• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

    Οι ειδικοί προειδοποιούν: Μείνετε μακριά από αυτό το μυστηριώδες ανθρωποειδές πλάσμα

    Οι ειδικοί κάνουν λόγο για ένα επικίνδυνο πλάσμα, το οποίο φαίνεται πεινασμένο, φοβισμένο και έτοιμο να επιτεθεί σε όποιον βρεθεί στον δρόμο του.

    Την ώρα που έκανε διάλειμμα από τη δουλειά του, ο ανυποψίαστος Jake Gardiner, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έπεφτε πάνω σε ένα μυστηριώδες μαύρο πλάσμα που μοιάζει πολύ με άνθρωπο. Ανάμεσα στα δέντρα σε ένα δάσος πολύ κοντά στη δουλειά του Jake στην περιοχή La Crescenta στην Καλιφόρνια, ένα «θηρίο», όπως το χαρακτηρίζουν οι ειδικοί, φαίνεται να κινείται ανάμεσα στα κλαδιά.
    Στα πλάνα που κατέγραψε ο Jake φαίνεται καθαρά η περίεργη φιγούρα.
    «Στην αρχή άκουσα κάποιους θορύβους, σαν θροΐσματα φύλλων, κοίταξα ψηλά και είδα μία σκιά που έμοιαζε με πίθηκο. Είχε 4 άκρα και κινούταν ανάμεσα στα δέντρα», είπε ο Jake στο τοπικό κανάλι KTLA για το πλάσμα που κατέγραψε με το κινητό του.
    Μάλιστα, ένας ειδικός Άγριας Ζωής, που είδε το βίντεο υποστήριξε ότι μπορεί να είναι γορίλλας ή κάποιο άλλο πιθηκοειδές που κάποιος κρατούσε παράνομα και το απελευθέρωσε, προειδοποιώντας τους κατοίκους να μείνουν μακριά από το δάσος, γιατί μπορεί να τους επιτεθεί.

    newsbomb.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ