• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

    ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ Πούτιν: «Η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν είναι άνθρωπος»!!!

    Ο Πούτιν έχει πει σε ανώτερα στελέχη και στενούς του συνεργάτες του πως ο ίδιος πιστεύει ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ άλλαξε μορφή κατά τον χαιρετισμό τους, ως μια επίδειξη δύναμης και μια προειδοποίηση να μην κάνει ‘’παλληκαριές’’ με την κυρίαρχη γραμμή αίματος των ερπετοειδών illuminati.
    Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει πει σε ανώτερα στελέχη και συνεργάτες του πως Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ δεν είναι ανθρώπινο ον, αλλά είναι ένα ‘’ερπετό που αλλάζει μορφή μεταξύ της ανθρώπινης και της ερπετικής μορφής’’ και σύμφωνα με πηγές κοντά στον πρόεδρο, υπήρξε μάρτυρας της αλλαγής μπροστά στα μάτια του, κατά τη γνώμη του δε, αυτό ήταν ως προειδοποίηση προς αυτόν προσωπικά.
    Ο Πούτιν συναντήθηκε με την Βασίλισσα το 2014, κατά την 70η επέτειο της συμμαχικής απόβασης (D Day) στην Νορμανδία. Επικρίθηκε ευρέως από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης για το ότι δεν βοήθησε την μονάρχη στις σκάλες, κρατώντας αποστάσεις από αυτήν γενικώς.
    Έχει τώρα αποκαλυφθεί ότι ο Πούτιν έμεινε όσο πιο μακριά γινόταν από την Βασίλισσα, διότι την είχε δει να αλλάζει μορφή λίγες στιγμές νωρίτερα.

    ‘’Η Βασίλισσα έχει ένα μακρύ ερπετικό πρόσωπο, σχεδόν σαν ράμφος, με αρρωστημένο γκρι χρώμα’’
    Άλλαξε, μεταξύ αυτής της μορφής και της ανθρώπινης κατάστασης της ‘’τρεις ή τέσσερις φορές’’, ενώ χαιρετούσε τον Πούτιν. Την είδε επίσης να αλλάζει μορφή αργότερα, καθώς εβοηθείτο από τον Barack Obama και τον Κυβερνήτη της Νέας Ζηλανδίας Jerry Mateparae, να καθίσει στην θέση της για την λήψη φωτογραφίας με τους ηγέτες του κόσμου.
    ‘’Τα χέρια της μετατράπηκαν σε ερπετικά χέρια, καθώς την βοήθησαν μέχρι τις σκάλες. Όταν χαμογέλασε τα δόντια της άλλαξαν σε αιχμηρά δόντια ερπετού και γυάλιζαν’’.
    Ο Πούτιν έχει πει σε ανώτερα στελέχη και στενούς του συνεργάτες ότι ο ίδιος θεωρεί πως η βασίλισσα άλλαξε μορφή ενώ τον χαιρετούσε ως μια επίδειξη δύναμης και μια προειδοποίηση για να μην μπερδεύεται με την κυρίαρχη ερπετική γραμμή των illuminati της στην οποία είναι υψηλή ιέρεια.
    Η πρώτη προσωπική εμπειρία του Πούτιν με ερπετικούς Illuminati, συμφωνεί με τις δικές μου έρευνες και πληροφορίες από δεύτερο χέρι. Έχω αφιερώσει τα τελευταία πέντε χρόνια στην έρευνα για αυτές τις φευγαλέες, τυραννικές δυνάμεις που κυβερνούν τον κόσμο μας, ταξίδεψα σε πάνω από 80 χώρες, και ποτέ δεν παύει να με εκπλήσσει το πόσοι άνθρωποι από πολύ διαφορετικά κοινωνικά στρώματα μου έχουν πει ιστορίες πως έχουν δει ‘’ανθρώπους’’ που φευγαλέα αλλάζουν μορφή σε ερπετοειδή μπροστά στα μάτια τους.
    Τα ίδια μου έχουν πει, από παρουσιαστές ειδήσεων στην Καλιφόρνια, βοσκοί στην Αιθιοπία, έως και ιθαγενείς της Αυστραλίας, για να αναφέρω μόνο μερικά. Ένας Δανός οδηγός ταξί μου περιέγραψε πως καθώς οδηγούσε στο παρελθόν περνώντας κοντά από μια ομάδα VIP κατά τη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Κοπεγχάγη το 2014 είδε μερικά από τα πρόσωπά τους να μετατρέπονται σε ερπετό και μερικά από τα χέρια και τα πόδια τους να γίνονται ερπετικά.
    Στο Περού ένα σεβαστό μέντιουμ μου είπε ότι βλέπει ανθρώπους που βρίσκονται στην εξουσία, όπως τον Ομπάμα, τον Ντέιβιντ Κάμερον και την Χίλαρι Κλίντον, να μετατρέπονται σε ερπετά, όποτε βλέπει διεθνή ειδησεογραφικά κανάλια.
    Η άρχουσα τάξη του Κόσμου έχει τον τυραννικό έλεγχο των ΜΜΕ, καθώς και της τροφής μας, του νερού, και της παροχής του αέρα, ενεργά δε αποχαυνώνουν τις μάζες. Τα αποδεικτικά στοιχεία εναντίον τους, αρχαία και σύγχρονα, είναι τεράστια και συνεχίζουν να αυξάνονται.
    Οικόσημα εστεμμένων οικογενειών της Ευρώπης
    oikoshma oikoshma2
    …..και το σήμα της Alfa Romeo αν δεν το έχετε προσέξει.
    alfa romeo
    diadrastika.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ