• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

    Οργή και συγκίνηση: Όλοι πρέπει να δουν αυτό το ΒΙΝΤΕΟ

    Συγκλονιστικές εικόνες από χριστιανούς που εξοντώνονται




    Την ώρα που σε Ευρώπη και Ελλάδα επιχειρείται προσέγγιση με το Ισλάμ, στις χώρες όπου επικρατεί, επιχειρείται στο όνομα του Κορανίου εξόντωση των χριστιανών στο όνομα του Αλλάχ.

    Ρητά μιλά το Κοράνι για σφαγή αλλόπιστων!
    Ας θυμηθούμε το βίντεο από το τηλεοπτικό κανάλι της Γερμανίας ZDF.
    Ομιλεί ο Χαμέντ Αμπντέλ Σαμάντ ένας Αιγύπτιος συγγραφέας που ζει στην Γερμανία και υποστηρίζει ότι αυτό που κάνει το ISIS δεν είναι τίποτε άλλο από τις ίδιες τις εντολές που δίνει το Κοράνι στους πιστούς του:
    Το νέο βίντεο που μας συγκλόνισε έρχεται από το Ιράκ, την Συρία και τον Λίβανο.
    Εκεί που οι ελληνορθόδοξοι χριστιανοί υποφέρουν από τους εγκάθετους του Ισλάμ. Δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι ίδιοι αλλά το Κοράνι κάνει λόγο ρητά για σφαγές.
    Με απόγνωση και κλάματα, ιερείς, άντρες, γυναίκες και παιδιά εκλιπαρούν την… «προοδευτική» Δύση να σταματήσει την γενοκτονία των χριστιανών και την καταστροφή εκκλησιών.
    Χριστιανοί ζητούν να τους πάρουν στις μεταναστευτικές ομάδες προς την Ευρώπη, ωστόσο τα επιτελεία της Νέας Τάξης στέλνουν μόνο μουσουλμάνους, αφήνοντας του χριστιανούς στην μοίρα τους.
    Συγκλονιστικές εικόνες:
    Την ώρα λοιπόν που χριστιανοί σφάζονται στο όνομα του Κορανίου, αυτό διαβάζεται σε εκκλησίες.
    Όπως σας δείξαμε την Τετάρτη στο el.gr, απόσπασμα από το Κοράνι, το οποίο αρνείται ρητά ότι ο Ιησούς Χριστός ήταν ο Υιός του Θεού και λέει ότι δεν θα πρέπει να λατρεύεται, ψάλθηκε στην διάρκεια της λειτουργίας των Θεοφανίων στον Επισκοπικό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Μαρίας στην Γλασκώβη της Σκωτίας.
    Πρόκειται για το χωρίο από τη Σούρα 19.
    Θυμηθείτε το κορίτσι, το οποίο ψέλνει με ισλαμικό τρόπο το χωρίο και στην συνέχεια δείτε και άλλες «φιλοξενίες» μουσουλμάνων σε εκκλησίες, την ώρα που χριστιανοί από το μέτωπο προειδοποιούν για αυτούς:


    el.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ