• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

    Εργαζόμενη της NASA: Είδα ανθρώπους να περπατούν στον Άρη το 1979!! ετσι εξηγείτε γιατι τοσο πανικός να πάνε !!

    Είναι αυτή η πιο μνημειώδης συγκάλυψη στην ιστορία του διαστήματος; Η Jackie, που ισχυρίζεται ότι είναι πρώην εργαζόμενη της NASA, υποστήριξε πως το 1979 είδε δύο ανθρώπινες μορφές με διαστημικές στολές να περπατούν προς το όχημα προσεδάφισης Viking στην επιφάνεια του Άρη.
    Αποκαλύπτοντας το περιστατικό στο Coast to Coast AM, η Jackie ζήτησε από τον παρουσιαστή να λύσει για την ίδια το μυστήριο των 27 ετών.
    Εργαζόμενη της NASA: Είδα ανθρώπους να περπατούν στον Άρη το 1979
    Μιλώντας στην εκπομπή ανέφερε ότι χειριζόταν κάποια εργαλεία του Viking, του πρώτου οχήματος που έστελνε πίσω στη Γη εικόνες, όταν ξαφνικά παρατήρησε δύο ανθρώπους να περπατούν στην επιφάνεια του Άρη.
    "Είδα δύο άντες με διαστημικές στολές -όχι όπως αυτές οι ογκώδεις που χρησιμοποιούνται συνήθως- αλλά φαίνονταν προστατευμένοι. Εμείς απλώς συντηρούσαμε τον εξοπλισμό.
    Στη συνέχεια έκοψαν την εικόνα από το βίντεο που παίρναμε", σημείωσε.
    Ο πρώην εργαζόμενος της CIA John Lear ισχυρίζεται ακόμα ότι η NASA προσγειώθηκε στον Άρη το 1966 και πως οι άνθρωποι προσαρμόστηκαν να αναπνέουν στην ατμόσφαιρα.!!!

    ένας ακόμη λόγος η πιο πάνω φώτο που αποκάλυψε πρώτη φορά το ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ αφου τους έδιωξαν απο το φεγγάρι!φυσικά και δεν ειναι άνθρωποι σαν της Γης!! 
    όταν αλλάζουν την ιστορία σε μύθο! όταν ολα τα πλάσματα του γαλαξία έκαναν παρέλαση στην γη! η ήταν πειράματα γενετικής....συνωμοσίες στην μικρή Ελλαδα! !! έλα τώρα που υπάρχουν εξωγήινοι!!!σε 500.000.000.000. ήλιους μόνο στο γαλαξία μας και πόσους πλανήτες? επί 5 το παραπάνω νούμερο! αλλα περιμένουν να τους το πουν κάποιοι γιατι δεν έχουν λογική απο μονοί τους ούτε μυαλό!πρέπει να του τα μάθουν βλέπεις ! η να τα πουν οι έγκυρες πήγες πλύσης εγκεφάλου! (που ξέρουν οτι στηρίζουν το σύστημα ) και η Γη ειναι επίπεδη τότε αφου μαθαίνουν ακομα την σαχλαμάρα του Δαρβίνου! και την πιστεύουν και απο πάνω!σαν να λέμε ένα χόρτο σε ένα χωράφι τραγικό! πόσο μάλλον όταν ολα τα πλάσματα εδώ έχουν έρθει απο διαφορετικούς πλανήτες !!
    όταν ακούς ανεγκέφαλους να τα λένε ολα συνωμοσίες αλήθεια ειναι μόνο οτι έμαθαν στα κέντρα χειραγώγησης μυαλού (σχολειά) και αυτά που του λένε στα μμε ειναι να γελάει κάνεις!. εδώ και κατι χρονιά οι εκλογές δείχνουν οτι όντως ειναι ανεγκέφαλοι το 60%! ετσι και αλλιώς κανένα κράτος δεν θέλει έξυπνο λαό! και φροντίζουν για αυτό, 

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ