• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

    Ερμής Τρισμέγιστος – ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΓΗΣ

    Ο Κρόνος είναι ο δεύτερος Νους δημιουργός από πυρ και πνεύμα, αυτός που τρώει τα παιδιά του, τον θνητό άνθρωπο από σάρκα και πνεύμα, για να εγκλωβίσει στον δικό του κόσμο που είναι από πυρ και πνεύμα τον Άνθρωπο δεύτερο Θεό που είναι Φως Λόγος ή Ζωή

    ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΓΗΣ;

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΟΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ
    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ
    ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

    ΛΟΓΟΣ Δ

    Και ο μεν κόσμος είχε έναντι των ζώων το πλεονέκτημα της αθανασίας, ενώ ο άνθρωπος είχε έναντι του κόσμου το πλεονέκτημα του Λόγου και του Νου.
    Διότι ο άνθρωπος έγινε θεατής του έργου του δημιουργού.
    Και τον μεν Λόγο τον μοίρασε σε όλους τους ανθρώπους, το Νου όμως ακόμη όχι, όχι επειδή κάποιους φθονεί, καθόσον ο φθόνος δεν προέρχεται από κει, αλλά δημιουργείται κάτω στις ψυχές των ανθρώπων, που δεν διαθέτουν Νου.
    σημ: Πως δημιουργείται ο Νους στους ανθρώπους; πως ξεπροβάλλει μέσα από τον Λόγο που δόθηκε στους ανθρώπους;
    Θέλησε να τον εγκαταστήσει (τον Νου) σαν βραβείο ανάμεσα στις ψυχές μας λέει.
    Μας λέει:
    Έδωσε διαταγή στον κήρυκα να διακυρήξει τα εξής στις καρδιές των ανθρώπων:
    εσύ καρδιά, που έχεις την δυνατότητα, βαπτίσου μέσα σε αυτόν τον κρατήρα, εσύ που πιστεύεις ότι θα ανυψωθείς προς αυτόν που έστειλε κάτω τον κρατήρα, εσύ, που γνωρίζεις τον σκοπό, για τον οποίο δημιουργήθηκες.
    σημ: κρατήρα εννοεί τον Λόγο που δόθηκε σε όλους τους ανθρώπους, στις ψυχές τους.
    σημ: Ο Άνθρωπος γεννήθηκε για έναν σκοπό σε αυτόν τον κόσμο, να τον ζήσει και να τον κατανοήσει, και μετά να μπει στην σφαίρα της δημιουργίας για να τον ανακαινίσει, όπως το ίδιο έκανε στα Φωτεινά Πεδία, όπου αφού έζησε εκεί και κατανόησε την ουσία τους μπήκε στην σφαίρα της δημιουργίας σαν τον Πατέρα του, έτσι κι εδώ στην νέα διττή θνητή δημιουργία θέλησε ο Άνθρωπος να ζήσει και κατανοήσει όλα όσα εξουσιάζει, ώστε να δημιουργήσει, να μπει κι εδώ στην σφαίρα της δημιουργίας, και για τον λόγο αυτόν χρειάζεται ο Νους, όταν ενδύεται το θνητό σώμα και την διτή λογική του από πυρ και πνεύμα, για να ανακαλύψει μέσω της νόησης τον Λόγο της ψυχής και την μεγάλη του αποστολή, και όχι να γίνει ένα με αυτόν τον κόσμο.
    Και όσοι αντιλήφθηκαν το κήρυγμα και βαπτίστηκαν στον Νου, αυτοί πήραν μέρος στην γνώση κι έγιναν άνθρωποι τέλοιοι, καθώς είχαν δεχθεί τον Νου.
    Όσοι όμως δεν αντιλήφθηκαν το κήρυγμα, αυτοί μεν οι λογικοί δεν πήραν επιπλέον και τονΝου κι έτσι αγνοούν το σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκαν και από ποιους δημιουργήθηκαν.
    σημ: διαβάζετε πουθενά να βαπτίζονται οι άνθρωποι του Θεού στο πνεύμα; όχι βέβαια, διότι στο πνεύμα πιστεύουμε τυφλά, ενώ ο Νους μας δίνει την δυνατότητα να νοήσουμε τον θεϊκό Λόγο, να νοήσουμε την γνώση της αποστολής μας εδώ στην Γη.
    Από ποιους δημιουργήθηκαν οι άνθρωποι με σάρκα;
    Πλέον εδώ μας ξεκαθαρίζεται ποιοι δημιούργησαν τον άνθρωπο με σάρκα, τον θνητό άνθρωπο!!
    Ο Δεύτερος Νους δημιουργός!!!!! μαζί με τα αδέρφια του!!!! διότι εκτός από Νους της Αρμονίας, είναι και από πυρ και πνεύμα μέσα στους κύκλους
    Αποστάτησαν κάποια από τα δημιουργήματα του δεύτερου Νου δημιουργού που είχαν την επίβλεψη της δημιουργίας; η αποστάτησε και ο ίδιος ο Κρόνος;
    Και η απόδειξη είναι όταν διαβάζουμε στον ΠΟΙΜΑΝΔΡΗ που μας λέει ότι έχοντας το «πνεύμα της φύσης» την αρμονία των επτά κύκλων, άρα και τον Νου, μόλις εισήλθε ο Άνθρωπος συνέβη το εξής μυστήριο, όλα τα δημιουργήματα που ήταν αρσενικοθήλυκα αμέσως διασπάστηκαν!! και αμέσως δημιούργησε επτά ανθρώπους όμοιους με την δική του φύση από πυρ και πνεύμα!!!!
    Ο δεύτερος Νούς δημιουργός που είναι από «πυρ και πνεύμα» έγινε ένα με το διττό πνεύμα!!!! και μάλιστα με το άκρο του κακού!!!!Ο δεύτερος Νούς δημιουργός έχοντας την δύναμη της αρμονίας των επτά κύκλων από τον Νου, είναι ταυτόχρονα από πυρ και πνεύμα!!!!! έγινε ένα με το πνεύμα!!!!
    Και ο Άνθρωπος ο δεύτερος θεός δημιούργησε με την σειρά του επτά δικούς του ανθρώπους όμοιους με την δική του ουσία, έναν για κάθε κύκλο, τις ψυχές που φέρουν μέσα τους τον Λόγο!!!!!
    σημ: Το πνεύμα τη φύσης είναι ο δεύτερος Νους δημιουργός, (Κρόνος), οι αποστάτες δημιουργοί (θνητοί θεοί) οι οποίοι είχαν ως αποστολή να επιφέρουν την αρμονία στην διττή φύση, και να δημιουργούν την ζωή, θέλησαν να υποτάξουν τον Άνθρωπο θεό στην σάρκα, οι οποίοι έχοντας την δύναμη της Αρμονίας δηλαδή τον Νου, δημιούργησαν επτά θνητούς ανθρώπους, έγιναν ένα με το άκρο του κακού και θέλησαν να κυριαρχήσουν στον άνθρωπο θεό φέροντας του την λήθη για πάντα κρατώντας τον σκλαβωμένο στο πνεύμα.
    Το πνεύμα όμως η ουσία του, είναι του σκότους!!
    Ο Άνθρωπος όμως είναι Φως Λόγος και Ζωή!!!!
    Ο δεύτερος Νους δημιουργός από πυρ και πνεύμα είναι ο… Κρόνος!!!!
    Αυτός μας εγκλώβισε στο matrix!!
    Διαβάστε τι μας λέει ο Πλάτων στον περίφημο «μύθο του σπηλαίου».
    https://oneirosky.blogspot.gr/2016/04/blog-post_64.html?view=magazine
    Ο Κρόνος είναι όντως ο δεύτερος Νους δημιουργός, ενώ ο Δίας είναι αυτός που θα βοηθούσε υποτίθεται τους ανθρώπους να αφυπνιστούν.
    Αλλά ούτε ο Κρόνος ούτε ο Δίας δεν έχει καμία σχέση με τον Άνθρωπο θεό, διότι είναι μεν Ομοούσιοι στον Νου, (Αρμονία), και ο Άνθρωπος είναι Φως Λόγος και Ζωή, και εισερχόμενος στην θνητή δημιουργία του δεύτερου Νου δημιουργού Κρόνου, από Φως έγινε Νους και ο Κρόνος «ερωτεύτηκε» τον Άνθρωπο θεό βλέποντας μόνον την σκιά του, τον Λόγο που είναι Ζωή και Φως, την θεότητα του Ανθρώπου από Άπλετο Φως, και ως κατώτερος θέλησε να τον κρατήσει για πάντα κοντά του.
    Και δημιούργησε ο Κρόνος επτά δικούς του ανθρώπους από πυρ και πνεύμα διττό διπολικό.
    Ο Άνθρωπος θεός τότε θέλοντας να ζήσει και κατανοήσει την κατώτερη θνητή φύση που εξουσιάζει, ώστε μετά να μπει στην σφαίρα της δημιουργίας, και να ανακαινίσει την θνητή δημιουργία, το αποδέχτηκε, και γέννησε τα είδωλα του, τον Άνθρωπο ψυχή όπου φέρει μέσα του τον Λόγο Ουσιωδώς όμοιο με αυτόν, και μέσω του Νου να μπορεί να νοείται τον Λόγο και να τον έχει ως οδηγό όταν ενσαρκώνεται τον θνητό άνθρωπο, για να μπορεί να γνωρίζει τον αληθινό εαυτό του, και ταυτόχρονα να ζει και κατανοεί την θνητή φύση ως θνητός άνθρωπος της Γης ενδυόμενος το πυρ και πνεύμα.
    Το ότι έχουμε πέσει σε λήθη σημαίνει ότι ο Κρόνος όταν ενσαρκωθηκαν οι ανθρώπινες ψυχές, μας κάλυψε με ένα δίχτυ, ένα πέπλο λήθης, όπου χάσαμε την επικοινωνία με τον Νου αρα και με τον Λόγο.
    ΚΡΟΝΟΣ = ΧΡΟΝΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΩΕΙ… Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑΖΟΥΜΕ…
    morfeas sky

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ