• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

    Ήρθε από το παρελθόν και ξεμπροστιάζει τους δήθεν «ανθρωπιστές» FacebookTwitterMore

    Δεν θα πιστεύτε αυτά που βλέπετε και διαβάζετε

    Το Μεταναστευτικό χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων για την αύξηση του εμπορίου ανθρώπων.
    Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ) κατήγγειλε την ύπαρξη αληθινών «σκλαβοπάζαρων» στην Λιβύη, όπου κυρίως Αφρικανοί μετανάστες πωλούνται για 200 ως 500 δολάρια.

    «Πάτε στο παζάρι και μπορείτε να πληρώσετε από 200 μέχρι 500 δολάρια για να αποκτήσετε έναν μετανάστη» και να τον χρησιμοποιήσετε για «τις δουλειές σας», εξήγησε σε σοκαρισμένους δημοσιογράφους στην Γενεύη ο επικεφαλής της αποστολής του ΔΟΜ στην Λιβύη, ο Οσμάν Μπελμπέισι.
    Αυτή είναι η πολυπολιτισμικότητα της Νέας Τάξης και των δήθεν «ανθρωπιστών», οι οποίοι ζητωκραύγαζαν κατά το «ξέσπασμα» της Αραβικής Άνοιξης σε Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή, από την οποία προέκυψαν τα μεταναστευτικά ρεύματα σε όλον τον κόσμο.
    Ξεσπίτωσαν ανθρώπους και τους πετούν τώρα στα δίκτυα της διαπλοκής.
    «Σκλαβοπάζαρα» εν έτει 2017 επέστρεψαν στην Μεσόγειο! Ιδού η «Άνοιξη» των «ανθρωπιστών» της Νέας Τάξης.
    Σε ανακοίνωσή του ο ΔΟΜ, ο οποίος ανήκει στο σύστημα των Ηνωμένων Εθνών, εξήγησε ότι το προσωπικό του στην Λιβύη και στον Νίγηρα μπόρεσε να καταγράψει «σοκαριστικές» μαρτυρίες μεταναστών για τα «σκλαβοπάζαρα» αυτά, όπου πωλούνται άνδρες και γυναίκες. Οι αγοραπωλησίες γίνονται σε δημόσιους χώρους, ή χώρους στάθμευσης.
    Στην ανακοίνωσή του, ο ΔΟΜ επικαλείται τη φρικιαστική μαρτυρία ενός μετανάστη από τη Σενεγάλη, το όνομα του οποίου δεν δίνει στη δημοσιότητα. Ο άνδρας αυτός αρχικά πλήρωσε 320 δολάρια σε έναν διακινητή για να τον μεταφέρει στη Λιβύη από την Αγκαντέζ, στον Νίγηρα. Έπειτα από δύο ημέρες ταξιδιού διαμέσου της ερήμου, με ένα αυτοκίνητο με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς με οδηγό, έφτασε στη Σάμπχα, στη νοτιοδυτική Λιβύη. Τότε ο οδηγός υποστήριξε πως δεν είχε λάβει την αμοιβή του και πήγε τον Σενεγαλέζο σε ένα «σκλαβοπάζαρο».
    Σύμφωνα πάντα με τον ΔΟΜ, μετανάστες από την υποσαχάρια Αφρική πωλούνταν κι αγοράζονταν σε ένα πάρκινγκ από Λίβυους, με τη βοήθεια Γκανέζων και Νιγηριανών που δούλευαν για αυτούς. Αφού πουλήθηκε, ο Σενεγαλέζος μετανάστης μεταφέρθηκε σε διάφορα ακίνητα, αυτοσχέδιες «φυλακές», όπου εκατοντάδες μετανάστες βασανίζονταν, ακόμη και κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών συνδιαλέξεων με μέλη των οικογενειών τους—οι οποίες κατόπιν μάθαιναν ότι έπρεπε να πληρώσουν για την ελευθερία των σκλάβων.
    Οι γυναίκες πωλούνταν ως σεξουαλικές σκλάβες, όπως υπαγορεύει το δόγμα του Γιαχβέ-Αλλάχ που τις βλέπει ως αντικείμενα.
    «Η κατάσταση είναι καταστροφική. Γνωρίζουμε ότι οι μετανάστες που πέφτουν στα χέρια των διακινητών γίνονται θύματα συστηματικού υποσιτισμού, σεξουαλικής κακοποίησης, ακόμη και φόνου», επισήμανε ο Μοχάμεντ Αμπντικέρ, στέλεχος του ΔΟΜ.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ