• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

    Νέα τάξη πραγμάτων και σχέδιο Coudenhove-Kalergi

    Η Μεταναστευτική πολιτική χαράσσεται από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση-Δικτατορία, και εκτελείται από τις Δυτικές Σιωνιστικές Δυνάμεις Ε.Ε. & Η.Π.Α. με βάση τη λαθρομετανάστευση.
    Εκτελείται από τις τοπικές δουλικές κυβερνήσεις της Ν.Τ.Π.
    Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ έχει- διά των λαθρομεταναστών- επιβάλλει κατοχή στην Ελλάδα.
    Ήδη η κατάσταση δεν ελέγχεται πλέον, ομολογούν οι αρμόδιες αρχές.
    Η παρουσία εκατομμυρίων λαθρομεταναστών εδώ, μηδενίζει τη Γεωπολιτική, Γεωστρατηγική, & Γεωενεργειακή αξία της χώρας μας.
    Οι διάφορες Κυβερνητικές πολιτικές εμφορούνται από «φιλάνθρωπες» θεωρίες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, φυσικά εις βάρος της Ελλάδος!
    Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. θέλει να καταργηθούν τα Έθνη και τα πάντα να ισοπεδωθούν. Θέλουν να μην υπάρχουν αξίες, και να βρίσκονται αφελείς προδότες πολιτικοί (ΣαμαροΠασοκο-ποτάμια), και νεαροί αφελείς Αρχιερείς της Ορθοδοξίας που να τους υπηρετούν, επειδή τους έταξαν πλούτη και ανώτατα αξιώματα Πολιτείας & Εκκλησίας.
    Όσον αφορά εμάς τους ανίδεους κατοίκους της Ευρώπης, η Σιωνιστική ηγεσία της Ε.Ε. με διασκέψεις, συμφωνίες, και συνθήκες τύπου Δουβλίνο, υποχρεώνει όλα τα κράτη-μέλη της Σιωνιστικής Ε.Ε. να εφαρμόζουν τη μεταναστευτική πολιτική που εντέλλεται η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.
    Τη Μεταναστευτική αυτή πολιτική χαράσουν οι σύμβουλοι της Σιωνιστικής ηγεσίας της Παγκόσμιας Δικτατορίας και Νέας Τάξης Πραγμάτων. (Ν.Τ.Π.)
    Οι σύμβουλοι αυτοί είναι σκληροπυρηνικοί και αρτηριοσκληρωτικοί υπέργηροι της Ν.Τ.Π. τύπου Κίσινγκερ & BRESINSKY, αμφότεροι Αμερικανο-Εβραίοι, και πρώην Γερμανο-Εβραίοι και Πολωνο-Εβραίοι.
    Ο Ζ. Μπρεζίνσκυ δήλωσε, «Αν η Ελλάδα πλησιάσει περισσότερο τη Ρωσία, το ΝΑΤΟ θα παραλύσει». Ευκαιρία τώρα να τους πατήσουμε στο λαιμό αξιώνοντας να σταματήσουν τη λαθρομετανάστευση Ισλαμιστών προς Ελλάδα.
    Ο Γερμανο-Εβραίος Μάρτιν Σούλτζ προειδοποιεί το Πρωθυπουργό της Ελλάδος, να μην πλησιάσει τη Ρωσία, γιατί θα έχει πρόβλημα με τη παγκόσμια Σιωνιστική κυριαρχία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
    Οι Εβραίοι γραφειοκράτες της Σιωνιστικής Ε.Ε. θέλουν να είμαστε δεμένοι στο άρμα της Ε.Ε. & ΝΑΤΟ. Αυτό σημαίνει θάνατο για την Ελλάδα, διότι οι «εταίροι» & «σύμμαχοι» μας κακοποιούν και μας εκμεταλλεύονται. Αυτό ΜΟΝΟ ένας αφελής και προδότης πολιτικός δεν το βλέπει.
    Ουαί στα κράτη-μέλη της Σιωνιστικής Ε.Ε. που έχουν τέτοιους πολιτικούς τύπου Σημίτηδες, ΓΑΠ, ΣαμαροΒενιζέλους, Ποτάμια, ΠΑΣΟΚ, αφελείς κυρά-Τασίες,- κ.λ.π. οι λαοί τους είναι χαμένοι από χέρι!!!
    Στα χέρια του Εβραίου Σιωνιστή ΣΟΡΟΣ είναι η μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδος, και ο αφανισμός των Ελλήνων, και η κυρά-Τασία κοιμάται όρθια. Το γεράκι της Ν.Τ.Π. μας θέλει μειονότητα στην ίδια μας τη πατρίδα.!!!
    Έχουμε κάτι Υπουργούς όλων των πολιτικών παρατάξεων, συνεργάτες του εχθρού, που τα μυαλά τους είναι σαν του συγκυβερνήτη της GERMANWINGS, και οδηγούν τους Έλληνες στο θάνατο των Άλπεων.
    Όχι να αφήνουμε τη τύχη του Έθνους στα μυαλά της κάθε ομάδας Ρόζας, και συνιστώσας της κυρά- Τασίας, και Κατριβάνου, σαν τους συχωρεμένους επιβάτες της GERMANWINGS, γιατί ο Ελληνισμός θα καταλήξει στις Άλπεις.
    Η «φιλάνθρωπος» πολιτική έναντι των λαθρό της κυρά-Τασίας, είναι επικίνδυνη διά την Εθνική ασφάλεια της Ελλάδος.
    Μη ξεχνάμε ότι και ο μεγάλος εχθρός της Ελλάδος ΣΟΡΟΣ, παίζει διεθνώς το φιλάνθρωπο για λόγους διπλωματίας.
    Για να εκδικηθούμε τους Σιωνιστές Ιουδαίους Ευρωπαίους, για τα δεινά που μας κάνουν, να τους στείλουμε επάνω όλους τους Τζιχαντιστές λαθρομετανάστες που φιλοξενούμε στην Ελλάδα, να καλοπεράσουν………
    Οι Τζιχαντιστές είναι ήδη στην Ελλάδα!
    Η ηγεσία της Παγκόσιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι οι Σιωνιστές κ.κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΡΟΚΦΕΛΕΡ, και η συνοδεία αυτών.
    Η πολιτική ηγεσία της Ε.Ε. & Η.Π.Α. είναι όλοι τους Σιωνιστές της διασποράς και εκτελούν τις διαταγές που λαμβάνουν από την υπέργηρη ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Δηλαδή Πλανητάρχες είναι οι κ.κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΡΟΚΦΕΛΕΡ, και όχι ο ΟΒΑΜΑ όπως λέγουν και γράφουν τα ανίδεα και άσχετα με Γεωπολιτική ΜΜΕ. ΗΠΑ & Ε.Ε. ελέγχονται πλήρως από τη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Οι οπαδοί του δήθεν Δυτικού πολιτισμού, & του δήθεν Ευρωπαϊκού ιδεώδες είναι πλέον καιρός να καταλάβουν ότι το μόνο που υπερασπίζονται είναι η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία της Ν.Τ.Π. Τα γράφουμε αυτά για ενημέρωση του ευρύ κοινού ότι Πλανητάρχες είναι οι κ.κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΡΟΚΦΕΛΕΡ!!!
    Σε λίγο η Ελλάς με την εποίκηση των λαθρομεταναστών, δεν θα έχει τη Γεωπολιτική , Γεωστρατηγική, & Γεωενεργειακή αξία που έχει, αφού οι λαθρομετανάστες θα ασκούν την εξουσία, και θα έχει παραδοθεί η Ελλάς από τους λαθρομετανάστες στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
    Ανάλυση
    Η κυβέρνηση της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των κ.κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ και συνοδεία, εμπνεύστηκε τη Μεταναστευτική πολιτική από το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI , σύμφωνα με το οποίο «Λαοί, φυλαί, & γλώσσαι» θα είναι στο εξής αναμεμειγμένοι σε μια εθνότητα, μια θρησκεία, ώστε να είναι διαχειρίσιμοι και αναλώσιμοι από τη παγκόσμια διακυβέρνηση.
    Θα είναι απλώς μιγάδες. Η λευκή φυλή θα εξαφανισθεί, σύμφωνα με τη θεωρία Coudenhove-Kalergi.
    Αυτό το Σιωνιστικό σχέδιο, κάτι αφελείς και όχι μόνο, πολιτικοί τύπου κυρά-Τασίας –Ρεπούση-Κατριβάνου, & Σημίτιδων, το θεωρούν μεγαλειώδες σχέδιο και σπεύδουν να το υλοποιήσουν για να πάρουν εύσημα, προσδοκώντας την εύνοια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, καταστρέφοντας έτσι από άγνοια και προδοσία το Έθνος των Ελλήνων.
    Ο COUDENHOVE-KALERGI ήταν ένα σκοτεινό πρόσωπο, (Μακάκας θα τον λέγαμε σήμερα), του οποίου οι Λαοί της Ευρώπης αγνοούν την ύπαρξη, αλλά οι Σιωνιστές ισχυροί της Γης, τον θεωρούν ευεργέτη και ιδρυτή της Ε.Ε. και οι διάφορες κυράτσες τύπου ΜΕΡΚΕΛ βραβεύονται με αυτό το βραβείο, από άγνοια!!!
    Τους τριτοκοσμικούς λαούς Ασίας-Αφρικής τους ξεσηκώνει και χρηματοδοτεί προς παράνομη μετανάστευση η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση, για να νοθεύσει και εξαφανίσει τα Ευρωπαϊκά Έθνη, σύμφωνα με το σχέδιο του ψυχοπαθούς COUDENHOVE- KALERGI.
    Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό τα Έθνη των Ελλήνων, Ιταλών, Ισπανών, Γάλλων, Γερμανών, Σκανδιναβών, κ.λ.π. θα εξαφανισθούν αναμειγνυόμενα με έγχρωμους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, με αποτέλεσμα μιγάδες Ευρωπαίους, «Λαοί, φυλαί, & γλώσσαι», δηλαδή Βαβυλώνα.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ