• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

    Βίντεο - ντοκουμέντο: Εξωγήινοι «ρουφούν» ενέργεια από τον Ήλιο

    Την ενέργεια του Ήλιου φαίνεται πως... έβαλαν στο μάτι τα μικρά πράσινα εξωγήινα ανθρωπάκια, σύμφωνα με τις νέες θεωρίες συνωμοσιολογίας που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου!

    Στις εικόνες που δημοσίευσε η NASA από τον Ήλιο, οι συνωμοσιολόγοι και ερευνητές UFO υποστηρίζουν ότι εντόπισαν ένα περίεργο λευκό αντικείμενο, το οποίο «ρουφά» ενέργεια από το πιο λαμπρό άστρο του ηλιακού μας συστήματος.
    Το βίντεο που ανέβηκε στο YouTube την περασμένη εβδομάδα από τον χρήστη Streetcap1 και έφερε τίτλο «Το UFO αντλεί τεράστια ενέργεια από τον Ήλιο» έχει σπάσει τα κοντέρ τα μετρήσεων και όλοι ψάχνουν να βρουν αν όντως οι εξωγήινοι «ρουφούν» ενέργεια και τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στον Ήλιο!
    Αν και ο χρήστης που το ανέβασε, δηλώνει ότι ήταν σκεπτικός στην αρχή, ωστόσο μετά από πολλή μελέτη των εικόνων, αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει γιατί όπως λέει, «η εξωγήινη δραστηριότητα φαίνεται ξεκάθαρα».
    «Βλέπετε ότι το UFO έχει άλλο χρώμα από την ενέργεια του Ήλιου, αυτό ακριβώς μας δείχνει ότι το διαστημόπλοιο είναι κατασκευασμένο από άλλο υλικό», τονίζει ο χρήστης που ανέβασε το βίντεο.
    Υπάρχουν όμως κι άλλοι που υποστηρίζουν ότι οι φωτογραφίες δεν αποτελούν απόδειξη εξωγήινης δραστηριότητας, όπως ο ειδικός ερευνητής UFO, Nigel Waltson, ο οποίος πιστεύει ότι η εικόνα είναι παραπλανητική.



    newsbomb.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ