• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

    Πάρτι διαζυγίων, η μόδα ήρθε και στην Ελλάδα -Μακάβριες τούρτες και βωμολοχίες

    Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ; Μάλλον τα πράγματα δεν είναι πια όπως στερεοτυπικά τα είχαμε στη συνείδησή μας.
    Οχι μόνο γιορτάζουνε, αλλά οργανώνουν πλέον και μεγάλα πάρτι. Πάρτι διαζυγίου.
    Ο χωρισμός και το διαζύγιο είναι τις περισσότερες φορές επίπονες διαδικασίες. Και λέμε τις «περισσότερες φορές», γιατί κάποιες άλλες φορές είναι απλά λύτρωση, ανακούφιση, αναζωογόνηση. Βρίσκεις έναν σύντροφο για να πορευτείς μαζί του στη ζωή και ενώ όλα στην αρχή μοιάζουν ρόδινα μετά αποκαλύπτεται η πραγματικότητα: δεν μπορείτε να συνυπάρξετε, δεν έχετε τα ίδια θέλω, η σχέση σας είναι απλά μια καταστροφή.
    Παίρνετε την απόφαση να ακολουθήσετε χωριστούς δρόμους στη ζωή με κοινή απόφαση. Τα συναισθήματα μεταξύ σας δεν είναι εχθρικά. Αντιθέτως.
    Ο ένας τρέφει για τον άλλο εκτίμηση. Ετσι αποφασίζετε να κάνετε μια νέα αρχή και αυτή να σηματοδοτηθεί από ένα πάρτυ! Ενα πάρτυ διαζυγίου με αγαπημένα πρόσωπα, γλυκά (την ιδιαίτερη εμφάνισή τους θα την δείτε στη συνέχεια) και γιορτινή διάθεση.
    Χωρίς καβγάδες, χωρίς φωνές, χωρίς διαφωνίες.
    Βέβαια υπάρχουν και τα πάρτυ διαζυγίου που διοργανώνει ο ένας από τους δύο συζύγους. Όταν η σχέση έχει τελειώσει με συναισθήματα πικρίας, με θυμό, με ένταση, με την αίσθηση προδοσίας, τότε το πάρτυ διαζυγίου έρχεται ως ένα συναισθηματικό ξέσπασμα, ένα «Επιτέλους χώρισα», με μια δόση... εκδικητικότητας.
    Εντύπωση προκαλούν τα γλυκά που βλέπουμε στο πάρτυ: η τούρτα χωρισμού μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να είναι μακάβρια ή γεμάτη βωμολοχίες. Πρώην σε λίμνες αίματος και διακόσμηση... σαν κηδεία γάμου. Η ζήτηση για πάρτι διαζυγίου έχει κερδίζει έδαφος συνεχώς στο εξωτερικό (παρατηρείται τόσο σε Ανατολή όσο και σε Δύση) αλλά σιγά σιγά και στην Ελλάδα.
    Βλέπουμε τα πάρτυ διαζυγίου να γίνονται από σταρ του Χόλιγουντ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της Κέιτ Χολμς όταν χώρισε από τον Τομ Κρουζ. Αποφάσισε να οργανώσει ένα τέτοιο πάρτυ έχοντας κοντάς της όλα τα πρόσωπα την στήριξαν μέχρι την έκδοση του διαζυγίου.







    Ο Jeff Becerra και η Michelle Mahoney μετά από 24 χρόνια γάμου αποφάσισαν να χωρίσουν και θέλοντας να δείξουν ότι ο ένας δεν τρέφει αρνητικά συναισθήματα για τον άλλον οργάνωσαν ένα μεγάλο πάρτυ μαζί, με όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα, με προετοιμασίες που κράτησαν για δύο μήνες.
    Πηγή φωτογραφιών: Twitter

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ