• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

    ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ , ΚΟΙΜΑΣΑΙ Ή ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ;;; Στην εικόνα αυτή ΔΕΝ βλέπουμε δύο τουλάχιστον πράγματα

    1. Το αίμα του ρώσου πρεσβευτή
    2. Την ασφάλεια του ρώσου πρεσβευτή.
    Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε από την γωνία που σύμφωνα με το πρωτόκολλο ασφάλειας VIP στόχων, θα έπρεπε να βρίσκεται ένας εκ των τεσσάρων ρώσων ανδρών ασφαλείας!
    Αντ’ αυτού, κάποιος βρίσκεται εκεί και τραβά φωτογραφίες χωρίς να του έχει κοπεί το αίμα μετά από βροχή πυροβολισμών!!!
    Να εξηγούμαστε τώρα:

    Μια τέτοια δημόσια εμφάνιση, ενός στόχου υψηλού κινδύνου όπως ο Ρώσος πρέσβης, σε μια χώρα υψηλότατου κινδύνου όπως η Τουρκία, έχει από τα υψηλότερα πρωτόκολλα ασφάλειας!
    Τουλάχιστον 4 ρώσοι θα έπρεπε να βρίσκονται στην αίθουσα. Δύο να αναγνωρίζουν «κινδύνους» στις εξόδους και δύο αριστερά και δεξιά του πρέσβη! Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, η ασφάλεια του VIP προσώπου, συμπληρώνεται από αστυνομικούς της αρμόδιας τουρκικής υπηρεσίας, που έχουν δικά τους οχήματα αλλά συντονίζονται από τον προϊστάμενο ασφάλειας του πρέσβη.
    Μέχρι σήμερα είναι να απορεί κανείς που βρίσκονταν όλοι αυτοί οι άνθρωποι και δεν αντέδρασαν άμεσα!
    Εστω κι ένας να βρισκόταν εκεί, θα έπρεπε να είχε αντιδράσει ακαριαία και να ανταποδώσει τα πυρά στον δράστη. Κι ενώ ο δράστης ήταν εντελώς μόνος και 100% ακάλυπτος, τον άφησαν να εκφωνήσει ολάκερο λόγο υπέρ του Ισλάμ και κατά της Ρωσίας-Τουρκίας! Χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα! Λες και ο πρέσβης πήγε εκεί μόνος του, πράγμα αδύνατον, αδιανόητο και εγκληματικό, που δεν έχει ούτε μία στο δισεκατομμύριο πιθανότητες να συμβεί!
    Στην φωτογραφία αυτή μάλιστα, αριστερά στον τοίχο (σε κόκκινο κύκλο), φαίνεται ακουμπισμένη μια τσάντα, λες και είναι ξεχασμένη!
    Αυτό το γεγονός θα είχε προβληματίσει και τον πλέον άπειρο για τα ζητήματα ασφαλείας και θα την είχε απομακρύνει από εκεί!
    Από το βίντεο της δολοφονίας φαίνεται ότι ο πρέσβης είχε λάβει μέτρα ασφαλείας, αφού είναι εξόφθαλμο ότι φορά αλεξίσφαιρο γιλέκο, που στον καταιγισμό σφαιρών φαίνεται να βάλλεται από σφαίρες και να εκτινάσσεται προς τα δεξιά ο γιακάς του πουκάμισου του πρέσβη! Αν πιστέψουμε ότι δέχτηκε 4 σφαίρες που του κατάφεραν θανάσιμα πλήγματα, είναι απορίας άξιο, που τόση ώρα μετά, δεν σχηματίστηκε έστω μια μικρή κηλίδα αίματος γύρω από το πτώμα του! Οπως ακριβώς με τους πυροβολισμούς των Τρομοκρατών κατά του πεσμένου αστυνομικού στη Γαλλία με καλάσνικοφ!!!
    Ο δε δράστης, φαίνεται καλά ότι είχε την ελάχιστη εκπαίδευση ανδρών ασφαλείας VIP προσώπων παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας του! Φαίνεται ξεκάθαρα επίσης, ότι οι κινήσεις του προδίδουν άνθρωπο που έχει πάρει μαθήματα σε δραματική σχολή και θα ήταν ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός! Γιατί ως άνδρας ασφαλείας τα πήγε χάλια, τόσο στον τρόπο που κρατούσε το όπλο όσο και στον τρόπο που κινούσε το σώμα του, λες και γύριζε ταινία στο Χόλυγουντ! Επίσης, ξέχασε να βάλει αλεξίσφαιρο γιλέκο, πράγμα που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για όποιον συνοδεύει τέτοιους στόχους ή δηλώνει αστυνομικός ασφαλείας και περνά από μέτρα ελέγχου!! Δεν τον είδαν οι ελεγκτές έτσι ώστε να τον στείλουν να βάλει ένα γιλέκο;
    Αυτή την ανάλυση σε φωτό και βίντεο με ελάχιστη ποιότητα την αφιερώνω στον Βλάντιμιρ! Κι αν είχα βίντεο και φωτό με μάξιμουμ ανάλυση, είμαι σίγουρος ότι θα έβλεπα περισσότερα πράγματα!
    Τελικά έχω μια ερώτηση να σου κάνω Βλάντα:
    Βλάντα, κοιμάσαι ή κάνεις ότι κοιμάσαι γιατί ονειρεύεσαι την αναθεώρηση της συνθήκης του Καρς και θες πίσω το όρος Αραράτ;

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ