• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

    ΤΣΕΧΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ!

    Πικρές αλήθειες για την εισβολή εξ’ Ανατολών απρόσκλητων στην Ευρώπη, που πονάνε τους νεοταξίτες, είπε στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ο πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν, τον οποίο τα εγχώρια «πουτανάκια των δανειστών» (δική τους η έκφραση, σε… άλλους καιρούς) επιχειρούν να εμφανίσουν ως… μέθυσο και γραφικό τύπο.



    Ο Τσέχος πρόεδρος, λοιπόν, μίλησε για «οργανωμένη εισβολή» και κάλεσε τους νεαρούς άνδρες (που αποτελούν το 80% των «προσφύγων»…) από τη Συρία και το Ιράκ να «πάρουν τα όπλα» εναντίον του Ισλαμικού Κράτους αντί να φεύγουν από τις πατρίδες τους. Ιδού τι είπε:

    «Είμαι βαθύτατα πεπεισμένος ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια οργανωμένη εισβολή και όχι με μια αυθόρμητη κίνηση προσφύγων. Η μεγάλη πλειονότητα των παράνομων μεταναστών είναι νεαροί άνδρες, που έχουν καλή υγεία και είναι άγαμοι. Αναρωτιέμαι γιατί αυτοί οι άνδρες δεν παίρνουν τα όπλα για να αγωνιστούν για την ελευθερία της χώρας τους, εναντίον του Ισλαμικού Κράτους. Η φυγή τους, αντικειμενικά ενισχύει το Ισλαμικό Κράτος».

    Την ίδια ώρα, επτά στους δέκα Τσέχους διαφωνούν με την είσοδο απρόσκλητων στη χώρα τους, σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση!

    ethnikismos.net

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ