• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

    Μεγάλη προπαγάνδα μέσα από τις καινούριες τηλεοπτικές σειρές

    Στην καινούρια σεζόν τρώμε προπαγάνδα με πολλούς τρόπους μέσα από τα ΜΜΕ, τις ταινίες, τα βιβλία κτλ. Αυτό το άρθρο θα επικεντρωθεί στις τηλεοπτικές σειρές και συγκεκριμένα στις σειρές Lucifer και Damien.
    Το Lucifer, το οποίο προέρχεται από την Warner Bros. TV και έχει ως βάση το comic της DC Comics και συγκεκριμένα της Vertigo, εχει για δημιουργό τον γνωστό από το Californication, Tom Kapinos, και σκηνοθέτη τον Len Wiseman.
    Στο καστ βρίσκονται επίσης και οι Lauren German, Rachael Harris, DB Woodside, Lesley-Ann Brandt, Nicholas Gonzalez και Scarlett Estevez.
    Το σενάριο θέλει τον διάβολο να έχει βαρεθεί τη ζωή του ως άρχοντας του σκότους, να παραιτείται από το θρόνο του και να καταλήγει στο λαμπερό Λος Άντζελες, όπου περνάει την ώρα του βοηθώντας την αστυνομία να λύνει μυστήρια, ενώ εκείνος τιμωρεί τους εγκληματίες. Την ίδια ώρα οι άγγελοι του κάτω κόσμου προσπαθούν να τον πείσουν να επιστρέψει, γιατί... προφανώς ζηλεύουν και θα ήθελαν να είναι στη θέση του.
    To Damien είναι βασισμένο στην κινηματογραφική ταινία τρόμου, «The Omen» του Richard Donner, που κυκλοφόρησε το 1976 με πρωταγωνιστές τους Gregory Peck και Lee Remick. Το νέο δράμα του Lifetime εστιάζει στον νεαρό αγόρι Damien Thorn. Ενήλικος πλεόν και στοιχειωμένος απο το παρελθόν του, ο Damien βρίσκεται αντιμέτωπος με μακάβρια γεγονότα και πρέπει επιτέλους να κοιτάξει κατάματα την πραγματική του ταυτότητα: είναι ο Αντίχριστος. Δημιουργός της νέας σειράς είναι ο Glen Mazzara («The Shield», «Walking Dead»).
    Με αυτές τις σειρές προσπαθούν τα λαμόγια να περάσουν στον κόσμο ότι ο διάβολος, ο αντίχριστος και οι δαίμονες δεν είναι και τόσο σατανικοί.
    Στ-ΕΛ-ιος
    Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ