• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

    ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «MK ULTRA» ΚΑΙ ΟΙ «ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ» ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
    Όπως είναι γνωστό μετά την επίθεση με ματσέτα σε ένα τρένο στο Würzburg και το μακελειό στο Μόναχο με 9 νεκρούς είχαμε άλλη μια τρομοκρατική επίθεση στη Γερμανία.
    Την Κυριακή το βράδυ, ένας 27χρονος Σύριος ανατινάχθηκε στον αέρα στην είσοδο ενός μουσικού φεστιβάλ στη βαυαρική πόλη Άνσμπαχ. Ο δολοφόνος σκοτώθηκε αμέσως. Δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν, πολλοί από τους οποίους σοβαρά.
    Υπάρχουν μερικά «περίεργα» γεγονότα που συνδέουν όλες αυτές τις περιπτώσεις και με την κτηνωδία της Νίκαιας. Για παράδειγμα, όλοι οι βομβιστές αναφέρεται πως έχουν λάβει ψυχιατρική θεραπεία. Και το περίεργο είναι πως, οι αρχές ασφαλείας βρίσκονταν σε ιδιαίτερη ετοιμότητα στο Μόναχο, σε κατάσταση συναγερμού όταν έπεσαν οι πρώτοι πυροβολισμοί. Πώς είναι δυνατόν; Ήξεραν κάτι εκ των προτέρων;
    Αναζητώντας μια απάντηση που να συνδέει αυτά τα γεγονότα γεννιέται η απορία αν υπάρχει κάποια σχέση των τρομοκρατών-εκτελεστών με το πρόγραμμα εκπαίδευσης πρακτόρων-δολοφόνων MK-ULTRA.
    Οι πράκτορες του προγράμματος MK-ULTRA είναι άτομα που έχουν προγραμματιστεί από τις μυστικές υπηρεσίες ως δολοφόνοι, δρουν σαν κατευθυνόμενοι υπνωτισμένοι και μόνο όταν τους δίνεται μια λέξη-κλειδί ξυπνούν και εκτελούν την αποστολή. Στο πρόγραμμα αυτό δημιουργούν πλαστές προσωπικότητες σε επιλεγμένα άτομα με ακραία βασανιστήρια, ναρκωτικά ή ακόμη και ύπνωση.
    Η προσωπικότητα του προγραμματισμένου είναι στην καθημερινή ζωή του, ήρεμη διακριτική και δεν δίνει στόχο. Η άλλη προσωπικότητα που του έχουν εμφυτεύσει είναι ο δολοφόνος, ο οποίος «ξυπνάει» με την παραλαβή της λέξης-κώδικα που δέχεται και εκτελεί την προγραμματισμένη αποστολή, για παράδειγμα, να πραγματοποιήσει μια δολοφονία. Η πραγματική προσωπικότητα του ατόμου έχει πλήρη άγνοια για την ύπαρξη της άλλης προσωπικότητας, δηλαδή του «δολοφόνου», καθώς και των πράξεων που εκτελεί.
    Για πολλούς όλα αυτά ταιριάζουν άριστα στον ορισμό που έχουν δώσει οι γερμανικές αρχές για τους τρομοκράτες δηλαδή «μοναχικοί λύκοι».
    Μια αμερικανική ταινία, η οποία γυρίστηκε την περίοδο του Ψυχρού Πόλεμου, το 1977, είχε τον τίτλο «Τηλέφωνο». Το ρόλο του αξιωματικού της σοβιετικής υπηρεσίας πληροφοριών, Nicolai Dalchimski, υποδύονταν ο Donald Pleasence.
    Ο αξιωματικός αυτός περιέργως δεν έβλεπε με καλό μάτι την σοβιετική επεκτατικότητα κατά της Δύσεως και των Ηνωμένων Πολιτειών. Πριν αρχίσουν οι μεγάλες σταλινικές εκκαθαρίσεις και ενώ είχε πέσει σε δυσμένεια, το σκάει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μαζί του είχε υποκλέψει ένα βιβλιαράκι με ονόματα-κωδικούς ατόμων που είχαν προγραμματιστεί με πρόγραμμα πλύσεως εγκεφάλου για να εκτελέσουν κατευθυνόμενοι κάποιες εγκληματικές πράξεις.
    Επρόκειτο για άτομα συνήθως φοιτητές, τα όποια προσέλκυαν με πονηρό τρόπο με διάφορα επαγγελματικά δέλεαρ και τα εκπαίδευαν με ανυποψίαστο τρόπο για να συνδεθούν, χωρίς να το συνειδητοποιήσουν, με τα μυστικά κέντρα των αποφάσεων και να γίνουν όργανα τους.
    Το πρόγραμμα αυτής της ειδικής εκπαίδευσης αποκαλούνταν με την κωδική ονομασία «Τηλέφωνο».
    Στο πρόγραμμα αυτό προγραμματίζονταν οι εγκέφαλοι τους με συγκεκριμένη στρατιωτική ορολογία και μάθαιναν ρώσικους όρους για στρατόπεδα και επιχειρήσεις των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών. Στην συνέχεια τους έφερναν σε μια κατάσταση ύπνωσης και τότε τους δίνονταν τηλεφωνικά μια εντολή με κωδικούς προκειμένου να εκτελέσουν μια αποστολή που τους είχαν αναθέσει. Στην συνέχεια για να μην υπάρχει κανένα ίχνος τους, τους δίνονταν η εντολή να αυτοκτονήσουν.
    Στην συγκεκριμένη ταινία το σενάριο της όποιας περιγράφει τέτοια άτομα, εμφανίζεται ο γνωστός ηθοποιός Charles Bronson, ο όποιος παίζει τον ρόλο του συνταγματάρχη της KGB-Major Grigori Borzow με την αποστολή να εκτελέσει τον Ρώσο φυγά Dalchimsky που είχε υποκλέψει το πολύτιμο βιβλιαράκι με τους κωδικούς των ατόμων του προγράμματος.
    Στην πραγματικότητα τέτοιου είδους κατευθυνόμενοι πράκτορες-ανδρείκελα χωρίς ουσιαστικά προσωπική βούληση, είναι ικανοί να εκτελέσουν την πιο επικίνδυνη αποστολή με μια τηλεφωνική εντολή- κώδικα σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.
    TELEFON (1977) LEE REMICK, CHARLES BRONSON TLF 002 P MOVIESTORE COLLECTION LTD
    Η κατάσταση αυτών των ανθρώπων στις οικογένειες τους και στα προσφιλή τους άτομα φαντάζει απίθανη, καθώς οι συγγενείς τους είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουν ότι είναι ικανοί χωρίς συνείδηση να εκτελούν τέτοιες αποστολές. Εκτός αυτού, δεν φαινόταν να είχαν υπόγειες διασυνδέσεις με μυστικές υπηρεσίες και τρομοκρατικές οργανώσεις.
    Γεννάται το ερώτημα τι προκαλεί ριζικές και ανεξέλεγκτες μεταβολές της ανθρωπινής ψυχοσύνθεσης; Συνήθως, όπως αναφέρεται, τα αντικαταθλιπτικά φάρμακα. Το 2004 στις ΗΠΑ, η Κρατική Υπηρεσία Τροφίμων και Ελέγχου Φαρμάκων, (FDA), παραδέχτηκε ότι τα αντικαταθλιπτικά μπορούν να επιδεινώσουν τα συμπτώματα κατάθλιψης και μπορεί να επηρεάσουν αποφασιστικά τους χρήστες να προβούν σε αυτοχειρία, ή σε δολοφονική επίθεση κατά άλλων ατόμων ή και τα δυο μαζί. Αυτό μας θυμίζει έντονα τις τρομοκρατικές επιθέσεις αυτοκτονίας των ισλαμιστών.
    Τρία χρόνια αργότερα, η FDA εξέδωσε μια ανακοίνωση με την όποια προειδοποιούσε ότι όλοι οι χρήστες αντικαταθλιπτικών και παρεμφερών φάρμακων κυρίως σε ηλικίες κάτω των 24 ετών, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με αυστηρούς κανόνες ασφάλειας γιατί μπορεί να προβούν σε εγκληματικές πράξεις. Οι επικίνδυνες παρενέργειες αυτών των φάρμακων, συμφώνα με την FDA, είναι ανεξέλεγκτες όπως κρίσεις πανικού, μανία καταδιώξεως και έντονος ανεξέλεγκτος εκνευρισμός που οδηγεί σε εγκληματική επιθετικότητα εναντίον άλλων ατόμων.
    Όλα αυτά μας θυμίζουν αυτές τις περίπτωσης τρομοκρατικών επιθέσεων στην Γερμανία, στις οποίες οι τρομοκράτες παρουσιαστήκαν από τις αρχές σαν άτομα καταθλιπτικά με πολλά ψυχολογικά προβλήματα περάν της θρησκευτικής διάστασης.
    Γεγονός πάντως είναι ότι σε όλες αυτές τις περιπτώσεις διαφαίνεται πώς οι αστυνομικές αρχές γνώριζαν από πριν κατά «περίεργο» τρόπο ότι κάτι θα γίνει, ή ανέμεναν το τρομοκρατικό χτύπημα για το οποίο προεξοφλούσαν ότι θα το διαπράξει ένα άτομο τέτοιου είδους.
    Συγκεκριμένα στην περίπτωση του Μονάχου το «περίεργο» ήταν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ότι τα ελικόπτερα της αστυνομίας ήταν σε ετοιμότητα από τις 15.00 μετά μεσημβρίας ενώ οι πυροβολισμοί έπεσαν 2 ώρες μετά.
    Το λιγότερο που θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς για αυτό, είναι ότι φαντάζει πολύ παράξενο.
    Σαν επιβεβαίωση των παραπάνω είναι σημαντικό να αναφέρουμε πώς η ιδία η υπουργός Άμυνας της Γερμανίας, Ursula von der Leyen της ξέφυγε σε μια συνέντευξη και ομολόγησε ότι στρατιωτικές δυνάμεις ήταν εκείνη την ήμερα σε ετοιμότητα, και στημένοι μέσα στο κτίριο ώρες πριν, σαν να περίμεναν κάτι πολύ σημαντικό.
    german-anti-terror
    Όλες αυτές οι αναφορές εντάσσονται στα πλαίσια μιας πολύ καλά οργανωμένης και πονηρής ψυχολογικής εκστρατείας, ώστε να υποβληθεί στον κόσμο ότι υπάρχει η άμεση ανάγκη περάν των όποιων δημοκρατιών ευαισθησιών του, να βγαίνει ο στρατός ανεξέλεγκτα στους δρόμους για να επιβάλει την τάξη και να αποτρέψει υποτίθεται τρομοκρατικές επιθέσεις.
    Επίσης, ο ύποπτος βομβιστής της Βοστόνης, ονόματι Tamerlan Tsarnaev, πιστεύεται επίσης ότι ήταν θύμα πλύσης εγκεφάλου σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας πεντάμηνης έρευνας η οποία είχε δημοσιευτεί από την Boston Globe.
    161213tam
    Να σημειώσουμε πως, είναι κοινό μυστικό ότι το πρόγραμμα MK-ULTRA, της CIA συνεχίζει να δημιουργεί δολοφόνους μέχρι σήμερα.
    Ο δημοσιογράφος Richard Gutjahr όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα άρθρα, ήταν παρόν στις δύο επιθέσεις στη Νίκαια και στο Μόναχο.
    Ξέρουμε ότι η γυναικά του δουλεύει για τις μυστικές υπηρεσίες και το ερώτημα που γεννάται είναι μήπως έχει στοιχεία για κάποιο κατάλογο από άτομα που είναι στα προγράμματα MK-ULTRA και έτσι ήξερε για τις επικείμενες τρομοκρατικές επιθέσεις ; Ποιος μπορεί να απαντήσει ;
    MünchenHändeHoch
    Το πρόγραμμα MK-ULTRA είναι μια από τις πιο διάσημες επιχειρήσεις οι οποίες σχετίζονται με τις προσπάθειες της CIA για μαζικό έλεγχο του νου. Πολλά διαφορετικά τεστ είχαν διεξαχθεί ως μέρος του προγράμματος, συμπεριλαμβανομένων κάποιων πάνω σε εθελοντές, κρατούμενους και ανυποψίαστους στόχους. Το πρόγραμμα περιλάμβανε πολλά είδη ναρκωτικών, με πιο δημοφιλή την LSD, και υπήρχαν ποικιλόμορφες αντιδράσεις μεταξύ των συμμετεχόντων. Μερικοί ένοιωθαν εμπνευσμένοι από αυτό ενώ άλλοι τρομοκρατημένοι και μόνο στην ιδέα μιας μελλοντικής αποκάλυψης τους. Κάποιοι θάνατοι προήλθαν από το πρόγραμμα MK-ULTRA.
    Σε όλα αυτά του προγράμματος υπάρχουν ζωντανές ανθρώπινες ιστορίες κατευθυνόμενων ατόμων-ανδρείκελων που εκτελούσαν αποστολές και κάποιοι από αυτούς κατάφεραν να ξεφύγουν ενώ άλλοι δυστυχώς εξαφανίστηκαν. Παρακάτω σας παραθέτουμε τρεις περιπτώσεις τέτοιων ατόμων τα οποία συμμετείχαν σε αυτό το πρόγραμμα με χορηγό την CIA.
    MKULTRA
    Η πρώτη περίπτωση αφορά τον κύριο Ken Kesey, ο οποίος είναι και συγγραφέας του βιβλίου «Πέταξε ένας στη φωλιά του κούκου» και ο οποίος αποτελεί μια έμπνευση για την κίνηση της αντικουλτούρας, είχε εκτεθεί πρώτος στο LSD και άλλα ψυχεδελικά ναρκωτικά του προγράμματος MK-ULTRA ήδη από την εποχή που ήταν φοιτητής.
    Παρόλο που ο Allen Ginsberg, γνωστός συγγραφέας της εποχής του 50’, επέμενε ότι το πρόγραμμα αυτό χρηματοδοτούνταν από την CIA, ο Kesey δεν το πίστευε. Πέρασαν αρκετές δεκαετίες αφότου συνειδητοποίησε την σκληρή πραγματικότητα.
    «Το τεστ αυτό δεν γινόταν για να προσπαθήσουν να θεραπεύσουν τρελούς ανθρώπους, όπως νομίζαμε στην αρχή. Αυτό γινόταν για να τρελάνει λογικούς ανθρώπους, να τους κάνει πιο αδύναμους για να είναι σε θέση να τους βάλει κάτω από τον έλεγχο των ανακριτών», εξομολογείται ο ίδιος.
    Παρόλα αυτά τα ναρκωτικά δεν κατάφεραν να αποδυναμώσουν τον Kesey, αλλά να γίνουν ένα εργαλείο διαφώτισης για αυτόν ώστε να μπορέσει να αφυπνίσει και άλλους.
    Μια δεύτερη περίπτωση είναι αυτή ενός επαγγελματία τενίστα ονόματι Harold Blauer. Ο Blauer θεωρούνταν κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών. Επειδή έπασχε από κατάθλιψη λόγω ενός διαζυγίου, το 1952 κλείστηκε στην Ψυχιατρική Κλινική της Νέας Υόρκης. Ένα μήνα αργότερα πέθανε. Ο λόγος φυσικά ήταν πάλι λόγω πειραμάτων του προγράμματος MK-ULTRA όπου ο Blauer εν αγνοία του δεχόταν ενέσεις με παράγωγο μεσκαλίνης το οποίο οδήγησε στο θάνατό του. Η αποκάλυψη της πραγματικής αιτίας του θανάτου του είχε γίνει μετά από δεκαετίες, ενώ η οικογένειά του είχε ασκήσει μήνυση στην κυβέρνηση για εμπλοκή και συγκάλυψη, κερδίζοντας την δίκη με 700.000 δολάρια.
    Ένας άλλος ο οποίος υπήρξε θύμα αυτού του προγράμματος ήταν ο γιατρός Dr. Robert Hyde. Ο δόκτωρ Hyde ήταν ένας από τους κορυφαίους ψυχιάτρους στην ψυχιατρική κλινική της Βοστώνης και από τα πρώτα άτομα που δέχτηκε να γίνει «πειραματόζωο» εκτεθειμένος σε διάφορα τεστ με LSD. Μετά από χρόνια όμως αφότου άρχισε να επηρεάζεται η συμπεριφορά του και να μετατρέπεται από παρανοϊκή έως ψυχωτική αποσύρθηκε. Μετά από χρόνια έγγραψε βιβλία και έδωσε συνεντεύξεις προκειμένου να ενημερώσει το κοινό σχετικά με αυτό το ύπουλο πρόγραμμα της CIA.
    Έτσι λοιπόν, οι δραματικές σκηνές σε όλες αυτές τις τρομοκρατικές επιθέσεις έχουν ένα τραγικό στοιχείο που ίσως ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει : Είναι οι σκηνές που μαρτυρούν τις σκοτεινές προθέσεις της Νέας Τάξης με το να διατάζουν τους ανθρώπους να πέφτουν τρομοκρατημένοι στο έδαφος δήθεν για την αυτοπροστασία τους και να τους μεταχειρίζονται ως άτομα μιας υποταγμένης, φοβισμένης και άβουλης κοινωνίας.
    Είναι αυτό το μέλλον που μας αξίζει;

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ