• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

    Έλληνες αυτό το ξέρατε;

    Σε σχολεία άλλων χωρών
    και ειδικά στις ΗΠΑ,
    όπου ο πολυπολιτισμός έχει εδραιωθεί εδώ και καιρό,
    ενώ αρχικά, η προπαγάνδα έπειθε τους γονείς ότι στα σχολεία των παιδιών τους θα δίδασκαν πλέον την ανεξιθρησκεία, χωρίς καμία προτίμηση σε κάποια θρησκεία, στην πορεία, με έκπληξη οι γονείς αντιλήφθηκαν ότι τα παιδιά τους διδάσκονταν το Ισλάμ!
    Πολλοί αντέδρασαν ενάντια σε αυτή την πρακτική, αλλά τους περίμεναν δυσάρεστες εκπλήξεις!
    Δείτε το παρακάτω βίντεο! Ο πατέρας υποστηρίζει το δικαίωμα των δικών του παιδιών, να μην δέχονται την πλύση εγκεφάλου υπέρ του Ισλάμ, η οποία γίνεται στα σχολεία. Ο χρόνος που του έχει δοθεί είναι μόνο 1 λεπτό και μετά δεν τον αφήνουν να πει λέξη!!
    Μάλιστα ακούγονται γονείς που τον χαρακτηρίζουν «ζηλωτή». Ούτε την αποψή του για το θέμα που αφορά τα ίδια του τα παιδιά δεν τον αφήνουν να εκφράσει και μάλιστα έρχονται οι αστυνομικοί να τον βγάλουν έξω από την αίθουσα!
    Αυτά θα γίνονται κι εδώ σε λίγο. Μετά τη φάση της διαμαρτυρίας, που απλά κάποιοι γονείς την εκφράζουν με τις διαδηλώσεις και τους χτυπούν διάφοροι προοδευτικοί έξω από τα σχολεία, σε λίγο δεν θα μπορούν ούτε να μιλήσουν στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων κατά του εκπαιδευτικού συστήματος. Θα τους βγάζουν έξω ως παράνομους και θα τους κολλάνε και διάφορες ταμπέλες χαρακτηριζοντάς τους ρατσιστές, …φοβικούς κι άλλα νεοταξικά κοσμητικά επίθετα.
    Ήδη σε συγκέντρωση γονέων και κηδεμόνων με σχολικό σύμβουλο, όταν γονέας ρώτησε τον σύμβουλο τι πρέπει να κάνουν οι εκπαιδευτικοί κι αν οφείλουν να αντιδράσουν στις αλλαγές που έρχονται σε ιστορία, αρχαία και θρησκευτικά, ο σύμβουλος, ως γνήσιος εκφραστής της πολιτικής που εφαρμόζεται ήδη στα σχολεία, απάντησε ότι στα πλαίσια του νόμου οφείλουν να εφαρμόσουν όλοι, ότι ψηφιστεί με βάση το νόμο! Χωρίς διαμαρτυρία να εκτελέσουν το καθήκον τους, διαφορετικά θα είναι παράνομοι. Εκτός της σχολικής αίθουσας μπορούν να πιστεύουν ότι θέλουν, να αντιδράσουν με τα συλλογικά τους όργανα(!) όμως μέσα στην αίθουσα θα εφρμόζουν πλήρως το εγκεκριμένο κρατικό πρόγραμμα!
    Ο ίδιοι οι νόμοι που εφαρμόζονται τώρα, είναι ενάντιοι στο συμφέρον της πατρίδας και των πολιτών και η εφαρμογή τους θα διώκει όλους εκείνους, που θα επιθυμούν την ηθική, που θα αγαπούν ακόμα την πατρίδα τους και το Χριστό και θα έχουν συνείδηση. Γιατί όλα αυτά πρέπει να εξαφανιστούν από την Ελλάδα και να εφαρμοστεί πλήρως η Ατζέντα 2030.
    Πως περνά η ισλαμική προπαγάνδα στα μικρά παιδιά:

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ