• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

    Να Γιατί «πέθανε» ο Ερευνητής – Τι θα αποκάλυπτε

    Θρίλερ με τον θάνατο ερευνητή που βρέθηκε νεκρός λίγο μετά αφού είχε μιλήσει σε συνέδριο για ΑΤΙΑ.
    Ο ερευνητής ετοιμαζόταν να αποκαλύψει πληροφορίες στο κοινό σχετικά με ένα κύκλωμαμαύρης μαγείας, στο οποίο μάλιστα συμμετείχε μια πληθώρα πολιτικών και γνωστών προσώπων.
    Σύμφωνα με την 31χρονη Sarah Adams, η οποία ήταν αρραβωνιασμένη με τον άτυχο άνδρα, ο Spiers είχε περάσει τους τελευταίους μήνες της ζωής τους κάνοντας έρευνες για ένα κύκλωμα άσκησης μαύρης μαγείας, στο οποίο μάλιστα ήταν μπλεγμένα διάσημα πρόσωπα.
    «Θα δημοσίευε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τη μαύρη μαγεία. Θα αποκάλυπτε τη δράση ενός κυκλώματος στο οποίο συμμετείχαν πολιτικοί ηγέτες και σελέμπριτις», δήλωσε η Adams στο Yahoo, συμπληρώνοντας ότι ο μνηστήρας της είχε εκφράσει πολλές φορές φόβο για τη ζωή του.
    «Είχαμε συνηθίσει να λαμβάνουμε απειλές από ανθρώπους, αλλά αυτές που δεχόταν το τελευταίο διάστημα έδειχναν πραγματικές. Επικοινωνούσαν μαζί του και του έλεγαν ότι θα σκοτώσουν εκείνον και εμένα», εξηγεί η 31χρονη, η οποία ωστόσο δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να φύγει από το πλευρό του. «Κάναμε όνειρα για να αποκτήσουμε παιδί. Μου είχε στείλει μήνυμα λίγες ώρες προτού βρεθεί νεκρός. Αποκλείεται να ήταν αυτοκτονία ή κάτι τέτοιο», αναφέρει χαρακτηριστικά η Adams.
    Να Γιατί "πέθανε" ο Ερευνητής - Τι θα αποκάλυπτε
    H Sarah Adams με τον Max Spiers
    Πολλοί είπαν ότι ό άτυχος ερευνητής έπεσε θύμα πρακτόρων της κυβέρνησης.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ