• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

    Αυτό να το γράψετε σε ένα χαρτί και να το κρεμάσετε στο σπίτι σας να το βλέπετε!

    Οι άνθρωποι συνήθως φοβούνται τις κυβερνήσεις τους, ενώ κανονικά οι κυβερνήσεις, θα έπρεπε να φοβούνται τους πολίτες τους!!!
    Γιατί;;;
    Γιατί οι κυβερνήσεις έχουν υποσχεθεί να τηρήσουν την υπόσχεση τους απέναντι στους πολίτες τους….
    απο την στιγμή που δεν τηρούν την υπόσχεση αυτή και πράττουν ενάντια στα συμφέροντα των πολιτών θα πρέπει ανεξαιρέτως όλοι να δικαστούν και να τιμωρηθούν σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν σε μια κοινωνία που θέλει να ονομάζεται κοινοβουλευτική Δημοκρατία!!!
    Σε αντίθεση με ότι πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι, οι συγκρούσεις, τα περισσότερα δεινά που βλέπουμε στην ανθρωπότητα, η αδικία και η καταστροφή χωρών και κοινωνιών σε αυτόν εδώ τον «Πολιτισμένο Κόσμο» δεν είναι αποτέλεσμα της απληστίας, του μίσους ή της μισαλλοδοξίας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ανθρωπότητας είναι το αποτέλεσμα μιας συγκεκριμένης πίστης του πολίτη!
    Η παράλογη δεισιδαιμονία, η πίστη του στις αρχές!
    Η ιστορία μας διδάσκει ότι οι λύσεις των κυβερνήσεων καταλήγουν πάντα στην καταστροφή. Η μοναδική ομάδα ανθρώπων που έχει επωφεληθεί μέσα από όλη την ανθρώπινη ιστορία είναι η κυβέρνηση και η άρχουσα τάξη…. και κανένας άλλος!!!!
    Αυτό να το γράψετε σε ένα χαρτί και να το κρεμάσετε στο σπίτι σας να το βλέπετε! Θα σας πάρει 1 λεπτό να το πράξετε και θα σας βοηθήσει να καταλάβετε την κατάντια σας!!! Η μνήμη σας καταπολεμάτε με πολύ δόλιους τρόπους και θέλει ένα ολόκληρο για να αναλυθεί…
    Ξεκινήστε με το Πρώτο και πολύ απλό βήμα της επιγραφής….
    Εδώ ένα αναλυτικό βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδύκτιο από τον Larkin Rose, φτιαγμένο από το «Geoshifter», νικητή ενός πρόσφατου διαγωνισμού βίντεο!
    Το μοναδικό και απλό ερώτημα που θέτει είναι: Τι ακριβώς είναι η κυβέρνηση;
    Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
    KORAKS για τα Κατοχικά Νέα

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ