• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

    Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ

    Μια συγκλονιστική έκθεση που προφανώς παράγεται από το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας (Ρ.Υ.Α.) έχει κυκλοφορήσει γύρω από το Κρεμλίνο. Αυτή η υπερβολική έκθεση αναφέρει ότι δύο δορυφόροι των Αεροδιαστημικών Δυνάμεων, χρησιμοποιούνται για την προστασία του στρατιωτικού ερευνητικού σκάφους της
    Ρωσικής Ομοσπονδίας, ονόματι Ναύαρχος Vladimirsky, το οποίο έφυγε πρόσφατα από το Σαουδικής Αραβίας λιμάνι της Τζέντα, προφανώς λαμβάνοντας επί του σκάφους αυτό το μυστηριώδες αντικείμενο που ονομάζεται «Κιβωτός του Γαβριέλ.»
    Σύμφωνα με την έκθεση ο Προέδρος Πούτιν έχει κρίνει αυτό το αντικείμενο να είναι τόσο σημαντικό όπου ο ίδιος έχει ζητήσει σε ναυτικά πολεμικά πλοία, συμπεριλαμβανομένου του καταδρομικού Varyag κατευθυνόμενων πυραύλων, του κατηγορίας Sovremennyy αντιτορπιλικού Bystry, του κατηγορίας Boris Chilikin πετρελαιοφόρου Boris Butoma, και του ισχυρού ναυαγοσωστικού Alatau ότι μετά τη λήξη της τρέχουσας αποστολής τους στην Ινδία, πρόκειται να συναντηθούν με το Ναύαρχος Vladimisky στο Νότιο Ωκεανό παρέχοντάς του προστασία στην πορεία του προς την Ανταρκτική. Σαφώς ό,τι είναι αυτή η «Κιβωτός», είναι τεράστιας σημασίας για το Ρώσο Πρόεδρο.
    Η έκθεση προφανώς επιβεβαίωσε ότι η αποστολή ξεκίνησε μετά την επαφή στις 25 Σεπτεμβρίου του Πατριάρχη της Μόσχας Κυρίλλου με εκπροσώπους του Θεματοφύλακα των Δύο Ιερών Τζαμιών στη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας, σχετικά με μια μυστηριώδη αρχαία «συσκευή / όπλο» που ανακαλύφθηκε κάτω από το Τζαμί Masjid al -Haram (το Μεγάλο Τζαμί) κατά τη διάρκεια ενός εξαιρετικά αμφιλεγόμενου και άκρως απόρρητου σχεδίου κατασκευής που αρχικά ξεκίνησε το 2014 – κάτι που έχει σαφέστατα λάβει την άμεση προσοχή του Ρώσου Προέδρου.
    Παρακάτω εικόνα του εμφανούς εργοταξίου: 
    Η έκθεση αναφέρει προφανώς ότι το ερευνητικό πλοίο Ναύαρχος Vladimisky ξεκίνησε αυτή την άκρως μυστική αποστολή στις 6 Νοεμβρίου του 2015, όταν απέπλευσε από την Kronstadt στην πρώτη αποστολή της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ανταρκτική μέσα σε 30 χρόνια. Το πιο περίεργο είναι πως το Ρ.Υ.Α. περιγράφει αυτό το αντικείμενο επί του πλοίου ως «κρίσιμης στρατιωτικής-θρησκευτικής » σημασίας.(!?) Μια άλλη πολύ παράξενη πτυχή του γεγονότος αυτού ήταν ότι αναφερόταν επίσης ότι το φορτίο του πλοίου θα περιλαμβάνει επίσης «κάψουλες με Ρωσικό έδαφος που θα τοποθετηθούν στους τομείς της στρατιωτικής δόξας και ταφικά μνημεία των Ρώσων ναυτών σε επιλεγμένα λιμάνια προσέγγισης». Μπορεί αυτό να σημαίνει πως με ό,τι είναι επί του πλοίου, ενδεχομένως πρόκειται να σκοτωθεί ένας αριθμός του Ρωσικού στρατιωτικού προσωπικού;
    Αυτό όλο το έντονο στρατιωτικό έργο ξεκίνησε μετά την επικοινωνία των εκπροσώπων του Θεματοφύλακα των Δύο Ιερών Τζαμιών στη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας, με τον Πατριάρχη Κύριλλο της Μόσχας σχετικά με την υποτιθέμενη αρχαία «συσκευή / όπλο» που ανακαλύφθηκε κάτω από το Τζαμί Masjid al-Haram (Μεγάλο Τζαμί ) κατά τη διάρκεια ενός πολύ αμφιλεγόμενου κατασκευαστικού έργου που ξεκίνησε το 2014 (βλέπε παραπάνω εικόνα). Αυτό όλο παρουσιάζεται σαν οι Σαουδάραβες να ήταν πολύ ταραγμένοι για να προσπαθήσουν να μετακινήσουν αυτό το άγνωστο αντικείμενο από μόνοι τους, ως εκ τούτου, η Ρωσική εμπλοκή. Όπως μπορείτε να φανταστείτε οι οικοδομικές εργασίες σε μία από τις σημαντικότερες περιοχές του κόσμου για την Ισλαμική θρησκεία αποδοκιμαζόταν από πολλούς!
    Με εντολή ΠΟΥΤΙΝ αρχίζει η μεταφορά της Μυστηριώδους «Κιβωτού του Γαβριήλ»!
    Με εντολή ΠΟΥΤΙΝ αρχίζει η μεταφορά της Μυστηριώδους «Κιβωτού του Γαβριήλ»!
    Αυξανόμενα ανησυχητικό, για τη Σαουδική Αραβία και τους απεσταλμένους του Μεγάλου Τζαμιού, είναι το γεγονός πως η έκθεση επιβεβαιώνει ότι, όταν αυτή η μυστηριώδης «συσκευή / όπλο» ανακαλύφθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου, από δεκαπενταμελή ομάδα που διεξήγαγε το σκάψιμο της σήραγγας, οι οποίοι επιχείρησαν να αφαιρέσουν αυτό το μυστηριώδες μυστικιστικό «όπλο» αμέσως σκοτώθηκαν από μια τεράστια «εκπομπή πλάσματος». Στην πραγματικότητα, ήταν τόσο ισχυρή που εκτοξεύτηκε από το έδαφος ανατρέποντας την κατασκευή γερανού, σκοτώνοντας τουλάχιστον, άλλους 107 ανθρώπους στη γύρω περιοχή.
    Η «Κιβωτός του Γαβριέλ» που προφανώς προκάλεσε μια τεράστια καταιγίδα πλάσματος σκοτώνοντας πολλούς, ενώ παρακολουθούν στην Μέκκα τις υπηρεσίες προσευχής. 
     
    Σύμπτωση ή όχι, η έκθεση συνεχίζει ενημερώνοντας/προειδοποιώντας για το γεγονός ότι μόλις ένα δεκαπενθήμερο μετά την πρώτη προσπάθεια να αφαιρεθεί αυτή η μυστηριώδης «συσκευή / όπλο» που έγινε στις 12 Σεπτεμβρίου, μια δεύτερη προσπάθεια έγινε στη συνέχεια στις 24 Σεπτεμβρίου με την οποία σκοτώθηκαν πάνω από 4.000 άτομα που οφειλόταν σε μια άλλη τεράστια «εκπομπή πλάσματος» που έθεσε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους πανικόβλητους. Οι αξιωματούχοι της Σαουδικής Αραβίας μετά, αποφάσισαν να κατηγορήσουν αυτή την καταστροφική κατάσταση σε άτακτη φυγή των προσκυνητών.
    Αμέσως μετά τον καταστροφικό αριθμό των νεκρών που προκλήθηκε από τη δεύτερη προσπάθεια της Σαουδικής Αραβίας για να αφαιρέσει αυτή τη μυστηριώδη «συσκευή / όπλο», η έκθεση συνεχίζει λέγοντας ότι οι απεσταλμένοι του Μεγάλου Τζαμιού ήρθαν στη συνέχεια σε επαφή με τον Πατριάρχη Κύριλλο σχετικά με ένα από τα παλαιότερα Ισλαμικά χειρόγραφα που κατέχεται από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, το οποίο σώθηκε από το μένος της Ρωμαιοκαθολικής Σταυροφορίας το 1204, όταν λεηλάτησαν την εκκλησία της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, το οποίο είχε τίτλο «Οδηγίες του Γαβριέλ στον Μωάμεθ».
    Είναι αρκετά σημαντικό να σημειωθεί, ότι αυτή η φαινομενική έκθεση εξηγεί κάτι που είναι λίγο πολύ σχεδόν άγνωστο στη Δύση, δηλαδή το γεγονός ότι οι Ρωμαιοκαθολικές Σταυροφορίες δεν ήταν μόνο ενάντια στην αυξανόμενη Ισλαμική πίστη, αλλά ήταν επίσης εναντίον εκείνων που είχαν Ρωσική Ορθόδοξη πίστη και αυτός ήταν ο λόγος, γιατί κατά τη διάρκεια των Σταυροφοριών, η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία προστάτευσε όχι μόνο τις δικές της θρησκευτικές βιβλιοθήκες από την καταστροφή, αλλά και εκείνες που ανήκαν σε μουσουλμάνους. Υπήρξε μια μεγάλη ενότητα, σε εκείνο το χρονικό διάστημα μεταξύ της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και των Μουσουλμάνων έναντι των Σταυροφόρων.
    Η έκθεση σημειώνει εν συντομία, πως το περιεχόμενο αυτού του αρχαίου Ισλαμικού χειρόγραφου, το οποίο έχει τον ενδιαφέροντα τίτλο «Οδηγίες του Γαβριέλ προς τον Μωάμεθ», επικεντρώνεται γύρω από μια ομάδα οδηγιών που δόθηκαν στον Mωάμεθ από τον Αρχάγγελο Γαβριέλ σε μια σπηλιά που ονομάζεται Hira, η οποία βρίσκεται στο βουνό Jabal an-Nour, κοντά στην Μέκκα, όπου αυτό το παραδεισένιο Ον ανέθεσε στην φροντίδα του Μωάμεθ ένα «κουτί / κιβωτό» με «τεράστια δύναμη» όπου του απαγόρευσε να χρησιμοποιήσει, καθώς προφανώς ανήκε στο Θεό και μόνο στο Θεό, και ήταν, αντ ‘αυτού, θαμμένο σε ένα ιερό «τόπο λατρείας των αγγέλων που είχε χρησιμοποιηθεί πριν από την δημιουργία του ανθρώπου» μέχρι τη μελλοντική του αποκάλυψη κατά τις ημέρες της Yawm al-Qīyāmah, ή Qiyâmah, που κυριολεκτικά σημαίνει «Ημέρα της Αναστάσεως».
    Είναι ενδιαφέρον ότι η έκθεση του Ρ.Υ.Α. μετά βίας αναφέρει για οποιεσδήποτε συνομιλίες που διεξήχθησαν μεταξύ του Πατριάρχη Κύριλλου και τους απεσταλμένους από το Μεγάλο Τζαμί σε σχέση με αυτή τη μυστηριώδη «Κιβωτό του Γαβριέλ», όμως αυτό που αναγνωρίζεται σαφώς είναι ότι όταν ο Πρόεδρος Πούτιν έλαβε επίγνωση για πρώτη φορά αυτής της ταφικής κατάστασης, στις 27 Σεπτεμβρίου, επικοινώνησε αμέσως με το ανώτερο στρατιωτικό προσωπικό του και διέταξε την αποστολή στην Ανταρκτική για το ερευνητικό σκάφος Ναύαρχος Vladimisky. Ακόμα πιο ενδιαφέρον ήταν το γεγονός ότι 3 ημέρες αργότερα, στις 30 Σεπτεμβρίου, η Ρωσική Αεροπορία ξεκίνησε βομβαρδιστική επίθεση έναντι στόχων των Daesh (Iσλαμικού Κράτους) εντός της Συρίας. Μήπως αυτό θα μπορούσε να είναι μια απόσπαση της διεθνούς προσοχής από ό,τι συμβαίνει με τη μεταφορά της παράξενης «Κιβωτού του Γαβριέλ»;
    Αυτή η ιστορία θυμίζει πάρα πολύ σκηνές από την κινηματογραφική παραγωγή «Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού» όπου οι Ναζί στην ταινία καταφέρνουν να πάρουν στα
    χέρια τους μια αρχαία Κιβωτό, που όταν ανοίγει απελευθερώνει έναν κόσμο κόλασης, καταβροχθίζοντας κάθε θνητό στο πέρασμά του. Από την καταστροφή και τους θανάτους που προκλήθηκαν προφανώς στη Σαουδική Αραβία, όταν επιχείρησαν να μετακινήσουν την «Κιβωτό του Γαβριέλ», η οποία ανακαλύφθηκε δίπλα στη Μέκκα, γεννάται το ερώτημα κατά πόσο αυτό θα μπορούσε να είναι ένα παρόμοιο σενάριο με αυτό του σκηνοθέτη Harrison Ford.
    Παρακαλούμε ελέγξτε το παρακάτω βίντεο της σκηνής από τους Κυνηγούς της Χαμένης Κιβωτού:
    Αυτό που είναι πολύ ενδιαφέρον για αυτή την ανατριχιαστική / ανησυχητική ιστορία είναι ότι η μυστηριώδης «συσκευή / όπλο» έχει καλυφθεί έντονα στην πραγματικότητα από την ιστοσελίδα η οποία αναφέρουμε πως επιβεβαίωσε ανησυχίες για τις εμπλεκόμενες επιχειρήσεις μέσα από αναφορές του Ρ.Υ.Α. Φαίνεται ότι το Κρεμλίνο απελπισμένα προσπαθεί για να κρατήσει αυτό το γεγονός στο σκοτάδι όσο περισσότερο μπορεί.
    Φαίνεται επίσης λίγο περίεργο το γεγονός ότι οι Ρώσοι συνεργάζονται με τους Σαουδάραβες, ειδικά με κάτι τόσο δυνητικά «ισχυρό / επικίνδυνο» την ίδια στιγμή που η Ρωσία έχει κατηγορήσει τη Σαουδική Αραβία για τη χρηματοδότηση του Ισλαμικού κράτους. Μήπως και πάλι όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι μια απόσπαση της προσοχής από ό,τι συμβαίνει παρασκηνιακά;
    Το ερώτημα που πρέπει να έχουμε –μαζί με άλλα- είναι γιατί οι Ρωσικές δυνάμεις παίρνουν αυτή την υποτιθέμενη «επικίνδυνη» «Κιβωτό του Γαβριέλ» προς την Ανταρκτική;
    Αυτό που είναι γνωστό πάντως μετά από την αποτυχημένη μαζική Ναυτική εκστρατεία «High Jump» του Αμερικανού Ναύαρχου Byrd στην Ανταρκτική αμέσως μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, είναι πως οι Ναζί σε συνεργασία με αρνητικές εξωγήινες φυλές είχαν δημιουργήσει μια τεράστια βάση στην Ανταρκτική σε υποδομές που υπήρχαν έτοιμες εδώ και χιλιάδες χρόνια από μια άλλη πανάρχαιη εξωγήινη φυλή, τους «Αρχαίους Κατασκευαστές» οι οποίοι έχουν αφήσει κατασκευές και αντικείμενα τους σε ολόκληρο το Ηλιακό μας σύστημα αλλά και στον Πλανήτη μας.
    Κατά εκείνη τη μαζική εκστρατεία που ηγείτο ο Ναύαρχος Byrd οι Αμερικανοί δέχτηκαν επίθεση από Ναζιστικούς ιπτάμενους δίσκους που είχαν τεράστιες τεχνολογικές δυνατότητες και πετούσαν με ακραίες ταχύτητες, με αποτέλεσμα να χάσουν ένα αντιτορπιλικό, αρκετούς ναύτες νεκρούς και να υποχωρήσουν παντελώς άπραγοι και τρομοκρατημένοι. Εκείνη τη στιγμή οι εμπλεκόμενοι Σύμμαχοι αντιλήφθηκαν πως ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωσε αλλά οι Ναζί δεν είχαν ηττηθεί πλήρως. Υπάρχουν τα ανάλογα καταγεγραμμένα ιστορικά στοιχεία στο πρόσφατα αποκαλυπτόμενο ημερολόγιο του Ναυάρχου.
    Παρακάτω ακολουθεί ιδιαίτερα σημαντικό ντοκυμαντέρ σχετικά με την αποτυχημένη επιχείρηση «High Jump» η οποία είχε προβλεφθεί να διαρκέσει 6 μήνες και τερματίστηκε σε μόλις 2.
    Αργότερα είναι γνωστό πως μέσα από εξαναγκαστικές μυστικές συμφωνίες και το πρόγραμμα «Συνδετήρας» (Paper Clip) υποχρεώθηκαν να συνεργαστούν με τους Ναζί όσον αφορά τη Διαστημική Τεχνολογία και τα ακόλουθα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα. Σε αυτό τον εξαναγκασμό συντέλεσε και το γεγονός της μαζικής εκβιαστικής πτήσης Ναζιστικών ιπταμένων δίσκων πάνω από τον Λευκό Οίκο το 1952 η οποία έχει καταγραφεί και χωρίς καμία επακόλουθη επίσημη επεξήγηση.
    Μήπως τώρα οι Ρώσοι αποφάσισαν με αυτό το νέο υπερ-όπλο στα χέρια τους να εκκαθαρίσουν πλήρως από τις γήινες και εξωγήινες σκοτεινές γειωμένες δυνάμεις μια απομακρυσμένη περιοχή του Πλανήτη μας που κανένας μέχρι σήμερα, από φόβο ή συμφέρον, δεν τόλμησε;
    Αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις πιστεύοντας ακράδαντα σε αυτό που είχε πει ο Γκαουτάμα Βούδδας:
    «Τρία πράγματα δε μένουν κρυφά για πάντα… …Ο Ήλιος, η Σελήνη και η Αλήθεια.» 
    ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ/ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ