• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

    Βίντεο με εμετικό ΣΥΡΙΖΑίο απόγονο κομμουνιστών , απόγονοι Τούρκων Μογγόλων !δημοσιογράφο!!

    Όσοι δεν ξέρετε οτι το 95% των αριστεροκομμουνιστων δεν ειναι καν Έλληνες, περαστικά σας! υπάρχουν στοιχειά για αυτο ,ειναι απόγονοι της χειρότερης φάρας που υπάρχει στην Γη!(Μέτα τους Εβραίους φυσικά!) και δεν το λέμε ετσι άπλα! μετα απο ερευνά μας πέρα απο τις φάτσες τους διαπιστωθεί αυτο,οι Τούρκοι επι τουρκοκρατιας δεν έφυγαν πότε! συνεχίζουν ακομα και σημερα τον εκφυλισμό! και ειναι ιδιοι με τους λαθρο! τι δουλειά εχουν να γυριζουν μέσα στην νύχτα στο δρόμο στην τελική ? πάμε στο θέμα μας:

    Είναι απορίας άξιο πώς δεν επεμβαίνει εισαγγελέας να τους μπαγλαρώσει για τις μαλακίες που πετάνε δημοσίως. Δικαιολογεί τις δολοφονικές επιθέσεις σε Έλληνες διασώστες του ΕΚΑΒ σε αστυνομικούς και τον βαρύτατο τραυματισμό του 76χρονου μετά από το δυστύχημα με τη γυναίκα που πετάχτηκε μπροστά στο αυτοκίνητό του βραδιάτικα.
    Η λύση για να μην έχουμε τέτοιες καταστάσεις είναι αυτονόητη: Φτιάχνεις δομές σε ακατοίκητο νησί και τοποθετείς τους λάθρο εκεί, ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα ή φυσικά δεν τους επιτρέπεις να μπούνε καν στην Ελλάδα.
    Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παίζουν κορωνα - γραμματα τη ζωή τους, κάθε φορά που δέχονται κλήση να βοηθήσουν σε μέρη όπως αυτό, που έγινε χθες το δυστύχημα στο Ωραιόκαστρο.
    Όπως είπε στην εκπομπή LiveNews και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Αναπληρωτής Γραμματέας των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δ. Ιορδανίδης, όχι μόνο δεν είναι η πρώτη φορά που οι διασώστες του ΕΚΑΒ γίνονται στόχος ενώ πάνε να σώσουν ζωές αλλά... υπάρχει και σχετική οδηγία, που τους ζητά να μένουν κοντά στους αστυνομικούς όταν πάνε σε τέτοια μέρη.
    "Έχουν γίνει επανειλημμένα τέτοιες επιθέσεις, βέβαια πολύ μικρότερης έντασης... Υπάρχει και έγγραφο που μας λέει να μη μπαίνουμε μέσα σε αυτές τις δομές και να παραλαμβάνουμε τα περιστατικά κοντά στο χώρο της αστυνομίας. Να μη μπαίνουμε καθόλου μέσα γιατί είναι επικίνδυνη η κατάσταση".
    «Οι συνάδελφοι, επειδή ο ένας γνωρίζει πολεμικές τέχνες, είδε μαχαίρι να τον πλησιάζει στον αυχένα. Έκανε "κωλοτούμπα" και το μαχαίρι χτύπησε το ασθενοφόρο. Δέχθηκε άπειρες γροθιές και επειδή γνωρίζει αυτοάμυνα, δε θρηνούμε θύματα από τους συναδέλφους. Σκεφτείτε στη θέση του να ήταν μία γυναίκα συνάδελφος...»


    aetos-apokalypsis

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ