• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

    Νόμος του κράτους η παράδοση ακινήτων στην παγκόσμια εξουσία

    Η εποχή που τα σπίτια θα δίνονται οικειοθελώς στο Κράτος,

    πέραν δηλαδή των αναγκαστικών πλειστηριασμών, προκειμένου να υπάρξει απαλλαγή από δυσβάσταχτους φόρους είναι γεγονός.
    Το  υπουργείο Οικονομικών ικανοποιεί ένα παλαιό αίτημα ιδιοκτητών ακινήτων που, λόγω κρίσης, δεν μπορούν να απαλλαγούν από φόρους κληρονομιάς για σπίτια που μένουν στα αζήτητα και είναι έτοιμο να επιτρέψει την εκχώρηση του ακινήτου έναντι της οφειλής που βαρύνει τον ιδιοκτήτη της.
    Η κατάργηση της ιδιοκτησίας βρίσκει ακόμα μία φιλική προς την Ατζέντα 21 ρύθμιση και τα όποια ακίνητα θα περνούν στα χέρια της παγκόσμιας εξουσίας.
    Η σχετική διάταξη ήδη ισχύει από το 2014, αφορά ακίνητα εντός σχεδίου αλλά για την εφαρμογή της χρειάζεται σχετική εγκύκλιος.
    Απαντώντας στην Βουλή σε ερώτηση βουλευτή των ΑΝΕΛ κ.Δημήτρη Καμμένο, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης αναφέρει ότι «το Υπουργείο οικονομικών σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων προετοιμάζει την έκδοση απόφασης με την οποία θα ανοίγει ο δρόμος για εκχώρηση ακινήτων στο Δημόσιο προκειμένου να καλυφθούν μόνο υποχρεώσεις φόρων κληρονομιάς».
     Σε περίπτωση όπου η οφειλή είναι μικρότερη της αξίας του ακινήτου, θα επιτρέπονται και συμψηφισμοί με μελλοντικές φορολογικές υποχρεώσεις.
     Όπως ανέφερε ο Τρύφων Αλεξιάδης, θα υπάρχει πρόβλεψη ώστε αν κάποιος χρωστά 30.000 ευρώ και το ακίνητο που εκχωρείται έχει αξία 50.000 ευρώ, η διαφορά των 20.000 ευρώ να μην χάνεται αλλά και ο πολίτης να προστατεύεται και να μην χάνει έσοδα το δημόσιο.
    Το κράτος τα θέλει όλα!!!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ