• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

    14 Τρόποι να Προστατευτείτε από την Ατζέντα της ΝΤΠ

    Του Paul A. Philips

    Η άγνοια της ατζέντας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (NWO) έχει την τιμή της και ίσως σας βγει πολύ δαπανηρή.
    Η ψυχοπαθής κυβερνώσα «ελίτ» κατέχει τις τράπεζες, τα όπλα, το χρυσό, τα ναρκωτικά και το πετρέλαιο, ενώ έχει τους πολιτικούς, την αστυνομία, το στρατό και τα ΜΜΕ στις τσέπες της, περισφίγγοντας περαιτέρω την αδυσώπητη λαβή της για τον έλεγχο του χρήματος, της υγείας, των τροφίμων, του νερού, του αέρα, και όλα τα συναφή με την επιστήμη και την τεχνολογία, για την πλήρη κυριαρχία πάνω στον ανθρώπινο πληθυσμό. Αυτοί που έχουν την αυταπάτη για την εύκολη πτώση της και αγωνίζονται γι’ αυτό, μπορεί να καταλήξουν σοβαρά άρρωστοι, ή ακόμα και νεκροί.

    Ακολουθούν 14 τρόποι για την επιβίωσή σας στο απρόβλεπτο, για να προστατεύσετε την οικογένεια και τους φίλους σας, από την κλιμάκωση της ημερήσιας διάταξης της NWO.

    1. Σταματήστε να δίνετε προσοχή στα ΜΜΕ



    τα οποία είναι όλα υπό τον έλεγχο της «ελίτ». Επιλέξετε εναλλακτικές πηγές ενημέρωσης. Μάθετε με την έρευνα να διακρίνετε τις διαφορές μεταξύ της παραπληροφόρησης και της αλήθειας, χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο.

    2. Σταματήστε να ψηφίζετε τα μεγάλα πολιτικά κόμματα

    Ψηφίζοντας οποιοδήποτε από τα μεγάλα πολιτικά κόμματα, απλώς βοηθάτε τους κυβερνώντες να προωθήσουν περαιτέρω την ατζέντα της NWO . Σταματήστε να πιστεύετε τις μαριονέτες που κοιτάζουν αριστερά ή δεξιά και που υποστηρίζονται και χρηματοδοτούνται από την «ελίτ»..

    3. Αποτοξινώστε τον εαυτό σας

    Χρησιμοποιήστε συγκεκριμένα τρόφιμα, καθώς και συμπληρώματα για να αποτοξινώσετε τον εαυτό από τη ρύπανση, αφαιρώντας το φθόριο, το χλώριο, το βρώμιο, τα βαρέα μέταλλα (συμπεριλαμβανομένων των τοξινών από τα chemtrails, τις ακτινοβολίες και άλλες επιβλαβείς ουσίες).

    4. Πίνετε καθαρό ή φιλτραρισμένο νερό

    Αποφύγετε το χημικά εμποτισμένο νερό της βρύσης και το πλαστικό εμφιαλωμένο νερό . Χρησιμοποιήστε φίλτρα όπως αυτά που χρησιμοποιούν αντίστροφη όσμωση για να φιλτράρουν το νερό. Πίνετε επαρκή ποσότητα νερού για να διατηρείτε το σώμα σας καλά ενυδατωμένο.

    5. Τρώτε βιολογικά τρόφιμα

    Τρώτε άφθονα βιολογικά φρούτα και λαχανικά, σπόρους και ξηρούς καρπούς . Μην σκέφτεστε το επιπλέον κόστος. Μακροπρόθεσμα θα διαπιστώσετε ότι αξίζει τον κόπο.

    6. Αποφεύγετε τα πρόχειρα φαγητά!

    Αποφεύγετε τα πρόχειρα φαγητά με υψηλή ζάχαρη, αλάτι και φθηνά αλλά ευχάριστα στη γεύση λιπαρά που όχι μόνο δεν σας προστατεύουν από νοσηρές καταστάσεις αλλά μπορεί να σας προκαλέσουν ακόμη και κατάθλιψη!

    Να αποφεύγετε το μαγείρεμα σε φούρνο μικροκυμάτων, καθώς και σε σκεύη με αντικολλητική επίστρωση ή σκεύη από αλουμίνιο, το οποίο στην ουσία μετατρέπει την τροφή σε πρόχειρο φαγητό και θα μπορούσε να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας μέσω τοξικών ρυπαντών.

    Επίσης, να αποφεύγετε να μαγειρεύετε τρόφιμα σε υψηλές θερμοκρασίες και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι ακραίες θερμοκρασίες μειώνουν την θρεπτική αξία (βιταμίνες και ένζυμα ειδικότερα).

    7. Να χρησιμοποιείτε φυσικά ή βιολογικά προϊόντα

    ατομικής φροντίδας και καθαριότητας στο σπίτι. Χρησιμοποιώντας βιολογικά προϊόντα στο σπίτι σας και στο σώμα σας, αποφεύγετε την απορρόφηση των τοξικών χημικών ουσιών που βρίσκονται συχνά στα κοινά προϊόντα προσωπικής φροντίδας.

    8. Να αποφεύγετε τις χαμηλής συχνότητας ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες (EMF)

    Οι κοινές πηγές εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών πεδίων περιλαμβάνουν τις γραμμές μεταφοράς ενέργειας στο δίκτυο, τα κινητά τηλέφωνα και οι πύργοι, τα Wi-Fi, οι υπολογιστές, τα μηχανήματα σάρωσης του ανθρωπίνου σώματος με μικροκύματα όπως πχ τα μηχανήματα μαστογραφίας, οι σαρωτές σώματος με ακτίνες Χ (όπως εκείνοι στα αεροδρόμια), οι λαμπτήρες φθορισμού μικρού μεγέθους κλπ.

    9. Να αποφεύγετε τα εμβόλια και τους εμβολιασμούς

    Τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή και είναι γνωστό ότι είναι αναποτελεσματικά. Αμέτρητα παραδείγματα έχουν αποδείξει ότι με την χρήση τους, θα μπορούσατε να καταλήξετε σοβαρά άρρωστοι, με εγκεφαλικές βλάβες ή ακόμα και νεκροί.

    10. Μην πέσετε κορόϊδα για να ενταχθείτε στον στρατό

    Μην γίνετε τα πιόνια στους πολέμους της άρχουσας «ελίτ», τους οποίους δημιουργούν κρυφά για την εξουσία, το κέρδος, το πολιτικό κέρδος και για την εφαρμογή μιας προγραμματισμένης ατζέντας μείωσης του πληθυσμού.

    [Σημείωση δική μου. Η προτροπή αυτή απευθύνεται στους Αμερικανούς κύρια, οι οποίοι τώρα διαπιστώνουν πως η χώρα τους διεξάγει με θύματα τους ίδιους, πληρεξούσιους πολέμους εκ μέρους του «εκλεκτού λαού». Δεν αφορά τους Έλληνες, οι οποίοι έχουν καθήκον και υποχρέωση να προσφεύγουν στα όπλα για την υπεράσπιση της Πατρίδας όταν κινδυνεύει]

    11. Αφαιρέστε τα τοξικά αμαλγάματα με τα οποία σφραγίσατε τα δόντια σας.

    Τα αμαλγάματα υδραργύρου είναι γνωστό ότι προκαλούν βλάβες στον εγκέφαλο, μείωση του IQ, ασθένειες και συμβάλλουν στην κατάθλιψη. Η τερηδόνα μπορεί να προληφθεί με την καλή διατροφή και για παράδειγμα χρησιμοποιώντας έλαιο καρύδας ως στοματικό διάλυμα, εφόσον περιέχει το αντιβακτηριακό λαυρικό οξύ.

    12. Να είστε καλά εφοδιασμένοι με προμήθειες τροφίμων και νερού

    Σε περίπτωση κρίσης, τα αποθέματα τροφής και νερού πρέπει να διαρκούν για μερικές εβδομάδες, με την ελπίδα ότι μέχρι τότε, τα πράγματα θα επανέλθουν στην κανονική κατάσταση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, εντός τριών ημερών που θα «κλειδώσει» μια τέτοια έκτακτη κατάσταση, όλες οι προμήθειες τροφίμων και φαρμάκων εξαφανίζονται το πολύ σε τρεις ημέρες από τα καταστήματα.

    13. Να προσπαθείτε να είστε αυτάρκεις.

    Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που συμβουλεύουν πώς μπορεί να γίνει αυτό, ειδικά με τον τρόπο που καλλιεργούνται τρόφιμα για το σπίτι. Επίσης τι θα λέγατε για ηλιακούς συλλέκτες ή μπαταρίες ή συμπληρωματικές ανεμογεννήτριες κλπ; Τα ηλεκτρικά οχήματα επίσης είναι μια καλή ιδέα.

    Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε σελίδες επιβίωσης και προετοιμασίας αντιμετώπισης καταστροφών κλπ.

    14. Διαδώστε όλα αυτά!

    diadrastika.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ