• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 2 Μαΐου 2017

    Αυτοί θα «γιορτάζουν» στο μέλλον την... Πρωτομαγιά

    Αλήθειες που δεν ακούτε πουθενά αλλού

    Η 1η Μαΐου έχει καθιερωθεί από το 1886, ως ημέρα εορτασμού της παγκόσμιας εργατικής τάξης από το International Socialist Congress.

    Ωστόσο την 1η Μαίου του 1776 ο Άνταμ Βάισχαουπτ ιδρύει στο Ίγκολστατ την αδελφότητα των Illuminati.


    Θυμηθείτε: Η αλήθεια για τους Illuminati

    Ένα από τα βασικότερα μότο των Ιλλουμινάτων ήταν το «Ewige Blumenkraft» – «Η Αιώνια Δύναμη των Λουλουδιών», που μετεξελίχθηκε στο Flower Power των χίπις, των Παιδιών των Λουλουδιών, ενός κινήματος δηλαδή που δημιουργήθηκε για να προωθηθεί η διάδοση των ναρκωτικών.

    Όλοι γιορτάζουν την εργατική πρωτομαγιά, που ουσιαστικά σημαίνει την υποδούλωση του ανθρωπίνου γένους σύστημα της Νέας Τάξης, το οποίο ψάχνει για ανθρώπους-εξαρτήματα, προκειμένου να λειτουργεί η παγκόσμια μηχανής του μίσους και της αδικίας.

    Ποιοι θα γιορτάζουν όμως την Πρωτομαγιά το 2050;

    Σύμφωνα με τον Τζεφ Νέσμπιτ, πρώην διευθυντή νομικών υποθέσεων και δημοσίων σχέσεων στο Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών των ΗΠΑ (NSF) η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι ο λόγος που τότε θα αφανιστεί το ανθρώπινο είδος.

    Μας απομένουν, μάλιστα, μόλις 33 χρόνια πάνω σε αυτό τον πλανήτη.

    Οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως πολύ σύντομα η νοημοσύνη του ανθρώπου θα είναι ξεπερασμένη.



    Μάλιστα, όπως αναφέρεται, υπάρχουν δύο σχολές σκέψης.

    Η μία υποστηρίζει ότι μέχρι το 2050 το ανθρώπινο είδος θα σταματήσει να υπάρχει γιατί η δυνατότητα μάθησης από τα ρομπότ και τις μηχανές θα έχει ξεπεράσει κατά πολύ την ανθρώπινη νοημοσύνη καθιστώντας τους ανθρώπους άχρηστους.
    Η άλλη σχολή σκέψης υποστηρίζει ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα κάνει το ανθρώπινο είδος αθάνατο, χάρη στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας στα ανθρώπινα σώματα και τον ανθρώπινο νου, «ξεκλειδώνοντας» έτσι νέες ικανότητες.
    Με λίγα λόγια στο μέλλον, σύμφωνα πάντα με τους επιστήμονες, την Πρωτομαγιά θα την γιορτάζουν τα ρομπότ ή οι εργάτες cyborg με τον νου να ελέγχεται πλήρως από την τεχνητή νοημοσύνη.

    Τα περί εργατικής Πρωτομαγιάς και εργατικών δικαιωμάτων θα αποτελούν και επίσημα μια κακόγουστη ιστορία για ευκολόπιστους ανθρώπους, οι οποίοι θα δέχονται τα ρομπότ ακόμα και ως συζύγους.








    el.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ