• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ILLUMINATI: Ο ΜΟΡΜΟΝΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

    Ο 19-χρονος Mason Wells, επέζησε έπειτα από τρία τρομοκρατικά χτυπήματα σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα του, Τσαντ, στο ABC News.

    Ο Mason, τραυματίστηκε στην βομβιστική επίθεση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, μαζί με δύο άλλους ιεραπόστολους αμερικανούς Μορμόνους. Υπέστη ρήξη του Αχίλλειου τένοντα, τραυματισμούς απο θραύσματα, καθώς και εγκαύματα δεύτερου και τρίτου βαθμού στο πρόσωπο και τα χέρια του μετά τη βομβιστική επίθεση.

    Ο έφηβος ιεραπόστολος είχε ήδη επηρεαστεί από άλλες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και τη Βοστόνη. Ο πατέρας του Mason δήλωσε ότι ήταν με το γιο του, μόλις ένα τετράγωνο από τη βομβιστική επίθεση Μαραθώνιο της Βοστώνης περιμένοντας τη μητέρα του η οποία έτρεξε στο μαραθώνιο.

    Η οικογένεια είπε ότι ο Mason ήταν στη Γαλλία κατά τη διάρκεια των επιθέσεων στο Παρίσι το περασμένο έτος.

    Παρακάτω, η Αθέατη γνώση σας παραθέτει μερικά στοιχεία σχετικά με την αίρεση των Μορμόνων:

    Ο πρόεδρος των Μορμόνων Έζρα Ταφτ Μπένσον (θεωρείται προφήτης από τους Μορμόνους)  Η σχέση μεταξύ Μορμονισμού και Ελευθεροτεκτονισμού ξεκίνησε νωρίς στη ζωή του Τζόζεφ Σμιθ , ιδρυτή του κινήματος των Μορμόνων.

    Ένας σημαντικός αριθμός ηγετών στις αρχές του κινήματος των Μορμόνων ήταν Τέκτονες πριν από τη συμμετοχή τους στο κίνημα. Αξιοσημείωτα παραδείγματα περιλαμβάνουν οι Μπρίχαμ Γιάνγκ , Χέμπερ Γ Κίμπαλ , Τζόν Μπένετ , Χιρούμ Σμίθ και ο Τζόζεφ Σμιθ, ο πρεσβύτερος.

    Ο καθένας απο εμάς γνωρίζει κάποιον απ΄την αμφίεση αν είναι Μάρτυρας του Ιεχωβά, όμως οι Μορμόνοι είναι διαφορετικοί, δελεάζουν τους ανθρώπους ισχυριζόμενοι ότι είναι μια χριστιανική οργάνωση με οικογενειακό προσανατολισμό με καλοσύνη και αγάπη. Λάβετε υπόψη μόνο ότι  "ισχυρίζονται" ότι είναι μια χριστιανική οργάνωση.  


    Ο λόγος που το λέω αυτό είναι επειδή πολλοί νομίζουν ότι αν πιστεύει κάποιος στον Χριστό τότε είναι Χριστιανός, ενω στην πραγματικότητα αυτό δεν είναι καθόλου αλήθεια, διότι ο Σατανάς και οι δαίμονές του πιστεύουν στον Χριστό, αλλά αυτό δεν τους κάνει χριστιανούς.

    Οι Μορμόνοι είναι πολύ ισχυροί στο σημερινό κόσμο και έχουν δύναμη, λόγω του πλούτου τους. Η αλυσίδα Marriott Hotel ανήκει στην Εκκλησία των Μορμόνων.

    Η είσοδος του Ναού των Μορμόνων στο Σολτ Λέικ Σίτι, στην Γιούτα, (παρατηρήστε τον παντεπόπτη οφθαλμό). Ο Μορμόνος ιδρυτής, Τζόζεφ Σμιθ, ήταν Τέκτων 33ο βαθμού.



    Παρακάτω: παρατηρήστε προσεκτικά μια χειραψία στην είσοδο του ναού των Μορμόνων. Είναι μια μασονική χειραψία.




    Αυτα που διαβάσατε ήταν μόνο μερικά παραδείγματα, τα οποία σας παρέθεσα για να μάθετε όσοι δεν γνωρίζετε την Σύνδεση μεταξύ των Μορμόνων με τους Illuminati και τους ελευθεροτέκτονες.

    Επίσης, το όνομά του έφηβου Μορμόνου ιεραπόστολου που γλύτωσε από τις βομβιστικές επιθέσεις είναι Mason, (δηλαδή μασόνος) όπως Freemason (ελευθεροτέκτονας) και είναι ένας ηθοποιός κρίσης με εντεταλμένη αποστολή να συμμετέχει σε σκηνοθετημένες τρομοκρατικές παραστάσεις.

    atheatignosi 

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ