• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

    Ξεχάστε τις δυτικές κοινωνίες όπως τις ξέρατε - Ποιο το σχέδιο της Νέας Τάξης

    Που θα φέρει την απελπισία και την κατάρρευση στη Δύση.

    Πολλοί, αν όχι όλοι, θα έχουν παρατηρήσει ότι οι κοινωνίες της προηγμένης Δύσης θα έχουν αλλάξει ραγδαία μετά και την πρόσφατη οικονομική κρίση, η οποία και έριξε σημαντικά το βιωτικό επίπεδο, αν και δεν ισοπέδωσε ακόμη όλες τις κοινωνικές ομάδες.
    Τα πράγμα με την προσφυγική κρίση , που αποτελεί προσταγή του παγκόσμιου ηγέτη, επιδεινώθηκαν, εξισώνοντας μέσα σε μερικούς μήνες τους κατοίκους των δυτικών κοινωνιών με τους στοκ ταλαιπωρημένους ανθρώπους, υποχείρια της Νέας Τάξης. Η εξίσωση ήταν ραγδαία και συντελείται σε μεγάλο βαθμό και σήμερα.
    Κλασικό παράδειγμα, το Παρίσι, όπου τις τελευταίες μέρες έχει κατακλυστεί από εξαθλιωμένους μετανάστες. Όταν κάποιος περάσει από τις μεγαλύτερες λεωφόρους της πόλης θα νομίζει πως βρίσκεται σε κάποια περιοχή χτυπημένη από τη πείνα ή τον πόλεμο, ωστόσο θα πρέπει ο ίδιος να αντιληφθεί πως τα πράγματα αλλάζουν.
    Ότι γίνεται στη Μ.Ανατολή, τη Β.Αφρική ή αλλού με τους πολέμους, γίνεται στις "προηγμένες δυτικές κοινωνίες" μέσω των στημένων οικονομικών κρίσεων και του μεταναστευτικού.
    Ο γκρίζος λαός της Νέας Τάξης έρχεται και δεν θα επιτρέπει σε κανέναν να διαφέρει. 

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ