θεαματικα τις πραγματικες βλεψεις τους,αλλα και τις απολυτα εκφοβιστικες επιδειξεις δυναμης στις οποιες επιδιδονται!
    Με τον φοβο κυριαρχησαν,με τον εκφοβισμο τους που θα προκαλει αφθονο γελιο,τελειωνουν!
    Η αποσπασματικη και επιλεκτικη βια εναντιον των ανθρωπων,κυρως σε χωρες οπου ειναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ,ειναι η αγωνιωδης τους προσπαθεια να μας δειξουν οτι υπαρχουν ακομα!
    Κι αν ερθουμε και στα δικα μας,η καθε προσπαθεια γνησιων και μη κατευθυνομενων Ελληνων,προκαλει κυματα φοβου σε ολους τους!
    Μια απλη συγκεντρωση Ελληνων χωρις κομματα,σημαιες κραυγες,ντουντουκες και λοιπα ζωωδη συμπαραμαρτουντα,τους εφερε τετοιο πανικο,που διεταξαν τις χρυσες εφεδρειες γραφιαδες,να προβουν σε ακρως <<διαφωτιστικες>> <<αναλυσεις>> μονο για ζωα,με αρκετες δοσεις παραπληροφορησης,για να την <<αποδομησουν>>.
    Φυσικα με μπολικη δοση κατινιας(σημα κατατεθεν των ζωων) και προσωπικες επιθεσεις!!
    Μονο που οι εφεδρειες αυτες,ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ!
    Και ηταν μονο μερικες εκατονταδες ησυχων Ελληνων!!
    Δηλαδη αν ηταν μερικες χιλιαδες,τι θα παθαιναν?
    Κριση υστεριας?
    Εχουν καταντησει για γελια!!
    Τελικα αγαπημενοι Ελληνες και φιλελληνες:
    Οι παγκοσμια διαμορφουμενες συνθηκες,για πρωτη φορα στην βρωμερη και λιγδιασμενη υπαρξη τους,δινουν την δυνατοτητα σε καποιους απο αυτους,να αποκτησουν τον σεβασμο και την φιλια των Ελληνων,αρκει να καταλαβουν,να θελουν και να αποφασισουν να μοιασουν στον ανθρωπο!
    Γιατι πριν απο την εμφανιση τους,στον πλανητη μας υπηρχε ΔΙΑΠΑΛΗ,αλλα οχι ΔΙΑΜΑΧΗ!
    Και προς τα εκει παμε,μετα απο τοσες χιλιετηριδες,ΜΗ ΑΝΑΓΚΑΙΑΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ!
    Ειμαστε ευτυχεις μεσα στην δυστυχια που θελησαν να μας επιβαλλουν,που ζουμε τις εποχες που αριστα περιγραφονται απο την λαικη σοφια με το <<εχει ο καιρος γυρισματα>>.
    Γιατι ειμαστε στα <<γυρισματα>> εκει οπου ο Ελληνισμος με αγωνα μα και με προσπαθεια,κυριως πνευματικα,θα ξαναθριαμβευσει,οχι για να αποδειξει οτι κατι ειναι,αλλα για να δειξει οτι ειναι κατι μεγαλο και ανθρωπινο!
    Μπηκαμε ηδη στην εποχη της Φιλοτητας,μα χρειαζεται πανω απο ολα εμεις να καταλαβουμε τι ειναι αυτη,για να μπορεσουμε να την <<μεταφρασουμε>> και στους μη Ελληνοφωνους λαους σωστα.
    Σας βεβαιωνω πως ολοι οι λαοι του κοσμου καταλαβαινοντας την εννοια της,θα νοιωσουν πως γυρισαν ξανα στο σπιτι τους!
    Γιατι η Ελληνικη σκεψη και κοσμοθεαση,αυτο ακριβως ειναι….
    Το πνευματικο σπιτι του καθε ανθρωπου!
    Ειμαστε ετοιμοι?

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ