• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

    Τι Συνέβη στην Καταστροφή του Πλανήτη Φαέθοντα…

    Οι Βεδες τα ιερα βιβλια των Ινδών ,συμφωνουν με την μυθολογια μας.

    Λενε λοιπον:

    Η Σελήνη είναι ένας δορυφόρος που εισήχθη τεχνητά μέσα στην τροχιά της Γης. Ο Κεντρικός Ήλιος του συστήματος ειναι ο Σείριος .



    Αρχικά στο ηλιακό μας σύστημα υπηρχαν 13 μεγάλοι και 108 μικροι ορατοί πλανήτες. Περίπου πριν δύο εκατομμύρια χρόνια ο πλανήτης Phaeton ήταν ο πιο όμορφος πλανήτη στο ηλιακό μας σύστημα.

    Ειχε δυο δορυφορους τον Πλουτωνα και εναν αλλον . Αλλά σε αυτόν τον όμορφο πλανήτη ζούσαν κατοικοι απο δύο αστερισμούς: Την Lyra και την Vega.

    Ανάμεσά τους υπήρχαν ενας συνεχείς πολέμος. Στα οπλοστασιά τους ειχαν και πυρηνικες βομβες.

    Πριν απο ένα εκατομμύριο περίπου χρόνια, ενας άλλος πλανήτης η Nemesis (στα αρχαία σανσκριτικά μεταφράζεται ως Retribution) ήρθε τόσο κοντά στον Phaeton, που η μαγνητική βαρύτητα της, προκάλεσε ανεξέλεγκτη θερμοπυρηνική αντίδραση στα οπλοστάσια των αντιμαχόμενων μερών και ο πλανήτης Phaeton εξερράγη.

    Τα θραύσματά του διασκορπισθηκαν σε όλο τον γαλαξία. Ο Πλούτωνας έγινε ανεξάρτητος πλανήτης με δική του τροχιά γύρω από τον ήλιο. Ο άλλος δορυφόρος του Phaeton ρίχτηκε στην τροχιά της νεαρής Γης, η οποία την τράβηξε κοντά της.

    Ο δεύτερος δορυφόρος της Γης για κάποιο χρονικό διάστημα περιστράφηκε μαζί με το φεγγάρι, αλλά στη συνέχεια έπεσε στη γη, με αποτετελεσμα να γινει μια πλήρη αντιστροφή της Γης και επισης αλλαγή της φοράς της περιστροφής της.

    Το μερος που επεσε ηταν η Ατλαντίδα που καταστράφηκε και εμεινε μονο η Ποσειδωνια. Αυτό συνέβη περίπου 50.000 χρόνια π.Χ.

    Οι Θεοί Reptilians αρχικά από κοινού με τους Θεούς απο τον Σειριο (12θεοι) κανανε μαζι γενετικά πειράματα με την ανθρωπότητα. Αργοτερα ηρθαν σε πολεμο (Τιτανομαχια) με νικητη τον Δια και τους Reptilians στα ταρταρα.

    diadrastika.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ