• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

    Περί Κοίλης Γης και Ταρτάρων

    Αποκάλυψις Ιωάννου,θ:1-2
    "Και ο πέμπτος άγγελος εσάλπισε·και είδον αστέρα εκ του ουρανού πεπτωκότα εις την γην, και εδόθη αυτώ η κλεις του φρέατος της αβύσσου,και ήνοιξε το φρέαρ της αβύσσου,και ανέβη καπνός εκ του φρέατος ως καπνού καιομένης,και εσκοτίσθη ο ήλιος και ο αήρ εκ του καπνού του φρέατος".

    Ποιο είναι το "φρέαρ της αβύσσου" στο οποίο αναφέρεται ο αγαπημένος μαθητής του Ιησού Χριστού;

    Κατά την διάρκεια του πολέμου μεταξύ των Ελ και των Νεφελίμ, ο Ελοχίμ Ελ Σεντάι ο Τιμωρός,παίρνοντας εντολή από τον Τριαδικό Θεό έκανε τα εξής...
    "Θα δημιουργήσω άνοιγμα στο εσωτερικό της Γης,κάθε άκρη του οποίου θα ισαπέχει από το κέντρο είκοσι χιλιάδες εφτακόσια πενήντα στάδια.Τον κόσμο αυτό θα καλύψω με χαλκό,που με κανένα τρόπο δε θα υποχωρεί. Και ο χαλκός θα καλυφθεί με βράχους και χώμα, με στεριά και θάλασσες που πάνω του θα ζήσουν οι Νεφελίμ.Και θα δημιουργήσω κατ'εντολήν Θεού εβδομήντα δύο πόρους επικοινωνίας του υποχθόνιου κόσμου με τον κόσμο τον υπό τον ήλιον.Έναν για κάθε λαό των Νεφελίμ. Κάθε πόρος θα έχει μήκος δεκατρείς χιλιάδες οχτακόσια πενήντα στάδια.Το καθένα απ'τα δύο άκρα θα σφραγισθεί.Το κάτω θα σφραγίσω εγώ για να εξιλεωθούν οι Ελοχίμ για το κακό που έκαναν στους ανθρώπους. Το πάνω θα σφραγίσεις εσύ υποτασσόμενος στο θέλημα του Δημιουργού. Σε κάθε πόρο θα σφραγίσω θύελλες,σκοτάδι και πόνο,ώστε κανείς να μη θέλει,ούτε ν'αντέχει να τον διαβεί".


    Οδηγίες-εντολές προς τον Ζευς.
    Αυτά είναι τα λόγια του Ελ Σεντάι προς τον Ζευς .Επίσης του έδωσε οδηγίες για το πως θα καλύψει τις πύλες με χαλκό και αιθέρια αύρα.Του είπε ακόμη οτι οι πύλες γίνονται για να προστατευθούν οι Νεφελίμ απο τους ανθρώπους και όχι το αντίθετο. Ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει ποτέ να κατέβουν στον κάτω κόσμο.Του αποκάλυψε ότι οι Νεφελίμ έχουν ευαισθησία στον χαλκό.Του έδωσε εντολή να κλείσει όλους τους Νεφελίμ στα Τάρταρα,πλην εκατό από κάθε γένος,οι οποίοι θα παραμείνουν στην επιφάνεια της Γης.Του ανέφερε επίσης να μην επιδιώξουν να διοικήσουν τους ανθρώπους για πάνω απο χίλια χρόνια.
    Εν συνεχεία ο Ελοχίμ Ελ Ελιόν,ο υπεύθυνος για το ηλιακό μας σύστημα, έδειξε στον Δία τις πύλες που οδηγούν στον κάτω κόσμο και του εξήγησε πως θα μεταφέρει στα Τάρταρα τα εκατομμύρια των ανόμων. Του έδωσε επίσης την γνώση της επαφής του πάνω κόσμου με τον κάτω,στον Βορρά και στο Νότο,όπου δημιούργησε ο Ελ Σεντάι δύο ανοίγματα πλάτους 540 σταδίων σκεπασμένα διαρκώς με νεφέλες,ώστε ούτε Ελ,ούτε άνθρωπος να μπορεί να τα δει.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την εποχή ο Δίας έπραττε το θέλημα του Θεού και Πατρός. Αργότερα όμως αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο του Σαμαέλ και κατέληξε σε στάση μέσα στο βούνο Κ-2. Στο χέρι του είναι να επιστρέψει στον Τριαδικό Θεό.


    Η ζωή στα Τάρταρα
    Στα Τάρταρα επικρατεί διαρκώς ένα ημίφως από το φως που μπαίνει απο τα ανοίγματα των πόλων.Υπάρχουν ήπειροι και ωκεανοί,καθώς και όλα σχεδόν τα καιρικά φαινόμενα της επιφάνειας της Γης, μόνο σε πιο ακραία μορφή. Οι Νεφελίμ ζουν σε πόλεις και χωριά,χρησιμοποιώντας τεχνολογία πολύ ανώτερη των ανθρώπων του 20ου αιώνα.Οι κοινωνίες τους έχουν δομές αδιανόητες και ανυπόφορες σ'εμάς. Κρατούν τις παλιές τους συνήθειες,όπου κλωνοποιημένοι άνθρωποι "εκτρέφονται" και βιώνουν μια διαρκή κόλαση,αφού χρησιμοποιούνται όχι μόνο ως δούλοι,αλλά πολύ περισσότερο ως τροφή των Νεφελίμ. Γι αυτό και ονομάζονται "γκοϊμ",που σημαίνει "καταναλώσιμοι".Έρχεται η ώρα που αυτά θα σταματήσουν να υφίστανται.


    Λίγες ακόμη πληροφορίες για τα Τάρταρα
    Η κοιλότητα που δημιούργησε ο Ελ Σεντάι στο εσωτερικό της Γης,έχει ακτίνα 3.840 χιλιόμετρα και περιβάλλεται απo χάλκινη αδιαπέραστη σφαίρα,που τα αρχαία κείμενα ονομάζουν "ασύγκριτον ύαλον".
    Το φρεάτιο της κάθε πύλης είναι κι αυτό επενδεδυμένο με τον ίδιο τρόπο.Τα φρεάτια δεν είναι κατακόρυφα ούτε και ευθύγραμμα,αλλά δαιδαλώδη και θυμίζουν λαβύρινθο.Μέσα τους ο αέρας τσακίζει πάνω στα βράχια ότι βρεθεί μπροστά του.Η θερμοκρασία που επικρατεί ανέρχεται σε εκατοντάδες βαθμούς πυρώνοντας πολλές φορες τα τοιχώματα τους.Επιπλέον ο Ελ Σεντάι εβαλε σε κάθε πόρο τεράστιες συμπυκνωμένες ποσότητες ενεργειακού πλάσματος,οι οποίες κινούμενες με τρομαχτικές ταχύτητες αφανίζουν οτιδήποτε αγγίξουν.
    Όσον αφορά τα ανοίγματα των πόλων,αυτά ελέγχονται από τις "γούνες". Οποιαδήποτε προσπάθεια εισόδου ή εξόδου,πέφτει πλέον πάνω στο πεδίο που τα σφραγίζει.


    Η έξοδος των Νεφελίμ
    "Και εκ του καπνού εξήλθον ακρίδες εις την γην,και εδόθη αυταίς εξουσία ως έχουσιν εξουσία οι σκορπίοι της γης"(Αποκάλυψις Ιωάννου,θ:3).
    Τα Τάρταρα είναι συνυφασμένα με την ύπαρξη των Νεφελίμ.Όνειρό τους η "μεγάλη επιστροφή" στην επιφάνεια της Γης.Όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα όπως μας πληροφορεί και η Απόκαλυψη του Ιωάννου,όπως μας αποκαλύπτουν μέσα από προφητείες τους διάφοροι Άγιοι της Ορθοδοξίας,όπως ο Άγιος Ανδρέας ο δια Χριστόν Σαλός.
    Κι αυτή μάλιστα θα είναι η τρίτη έξοδός τους.Τις προηγούμενες δυο, ας είναι καλά οι Ελ Διόνυσος και Ηρακλής, την πρώτη φορά,ο Μέγιστος των Ελλήνων Αλέξανδρος, την δεύτερη φορά, που τους κατενίκησαν και τους έκλεισαν πάλι μέσα στα Τάρταρα.

    Και επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται, αυτή την φορά, θα είναι ο Πολέμαρχος του Θεού με τις χίλιες πολεμίστριές του, όντα που είναι προϊόντα γενετικής μηχανικής, ικανά να αντιμετωπίσουν νικηφόρα τους μεγάλους πολέμαρχους των Νεφελίμ και τους ΈΛ-ληνες του.
    ΕΡΙ ΓΕ ΣΙΜΙ...
    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ...
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ
    Οι πληροφορίες πάρθηκαν από την σειρά βιβλίων "Γιατί και πως ζουν ανάμεσα μας",του Κυρίου Δημοσθένη Λιακόπουλου

    tharsinxri
    prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ