• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

    Άγριες καταστάσεις έρχονται στις ΗΠΑ

    Η Νέα Τάξη είναι πρόθυμη να βγάλει στους δρόμους τα "καλά παιδιά" της.

    Η αρχή έχει ήδη γίνει σε πολλές Πολιτείες των ΗΠΑ, ενώ παρά τον μειωμένο αριθμό διαδηλώσεων από την ημέρα ανάληψης καθηκόντων του νέου προέδρου, τα συστημικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ παρουσιάζουν μία χώρα που βρίσκεται ένα βήμα πριν τη γενική εξέγερση. 
    Ωστόσο το χάος δεν αργεί να έρθει στις δοκιμαζόμενες ΗΠΑ, στις οποίες η μάχη ανάμεσα στη Νέα και την Παλαιά Τάξη "φουντώνει".
    Στην Πολιτεία της Καλιφόρνια , ένα κατεξοχήν "οχυρό" για τους Δημοκρατικούς, χιλιάδες πολίτες βγήκαν για να διαδηλώσουν υπέρ του Τραμπ στην Bolsa Chica, σε μία από τις πλέον δημοφιλείς παραλίες της χώρας. 
    Εκεί όμως συνάντησαν μία ομάδα από μερικούς...καλοθελητές αναρχικούς, που σταμάτησαν δια της βίας τη διαδήλωση. 
    Σε χρόνο ρεκόρ η αψιμαχία οδηγήθηκε σε πραγματική μάχη, με την αστυνομία τις πρώτες στιγμές να μην είναι σε θέση να επιβάλλει την τάξη. Όντας πολυάριθμοι, οι υποστηριχτές του Τραμπ κατάφεραν να απομονώσουν πολλούς από τους...μασκοφόρους και μαυροφορεμένους αναρχικούς και να εμπλακούν μαζί τους, πριν εν τέλει επέμβει η αστυνομία.
    Αυτό είναι ίσως μόνο η αρχή από αυτά που ενδεχομένως θα συμβούν πολύ σύντομα στις ΗΠΑ. 
    Οι γνωστοί-άγνωστοι πεμπτοφαλαγγίτες είναι έτοιμοι να σπείρουν το χάος στις ΗΠΑ, με την αντίδραση του Τραμπ να είναι απρόβλεπτη.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ