• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

    ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (LIVE)! Εκατοντάδες Νεκροί, Σχεδόν 3.000 Συλλήψεις… Νέος Αρχηγός στις Ένοπλες Δυνάμεις… Πραξικοπηματίες Παραδόθηκαν…

    ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ….Αιματηρή απόπειρα πραξικοπήματος σημειώθηκε στη χώρα, ο Ερντογάν φαίνεται πως ελέγχει την κατάσταση
    Πραξικοπηματίες του στρατού επιχείρησαν να καταλάβουν την εξουσία στην Τουρκία με καταδιωκτικά αεροπλάνα και άρματα μάχης, προκαλώντας τη βίαιη απάντηση της Άγκυρας και την εσπευσμένη επιστροφή από τις διακοπές του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που φαίνεται πως ελέγχει την κατάσταση.
    Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις
    17:47 Λιγότερο από 24 ώρες μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, κάποιοι συλληφθέντες στρατιώτες λένε ότι νόμιζαν πως επρόκειτο για… άσκηση. Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε δημοσίευμα της «Χουριέτ».
    17:39 Οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν δέκα μέλη του Συμβουλίου του Κράτους, του ανώτατου διοικητικού δικαστηρίου της χώρας, και διεξάγουν έρευνα για 140 μέλη του Ακυρωτικού Δικαστηρίου σε σχέση με τη χθεσινοβραδινή απόπειρα πραξικοπήματος, μετέδωσε το δίκτυο NTV.
    Σύμφωνα με τον Ερντογάν πρόκειται για μέλη της «παράλληλης δομής» του Γκιουλέν
    16:57 Ο Ερντογάν αποφάσισε να διαλύσει τη διοίκηση του Αιγαίου. Διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό άρθρο.
    16:20 Οι αντιδράσεις των πολιτικών κομμάτων στην Ελλάδα: «Ο Ερντογάν να δώσει τώρα χειροπιαστά δείγμα γραφής», τόνισε η αρχηγός της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, ενώ η ΔΗΜΑΡ συγχαίρει τους πολίτες της Τουρκίας για την ωριμότητα που επέδειξαν.
    16:02 Τεράστιες εκκαθαρίσεις στο δικαστικό σώμα, την ώρα που ο αριθμός των συνολικών συλλήψεων έφτασε τις 3.000. Διαβάστε ΕΔΩ τη σχετική είδηση.
    14:56 Ξανάνοιξαν τα σύνορα με τη Βουλγαρία. Oi πτήσεις της Turkish Airlines επρόκειτο να επαναληφθούν στις 14:00. Άνοιξαν τα Στενά του Βοσπόρου, σύμφωνα με ναυτιλιακό πράκτορα. Ακύρωσε όλες τις πτήσεις της προς και από την Τουρκία η British Airways
    14:28 Με αποστολή μηνύματος στα κινητά τηλέφωνα ο πρόεδρος Ερντογάν κάλεσε τον λαό να προασπίσει τη δημοκρατία
    13:56 Στασιαστές κατέλαβαν τουρκική φρεγάτα στη ναυτική βάση Γκολτζούκ, σύμφωνα με ελληνική στρατιωτική πηγή 
    Μια ομάδα Τούρκων που αντιτίθεται στην κυβέρνηση κατέλαβε μία φρεγάτα στην τουρκική ναυτική βάση Γκολτζούκ και ο επικεφαλής του τουρκικού στόλου κρατείται όμηρος, δήλωσε σήμερα υψηλόβαθμη ελληνική στρατιωτική πηγή στο πρακτορείο Ρόιτερς.
    13:48 Σαράντα εισαγγελείς θα διερευνήσουν τα αίτια της απόπειρας πραξικοπήματος
    Σαράντα εισαγγελείς θα διερευνήσουν τα αίτια που οδήγησαν στην απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, μετά από απόφαση του τουρκικού υπουργείου Δικαιοσύνης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Milliyet».
    11:47 Ο προσωρινός αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων Ντουντάρ ανακοινώνει πως η απόπειρα πραξικοπήματος απέτυχε, πως στρατιωτικοί διοικητές είχαν συλληφθεί όμηροι και πως θα εξαλειφθεί η επιρροή του Γκιουλέν
    Η απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος, που συγκλόνισε την Τουρκία στη διάρκεια της περασμένης νύκτας, απέτυχε, ανακοίνωσε ο στρατηγός Ουμίτ Ντουντάρ, προσωρινός αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, διευκρινίζοντας πως σκοτώθηκαν 104 πραξικοπηματίες.
    «Η απόπειρα πραξικοπήματος απέτυχε», δήλωσε ο Ντουντάρ μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Κωνσταντινούπολη. Επιβεβαίωσε πως 90 πρόσωπα –41 αστυνομικοί, δύο στρατιώτες και 47 πολίτες– «έπεσαν ως μάρτυρες» στη διάρκεια των βιαιοτήτων.
    Ο στρατηγός δήλωσε ακόμη πως πολλοί στρατιωτικοι διοικητές συνελήφθησαν όμηροι από πραξικοπηματίες στρατιώτες.
    Ο ίδιος πρόσθεσε στη δήλωσή του, που μεταδόθηκε ζωντανά από το CNN Turk, πως η Τουρκία έχει «κλείσει το κεφάλαιο» των πραξικοπημάτων για τα καλά και δεν θα το ανοίξει ποτέ ξανά.
    11:25 Η προεδρία καλεί τους πολίτες να παραμείνουν στους δρόμους και προειδοποιεί ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί νέα απόπειρα πραξικοπήματος
    Νέα απόπειρα εξέγερσης μπορεί να λάβει χώρα ανά πάσα στιγμή στην Τουρκία, ανέφερε σήμερα στο Twitter η τουρκική προεδρία, προσθέτοντας ότι είναι απαραίτητο οι πολίτες να παραμείνουν στους δρόμους και να συνεχίσουν να τους ελέγχουν.
    Οι επιχειρήσεις για την ανακατάληψη του επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων στην Άγκυρα εξακολουθούν να βρίσκονται σε εξέλιξη, δήλωσε τούρκος αξιωματούχος. Ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας και ο στρατός συμμετέχουν στις επιχειρήσεις αυτές, πρόσθεσε.
    «Πυροβολισμοί ρίχτηκαν νωρίτερα το πρωί από έναν αξιωματικό μέσα από τα τείχη», δήλωσε ο αξιωματούχος.
    11:09 Με την κατηγορία της «προδοσίας» συνελήφθησαν ο πρώην αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας πτέραρχος Οζτούρκ και ο διοικητής Εκπαίδευσης Χερσαίων Δυνάμεων αντιστράτηγος Ιγιντλί
    Με την κατηγορία της «προδοσίας» συνελήφθησαν ο πρώην αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας πτέραρχος Αλί Οζτούρκ και ο διοικητής Εκπαίδευσης Χερσαίων Δυνάμεων αντιστρατηγός Μετίν Ιγιντλί, μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή .
    H σύλληψη των δύο ανωτάτων στρατιωτικών έγινε με ένταλμα του Γενικού Εισαγγελέα της Αγκυρας.
    Οι δύο ανώτατοι αξιωματικοί κατηγορούνται οτι ήταν εκ των πρωτεργατών του πραξικοπήματος, αναφέρει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων και θα δικαστούν με την κατηγορία της «προδοσίας».
    10:13 Τουλάχιστον 90 νεκροί και περισσότεροι από 1.150 τραυματίες κατά την απόπειρα πραξικοπήματος, παραδόθηκαν 200 στρατιώτες που είχαν οχυρωθεί στο επιτελείο ενόπλων δυνάμεων
    Τουλάχιστον 90 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 1.154 τραυματίσθηκαν στη διάρκεια της απόπειρας στρατιωτικού πραξικοπήματος που σημειώθηκε τη νύκτα στην Τουρκία, μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.
    Προηγούμενος επίσημος απολογισμός έκανε λόγο για τουλάχιστον 60 νεκρούς.
    Εξάλλου το Ανατολή έκανε επίσης γνωστό πως περίπου 200 στρατιώτες, που είχαν οχυρωθεί στο γενικό επιτελείο των ενόπλων δυνάμεων στην Άγκυρα, πααδόθηκαν στις δυνάμεις της τάξης.
    Οι άνδρες αυτοι, απλοί στρατιώτες, είχαν προηγουμένως καταθέσει τα όπλα τους, σύμφωνα με το πρακτορείο.
    09:36 Σε 1.563 αυξήθηκαν οι στρατιωτικοί που έχουν συλληφθεί μετά την απόπειρα πραξικοπήματος
    Οι στρατιωτικοί που έχουν συλληφθεί σε όλη την Τουρκία μετά την απόπειρα πραξικοπήματος έφθασαν τους 1.563, σύμφωνα με αξιωματούχο
    08:44 Απελευθερώθηκε ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων που είχε τεθεί υπό κράτηση από τους πραξικοπηματίες
    Ο αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων διασώθηκε και μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος αφού κρατήθηκε όμηρος στη διάρκεια της απόπειρας πραξικοπήματος που πραγματοποίησαν στασιαστές στρατιωτικοί χρησιμοποιώντας άρματα μάχης και επιθετικά ελικόπτερα στην προσπάθειά τους να καταλάβουν την εξουσία στη διάρκεια της νύκτας, δήλωσε ανώτερος τούρκος αξιωματούχος. Ο στρατηγός Χουλουσί Ακάρ είχε τεθεί υπό κράτηση από στασιαστές στρατιώτες στη διάρκεια της απόπειρας πραξικοπήματος, μετέδωσαν τουρκικά ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα.
    08:10 Συνελήφθησαν 754 στρατιωτικοί σε σχέση με το πραξικόπημα, μετέδωσε το Ανατολή
    Συνολικά 754 στρατιωτικοί έχουν συλληφθεί σε σχέση με την απόπειρα πραξικοπήματος από μια ομάδα στασιαστών στρατιωτών στην Τουρκία, η οποία φαίνεται πως έχει κατασταλεί σήμερα το πρωί, αλλά κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 60 ανθρώπους, μετέδωσε σήμερα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.
    Εξάλλου πέντε στρατηγοί και 29 συνταγματάρχες παύθηκαν από τα καθήκοντά τους κατ’ εντολην του υπουργού Εσωτερικών Εφκάν Αλά, διευκρίνισε το πρακτορείο.
    08:02 Ο Φετουλάχ Γκιουλέν καταδικάζει κατηγορηματικά την απόπειρα πραξικοπήματος
    Ο ιεροκήρυκας Φετουλάχ Γκιουλέν, ορκισμένος εχθρός του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καταδίκασε «με τους πιο κατηγορηματικούς όρους», από τις ΗΠΑ όπου κατοικεί, την απόπειρα πραξικοπήματος που πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία από στασιαστές στρατιώτες.
    «Υπέφερα από πολλά στρατιωτικά πραξικοπήματα τα 50 τελευταία χρονια και βρίσκω συνεπώς ιδιαίτερα προσβλητικο το να κατηγορούμαι ότι έχω οποιαδήποτε σχέση μ’ αυτή την απόπειρα. Αρνούμαι κατηγορηματικά αυτές τις κατηγορίες», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Γκιουλέν, ο οποίος κατηγορήθηκε από τον Ερντογάν ότι συνδέεται με τους πραξικοπηματίες στρατιωτικούς.
    «Καταδικάζω με τους πιο κατηγορηματικούς όρους την απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος στην Τουρκία», τόνισε ο 75χρονος Γκιουλέν.
    «Η άνοδος μιας κυβέρνησης στην εξουσία δεν πρέπει να γίνεται παρά μόνο έπειτα από μια ελεύθερη και δίκαιη εκλογική διαδικασία», αναφέρει ακόμη στην ανακοίνωσή του.
    07:50 Υποστηρικτές του Ερντογάν επιτέθηκαν σε πραξικοπηματίες στρατιώτες που είχαν παραδοθεί, λέει αυτόπτης μάρτυρας
    Υποστηρικτές του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιτέθηκαν σε ομάδα στρατιωτών που είχαν παραδοθεί σε γέφυρα της Κωνσταντινούπολης, αφού είχαν συμμετάσχει στην απόπειρα πραξικοπήματος, πριν η αστυνομία επέμβει για να τους διασώσει, δήλωσε στο Reuters αυτόπτης μάρτυρας.
    Ο Ερντογάν κάλεσε επανειλημμένα τους υποστηρικτές του να βγουν στους δρόμους για να βοηθήσουν να κατασταλεί η απόπειρα πραξικοπήματος, για την οποία υποστήριξε πως πραγματοποιηήθηκε από μια φράξια των ενόπλων δυνάμεων πιστή στον αντίπαλό του, τον ιερωμένο Φετουλάχ Γκιουλέν που έχει την έδρα του στις ΗΠΑ.
    07:44 Οι πραξικοπηματίες στις ένοπλες δυνάμεις δηλώνουν πως εξακολουθούν να μάχονται
    Σε ηλεκτρονικό μήνυμα που εστάλη σήμερα από τη διεύθυνση του γραφείου Τύπου του επιτελείου των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων αναφέρεται πως οι αξιωματικοι που βρίσκονται πίσω από την απόπειρα πραξικοπήματος εξακολουθούν να μάχονται αποφασιστικά εναντίον όλων αυτών που προσπαθούν να τους αντιταχθούν. Οι αξιωματικοί αυτοί, που αυτοαποκαλούνται Κίνημα για την Ειρήνη στην Πατρίδα, καλούν επίσης τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους για την ασφάλειά τους.
    07:32 Τουλάχιστον 60 νεκροί κατά την απόπειρα πραξικοπήματος, 336 συλλήψεις, σύμφωνα με αξιωματούχο
    Τουλάχιστον 60 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων πολλοί άμαχοι, σκοτώθηκαν στη διάρκεια της απόπειρας πραξικοπήματος που πραγματοποίησαν στασιαστές στρατιώτες και η οποία φαινόταν σήμερα το πρωί να έχει κατασταλεί, δήλωσε τούρκος αξιωματουχος.
    Οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν σε όλη τη χώρα 336 πρόσωπα, τα περισσότερα από τα οποία είναι στρατιωτικοί, σε σχέση με την απόπειρα αυτή, υπογράμμισε εξάλλου ο ίδιος αξιωματούχος, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.
    Τη σύλληψη 336 προσώπων ανακοίνωσε επίσης σήμερα στο CNN Turk o υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγ.
    ΝΕΚΡΟΣ
    07:19 Ο πρωθυπουργός διόρισε νέο προσωρινό αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων, καθώς δεν είναι γνωστό πού βρίσκεται ο προκάτοχός του
    Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ ανακοίνωσε σήμερα το πρωί πως διόρισε έναν νέο προσωρινό αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων για να αντικαταστήσει τον στρατηγό Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος φέρεται ότι ειναι κρατούμενος των στρατιωτικών που πραγματοποίησαν την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία. Ο στρατηγός Ουμίτ Ντουντάρ, διοικητής της Πρώτης Στρατιάς που έχει έδρα την Κωνσταντινούπολη, διορίσθηκε σ’ αυτό το ανώτατο στρατιωτικό αξίωμα. Ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε δηλώσει προηγουμένως ότι δεν γνωρίζει τίποτε για την τύχη του στρατηγού Ακάρ. Τοπικά μέσα ενημέρωσης είχαν μεταδώσει νωρίτερα πως ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων έχει συλληφθεί όμηρος.
    07:06 Δεκάδες στρατιωτικοί που συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος παραδόθηκαν στην Κωνσταντινούπολη. Καταρρίφθηκε ελικόπτερο και επλήγησαν άρματα μάχης των στασιαστών στην Άγκυρα
    Σχεδόν εξήντα στρατιωτικοί, οι οποίοι συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος που εκδηλώθηκε χθες βράδυ στην Τουρκία, παραδόθηκαν σε οπλισμένους αστυνομικούς σε μια από τις γέφυρες στα Στενά του Βοσπόρου σήμερα, εγκαταλείποντας τα άρματα μάχης τους με τα χέρια ψηλά, όπως καταγράφηκε σε πλάνα που μετέδωσε απευθείας το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Türk πριν από λίγο.
    Δημοσιογράφος του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς μετέδωσε νωρίτερα ότι είδε δεκάδες στρατιωτικούς να παραδίδονται στην πλατεία Ταξίμ, στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης.
    Εξάλλου οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις κατέρριψαν ένα στρατιωτικό ελικόπτερο το οποίο προφανώς βρισκόταν στα χέρια των στασιαστών καθώς πυροβολούσε εναντίον των γραφείων της κρατικής εταιρείας δορυφορικών επικοινωνιών Turksat στην Άγκυρα, όπως επίσης μετέδωσε το CNN Türk.
    Παράλληλα, αεροσκάφη F-16 βομβάρδισαν άρματα μάχης των επίδοξων πραξικοπηματιών γύρω από το προεδρικό μέγαρο στην πρωτεύουσα Άγκυρα, δήλωσε πηγή προσκείμενη στην τουρκική προεδρία.
    Νωρίτερα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν ότι ένα αεροσκάφος έριξε μια βόμβα κοντά στο προεδρικό μέγαρο και ότι αμέσως μετά άρχισε να υψώνεται μια στήλη καπνού στη συνοικία Μπέστεπε, προάστιο της τουρκικής πρωτεύουσας όπου βρίσκεται το προεδρικό μέγαρο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη τη στιγμή της επίθεσης, σύμφωνα με το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV.
    07:02 Ο Ερντογάν καλεί τους υποστηρικτές του να παραμείνουν στους δρόμους μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση
    Ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε τους υποστηρικτές του να παραμείνουν στους δρόμους μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση μετά την απόπειρα πραξικοπήματος από αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων.
    Απευθυνόμενος σ’ ένα πλήθος χιλιάδων υποστηρικτών του που κρατούσαν σημαίες στο κύριο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, ο Ερντογάν δήλωσε πως η κυβέρνηση παραμένει στο τιμόνι. Δήλωσε ακόμη πως η αναταραχή συνεχίζεται στην Άγκυρα και πως ελπίζει ότι θα τελειώσει σύντομα.
    Ο Ερντογάν πρόσθεσε πως οι πτήσεις των τουρκικών αερογραμμών Turkish Airlines επανελήφθησαν.

    06:47 Αεροπλάνο έριξε βόμβα κοντά στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα, μετέδωσε η τηλεόραση, ενώ αξιωματούχος δήλωσε πως οι βομβαρδισμοί εναντίον του κοινοβουλίου συνεχίζονται
    Διαβάστε το χρονικό του πραξικοπήματος
    Πυροβολισμοί ακούστηκαν στην Αγκυρα, με τον στρατό να έχει αποκλείσει τη γέφυρα πάνω από τον Βόσπορο στην Κωνσταντινούπολη.
    Στρατιωτικά ελικόπτερα πετούν πάνω από τον τουρκικό ουρανό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως στρατιωτικά οχήματα βρίσκονται στους δρόμους της πόλης.
    Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, δύο ήταν τα αρχικά σενάρια: είτε οι μυστικές υπηρεσίες έχουν ξεκινήσει επιχείρηση για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα, είτε πρόκειται για πραξικόπημα.
    Ωστόσο, σύμφωνα με δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού Γιλντιρίμ, ισχύει τελικά το δεύτερο σενάριο: «Θα ήταν λάθος να το πούμε πραξικόπημα, όμως υπήρξε μία προσπάθεια από ένα μέρος του στρατού». Ο Τούρκος πρωθυπουργός συνέστησε ηρεμία, εντούτοις η κατάσταση φαίνεται για την ώρα εκτός ελέγχου.
    Σημειώνουμε ότι δεν υπάρχει πρόσβαση σε τηλεοράσεις και διαδίκτυο σε ολόκληρη την Τουρκία!
    Ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν παραμένει ασφαλής, σύμφωνα με το CNN TURK.
    Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ για να ενημερωθεί για τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις στην Τουρκία.
    Γιλντιρίμ: Ο Γκιουλέν πίσω από το πραξικόπημα
    Τον Φετουλάχ Γκιουλέν δείνει ο Τούρκος πρωθυπουργός ότι βρίσκεται πίσω από το πραξικόπημα στην Τουρκία, την ώρα που ο Ερντογάν, όπως σας ενημερώσαμε είναι εξαφανισμένος, ενώ κατά άλλους κάνει διακοπές στην Αλικαρνασσό.
    Ο Στρατός έχει ήδη βγάλει ανακοίνωση πως έχει αναλάβει τον έλεγχο στη χώρα.
    Το πραξικόπημα εκδηλώθηκε λίγες ώρες αφού στις ΗΠΑ έφτασε αίτημα έκδοσης του Φετουλάχ Γκιουλέν.
    Νωρίτερα και όταν πρωτοεκδηλώθηκε το πραξικόπημα, ο Τούρκος πρωθυπουργός ζήτησε από τον κόσμο να κρατήσει την ψυχραιμία του και δήλωσε πως τίποτα δεν θα βλάψει την τουρκική δημοκρατία.
    Ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος Μαχμούτ Τανάλ σε μήνυμά του στο «twitter» αναφέρει ότι αεροσκάφη πετούν πάνω από την εθνοσυνέλευση κι ότι επικρατεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
    Ακολούθησε βομβαρδισμός στο κτίριο της εθνοσυνέλευσης
    sss_6
    Untitled

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ