• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

    Τεχνητή νοημοσύνη σε κάθε σπίτι θα διατάζει τους ανθρώπους

    Η Microsoft είναι τρελά ερωτευμένη με την Cortana, γράφει ο Business Insider,

    εννοώντας τον ψηφιακό προσωπικό βοηθό, ο οποίος έρχεται πλέον μαζί με κάθε αντιγραφή των Windows 10, τα οποία έκαναν όλως τυχαίως εισβολή εγκατάστασης σε εκατομμύρια υπολογιστές.
    Η Cortana είναι ένα βήμα προς την τεχνητή νοημοσύνη, σχολιάζεται, με την Microsoft να σχεδιάζει την υποχρεωτική ύπαρξή της στο εν λόγω λειτουργικό σύστημα, χωρίς κάποιος να έχει δηλαδή την δυνατότητα να την κλείσει.
    Όπως αναφέρεται, νωρίτερα, οι χρήστες των Windows 10 μπορούσαν να παύσουν την Cortana, αφήνοντάς την μόνο για την απλή έρευνα αρχείων και φακέλων του υπολογιστή, τα οποία φυσικά «φακελώνει» και στέλνει στις Αρχές. Επιπλέον, οργανώνει και το ημερολόγιο των ραντεβού και έτσι η Νέα Τάξη γνωρίζει τα πάντα.
    Τώρα, η Cortana θα είναι για όλα παρούσα, καθώς η Microsoft απενεργοποιεί την επιλογή περιορισμού της.
    Ακόμα και χωρίς «sign in» στην Cortana, η Microsoft θα λαμβάνει «ανώνυμα» πληροφορίες από την χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή.
    Όλα δείχνουν όμως ότι σε λίγο η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι υποχρεωτική σε κάθε υπολογιστή, όπως βλέπουμε σε ταινίες του Hollywood, και η παγκόσμια δικτατορία θα μας «συμβουλεύει» καθημερινά σε σχέση με το πως θα συμπεριφερόμαστε την εκάστοτε μέρα.
    Κομμουνισμός... τεχνολογικού τύπου!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ