• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

    ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση

    Πρόσφατη έκθεση του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ δείχνει τα θλιβερά αποτελέσματα του προγράμματος σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης της κυβέρνησης Ομπάμα, μετά από 5 χρόνια εφαρμογής και δαπάνες 500 εκ. δολαρίων.


    Σύμφωνα με τα στοιχεία το Πρόγραμμα Πρόληψης Εγκυμοσύνης Εφήβων που άρχισε το 2010 δεν επηρέασε καθόλου την εφηβική συμπεριφορά. Οι εκτρώσεις καλά κρατούν και οι εφηβικές ορμές είναι ασυγκράτητες. Το απογοητευτικό είναι ότι είχε προβλεφθεί η αποτυχία του προγράμματος πολύ πριν τα τελικά αποτελέσματα, όπως δηλώνει η Valerie Huber, Διευθύνων Σύμβουλος της Ascend μιας οργάνωσης που προωθεί την αποχή για τους φοιτητές σε όλες τις ΗΠΑ.
    Ας τα βλέπουμε αυτά τα αποτελέσματα κι εμείς, εδώ στην Ελλάδα, που εφαρμόζουμε ό,τι μας σερβίρουν οι ξένοι ινστρούκτορες, χωρίς να ερευνούμε και να εξετάζουμε τα ήδη ολέθρια αποτελέσματα της εφαρμογής αυτών των επικίνδυνων προγραμμάτων σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης πάνω στα παιδιά, σε άλλες χώρες με πολύχρονη εφαρμογή στο ενεργητικό τους. Το μόνο που επιτυγχάνουν είναι η πρόωρη σεξουαλική αφύπνιση των παιδιών και όταν ανάψεις τη φωτιά, μετά είναι πολύ δύσκολο να την ελέγξεις. 
    Οι γονείς πρέπει να έχουν τεταμένα αντανακλαστικά, όσον αφορά την υπόθεση της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία. Η εγκληματική βιασύνη και προχειρότητα με την οποία σχεδιάζεται η εφαρμογή αυτού του μέτρου ή αφήνεται να πλανάται στον αέρα ότι θα εφαρμοστεί, προδικάζει την παταγώδη αποτυχία του και για το Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.
    Με τη διαφορά όμως, ότι αυτά τα προγράμματα αφορούν τις ζωές και το μέλλον των παιδιών μας και κανείς δεν μπορεί να πειραματίζεται ή να παίζει με αυτά.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ