• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 15 Μαΐου 2016

    Ο τρόπος να μετατρέψεις σε όπλο τον πόνο σου

    Ο τρόπος να ξεπεράσεις τις τραυματικές σου εμπειρίες είναι πολύ απλός. Να συμφιλιωθείς με τις καταστάσεις που σε πίκραναν, να μάθεις να συνεχίζεις δηλαδή και όσο μπορείς να μην δίνεις σημασία στα άσχημα, αλλά στα καλά κα αν δεν έχεις κάτι θετικό στην ζωή σου την δεδομένη στιγμή, ονειρέψου ή προσποιήσου ότι έχεις κάτι θετικό.
    Το ανθρώπινο μυαλό λατρεύει τις ψευδαισθήσεις, γιατί να μην φτιάξεις θετικές ψευδαισθήσεις, εφόσον δεν έχεις πραγματικές; Δεν είπε κανείς να παρατήσεις την αποδεκτή πραγματικότητα αν δεν είσαι έτοιμος, απλά ξεκόλλα από όλα αυτά που σε κάνουν να νιώθεις χάλια. Κάθε μέρα να ξυπνάς και να ζείς την ζωή σου θετικά, αν δεν σε γεμίσει ούτε αυτό, πήγαινε σκάσε χαμόγελα στους πονεμένους, άλλωστε και εσύ πονεμένος είσαι. Θα νιώσεις και εσύ καλά με τον εαυτό σου, αλλά θα κάνεις και τους άλλους να νιώσουν καλά. Δεν θέλει μαθηματικά και φυσική, είναι πάρα πολύ απλά τα πράγματα. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις έτσι μαγικά από μέσα σου όλα αυτά που σε έκαναν να νιώσεις χάλια, το κόλπο είναι να μετατρέψεις σε δικό σου όπλο την λύπη σου.
    Θα δείς ότι θα αποκτήσεις σπουδαίο κίνητρο και κανείς και τίποτα δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο μπροστά σου. Πιάσε την ζωή σου στα χέρια σου, γνωστή φράση και σωστή, αν έχεις λίγο μυαλό στο κεφάλι σου. Κατάλαβες; Ο πόνος δεν φεύγει, απλά κάνεις τον πόνο σου όπλο και με αυτό τον τρόπο τα βρίσκεις μαζί του. Μην ξεχνάς, να μιλάς με τον Χριστό, γιατί ο Χριστός δεν θα σε στεναχωρέσει ποτέ.
    RelaxMan@
    Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ