• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

    Το νέο είδος σεξ που ξετρελαίνει τις γυναίκες: Κάνουν ουρά και όχι για… άντρες! (videos)

    Με την τεχνολογία να αναπτύσσεται αφήνοντας το χθες έτη φωτός πίσω της, η βιομηχανία ενηλίκων δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει τους ταχύτατους ρυθμούς της.
    Από πίσω τους και οι… γυναίκες, αφού φαίνεται πως τελικά το πορνό εικονικής πραγματικότητας δεν είναι αποκλειστική απόλαυση των ανδρών. Κάθε άλλο!




    Όλο και περισσότερες γυναίκες στις προηγμένες τεχνολογικά χώρες δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία προκειμένου να εκτοξεύσουν όχι κάτι πολύ προσωπικό του συντρόφου τους, αλλά τη δική τους σεξουαλική ικανοποίηση.

    Σύμφωνα λοιπόν με νέα βρετανική έρευνα, σχεδόν δύο στις δέκα γυναίκες προτιμούν να ενδώσουν στο σεξ εικονικής πραγματικότητας, ενώ σχεδόν οι μισές (πάνω από το 40%) εκτιμούν ότι η τεχνολογία κάνει το σεξ πιο διασκεδαστικό και ευχάριστο.
    Το 15% μάλιστα των γυναικών, ηλικίας 17-50 ετών αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί ήδη εφαρμογές που προσφέρουν σεξουαλική ικανοποίηση, ενώ το 20% είναι πρόθυμο να βάλει στο ερωτικό… παιχνίδι και τα social media προκειμένου να ανεβάσει τη λίμπιντό του.
    Είναι, δε, ιδιαίτερα ανοιχτόμυαλες όσον αφορά στην εικονική πραγματικότητα!
    «Η τεχνολογία σε φορητές συσκευές, η εικονική πραγματικότητα, τα “έξυπνα” sex toys/dolls και το τεχνητό δέρμα θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής σεξουαλικής ζωής, επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο που απολαμβάνουμε το σεξ», ανέφερε χαρακτηριστικά είπε η Dr Elina Berglund, CTO και συνιδρυτής της Natural Cycles που διεξήγαγε την έρευνα…
    Παράλληλα, το 63% των γυναικών δηλώνουν ότι έχουν χρησιμοποιήσει ή χρησιμοποιούν κάποιο sex toy, δίνοντας την… ώθηση στις εταιρείες να αναπτύξουν ακόμα περισσότερο τα βοηθήματα που προσφέρουν ήδη στο «αδύναμο» (μόνο στα λόγια) φύλο.
    Μερικοί μάλιστα το έχουν προχωρήσει ακόμα περισσότερο, υποστηρίζοντας ότι στο μέλλον (και) οι γυναίκες θα προτιμούν τα ρομπότ από τους αληθινούς άντρες στο κρεβάτι τους. «Θα γίνει τόσο συνηθισμένο, όσο το πορνό γι΄ αυτές», τονίζει ο μελλοντολόγος Dr Ian Pearson.



    Ως εκ τούτου, η εικονική πραγματικότητα, όχι μόνο έχει εισβάλει για τα καλά στο πορνό και στη ζωή μας, αλλά φαίνεται να κερδίζει όλο και περισσότερους πιστούς οπαδούς.
    «Εγώ το αποκαλώ ταυτόσημο ερωτισμό γιατί αυτομάτως "μπαίνεις στα παπούτσια κάποιου άλλου"», υποστηρίζει ο Todd Glider, διευθύνων σύμβουλος της BaDoink VR, μιας εταιρίας που έχει βάλει σκοπό να συνδέσει το πορνό με την εικονική πραγματικότητα, συμπληρώνοντας: «Όταν το φορέσετε και δείτε πώς λειτουργεί, θα καταλάβετε πόσο συναρπαστικό είναι. Θα είναι σίγουρα το "next best thing" στο πορνό».

    newsbomb.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ