• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

    Τα πρώτα μέτρα του Τραμπ

    Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

    Ότι έχτισε η Ατζέντα 21 τόσα χρόνια, διαλύοντας την οικονομία των ΗΠΑ και κάνοντάς την από βιομηχανικό κολοσσό παραμάγαζο των πολυεθνικών, πάει να το γκρεμίσει ο εκλεκτός και υποστηριζόμενος από την Μαύρη Αδελφότητα Ντόναλντ Τραμπ.
    Η μάχη κατά όλων των αμερικανικών αριστερίστικων υποδομών της Λευκής Αδελφότητας θα είναι αδυσώπητη.
    Η Νέα Τάξη, (New World Order)έχει εδώ και δεκαετίες τον έλεγχο όλων των δημοσίων υπηρεσιών, της FEMA των  FBI, CIA, NSA, NASA, κτλ κτλ.
    O εκλεκτός της Παλιάς Τάξης όμως (Old World Order)  έχει στα χέρια του, ένα εργαλείο δουλειάς, που είχαν ετοιμάσει οι αριστεροί του Ομπάμα για να ελέγχουν τον αμερικάνικο πληθυσμό, όπως κάποτε ο Στάλιν στην Σοβιετική Ένωση.
    Πρόκειται για αυτό που έχουν ονομάσει PATRIOT ACT. Ο νόμος αυτός, δίνει εξουσίες έκτακτες στον πρόεδρο, με απόφαση του ίδιου του προέδρου και σε κατάσταση ανάγκης, εφαρμόζει έκτακτα μέτρα και στρατιωτικό νόμο ο πρόεδρος και όχι η FEMA.
    Έρχεται ένα τρομερό τρίμηνο Δεκεμβρίου, Ιανουαρίου Φεβρουαρίου, στο οποίο, συζητείται ακόμη και η έναρξη του τρίτου παγκοσμίου πολέμου, πριν αναλάβει ο Τραμπ στα μέσα Ιανουαρίου.
    Όσον αφορά την Ατζέντα 21, ένας από τους σκοπούς της ήταν να αποβιομηχανοποιήσει πλήρως ολόκληρο τον δυτικό κόσμοι, για να μην μολύνεται δήθεν,  το παγκόσμιο οικολογικό σύστημα.
    Δεν σκέφτηκε όμως κάποιος μεγαλοοικολόγος, ότι το σύνολο των ρύπων, δεν άλλαξε, ίσα ίσα αυξήθηκε, διότι τα εργοστάσια, έφυγαν από Αμερική και Ευρώπη και πήγανε σε χώρες του τρίτου λεγόμενου κόσμου, αλλά δεν έφυγαν από τον …. πλανήτη. Οι ρύποι εξακολουθούν να συσσωρεύονται στην ατμόσφαιρα και μάλιστα αυξημένοι, αφού οι περιοριστικοί κανόνες όσον αφορά τις εκπομπές ρύπων, είναι πολύ πιο χαλαροί στιες τρίτες χώρες.
    Το μόνο που ήθελε η Ατζέντα 21, ήταν να αυξήσει την ανεργία στο δυτικό ημισφαίριο και να δημιουργήσει νεόφτωχους που θα ζητιανεύουν από το κράτος δυνάστη το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα της ξεφτύλας και της ντροπής.
    Αυτό ο Τραμπ, θέλει να το σταματήσει, ζητώντας και μεθοδεύοντας επαναπατρισμό των  μεγάλων βιομηχανιών, που έφυγαν από τις ΗΠΑ, πήγανε στις χώρες του τρίτου κόσμου, παράγουν τα προϊόντα τους εκεί, έχοντας εξαφανίσει το κάποτε περιβόητο MADE IN USA.
    Ανακοίνωσε δασμούς εισαγωγών 35% για τις πολυεθνικές που θέλουν να βάλουν τα προϊόντα τους από τις χώρες του τρίτου κόσμου στις ΗΠΑ και ήδη έχει ταράξει πάρα μα πάρα πολύ τα νερά, αλλά ο σκοπός των αφεντικών του, δεν είναι απλώς να ταράξουν τα νερά αλλά να φέρουνε τσουνάμι ανάπτυξης, μετά την οικονομική καταστροφή των πρώην πανίσχυρων οικονομικά ΗΠΑ, από τους αριστεριστές του μαρξιστή Ομπάμα.
    Στις ΗΠΑ φαίνεται ο κόσμος να κατάλαβε, ότι είναι προτιμότερο να έχει μία δεξιά ελεύθερη οικονομία και να δουλεύει για να βγάλει λεφτά, αντί για μία αριστερή, στην οποία πρέπει να γλύφει την κάθε κυβέρνηση για να του δώσει ένα ξεροκόμματο σαν επίδομα αλληλεγγύης.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ