• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

    Εκτός ελέγχου η Ειδομένη – λαθρομετανάστες με λοστάρια κατέλαβαν τον καταυλισμό

    Εξεγείρεται το νέο προλεταριάτο του Τσίπρα και του Κουτσούμπα .Ειδοποιήστε τα ΚΕΕΡΦΑ του πράκτορα Πέτρου Κωνσταντίνου και το ΠΑΜΕ-ΚΚΕ να συνδράμει τα ταξικά τους αδέρφια.

    Εκτός ελέγχου η κατάσταση από το απόγευμα της Τρίτης στην Ειδομένη.

    Οι λαθρομετανάστες έθεσαν υπό τον έλεγχό τους τον προσωρινό καταυλισμό και οπλισμένοι με λοστάρια κάνουν ό,τι θέλουν σε ελληνικό έδαφος.

    Αυτά μετέδωσε η ανταποκρίτρια του τσόντο κανάλο ΣΚΑΪ στην Ειδομένη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η οποία εξήγησε αναλυτικά την εξής κατάσταση.

    Στην Ειδομένη βρίσκονται περίπου 15.000 λαθρομετανάστες. Κάποιοι από αυτούς έθεσαν υπό τον έλεγχό τους τον καταυλισμό, οπλισμένοι με λοστάρια, και δήλωσαν ότι δεν δέχονται πλέον φαγητό, απαιτώντας να φύγουν από την Ελλάδα.

    Οι διάφορες ΜΚΟ φοβούμενες για την ασφάλεια των μελών τους αποχώρησαν από το εσωτερικό του καταυλισμού.

    Οι λαθρομετανάστες δεν έφαγαν ούτε απογευματινό, ούτε βραδινό και μάλιστα πετροβόλησαν την καντίνα με τα τρόφιμα για να την αναγκάσουν να αποχωρήσει.

    Στη συνέχεια, όπως είπε η δημοσιογράφος του τσόντο κανάλο ΣΚΑΪ, έκλεισαν την είσοδο του καταυλισμού με οδοφράγματα που δημιούργησαν και δεν αφήνουν κανέναν να εισέλθει.
    Είπε ακόμα ότι κάποιοι λαθρομετανάστες οπλισμένοι με λοστάρια κατέλαβαν τη σιδηροδρομική γραμμή ενώ και η ίδια παραλίγο να δεχτεί επίθεση.
    Η κατάσταση που επικρατεί στην Ειδομένη ως εκτός ελέγχου και εκρηκτική.

    Στην Ειδομένη υπάρχουν 70 αστυνομικοί για να διαχειριστούν 15.000 λαθρομετανάστες.

    Πρόκειται για μια ακόμη τεράστια επιτυχία του μισέλληνας Μουζάλα, που δεν ξέρει τι του γίνεται!

    Υπενθυμίζουμε ότι ο μισέλληνας Μουζάλας δήλωνε τη Δευτέρα στη Βουλή ότι «Η Ειδομένη θα έχει διαλυθεί όμορφα και ωραία μέσα στον επόμενο μήνα».

    Aναλαμβάνει δράση ο στρατός στην Ειδομένη

    Η αποχώρηση των ΜΚΟ και των γιατρών που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στους λαθρομετανάστες, προκάλεσε ανησυχία στην κυβέρνηση, η οποία, μέσω του Βίτσα, έδωσε εντολή να αναλάβει δράση ο στρατός, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των λαθρομεταναστών και να αποφευχθεί περαιτέρω ένταση και επεισόδια.

    Η κυβέρνηση εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα επανέλθουν οι ΜΚΟ, καθώς θεωρεί τη δράση τους πολύτιμη, κάνοντας ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση.

    Πηγη:tribune.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ