• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

    Το ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ και ο Τοπικός Ρυθμιστής

    Πολλοί, πολλές φορές κατηγορούν το Θεό, ότι δεν επεμβαίνει να αλλάξει κάποιες λανθασμένες επιλογές των ανθρώπων. Αν τις άλλαζε θα επενέβαινε στις ελεύθερες αποφάσεις των ανθρώπων. Τι συμβαίνει λοιπόν; Ποιό είναι και πως εφαρμόζεται το Σχέδιο του Θεού;

    Όταν ξεκίνησε ο κόσμος, σύμφωνα με τα κείμενα του Ερμή του Τριμέγιστου και επικαλούμαι αυτά, γιατί η Παλαιά Διαθήκη ελάχιστα λέει για τη Δημιουργία, ο Θεός δημιούργησε ένα Δημιουργό Νου, που σύμφωνα με τα χάλκινα βιβλία, είναι ο Πρώτος Ελοχίμ, τον οποίο ο Ενώχ ονομάζει «Παλαιό όλων των ημερών», γιατί, απλούστατα, είναι το παλαιότερο και πιο αρχαίο δημιούργημα του Θεού.
    Όσον αφορά τον Παλαιό όλων των ημερών, κάποιοι ισχυρίζονται ότι θα μπορούσε να αποκαλείται έτσι ο Χριστός, αλλά ο Ενώχ με σαφήνεια περιγράφει την ταυτόχρονη παρουσία και του Υιού του Θεού και του Παλαιού όλων των ημερών που προχωρούσαν δίπλα-δίπλα. Άρα πρόκειται για δύο διαφορετικά πρόσωπα.
    Αυτός ο Δημιουργός Νους λοιπόν, δημιούργησε και κατά περίπτωση επέβλεψε, την δημιουργία των πάντων. Το σύμπαν στήθηκε σε επτά επίπεδα δημιουργίας ή αν θέλετε σε επτά σφαίρες. Όσοι ανήκουν στο 7ο επίπεδο αντιλαμβάνονται τα πάντα και στα επτά επίπεδα. Όσοι ανήκουν στο 6ο επίπεδο αντιλαμβάνονται όσα συμβαίνουν στα έξι επίπεδα, όσοι ανήκουν στο 5ο, στα πέντε και ούτω καθεξής. Για κάθε επίπεδο δημιούργησε και ένα διοικητή, έναν τοπικό επιτηρητή (LOCAL REGULATOR), που επέβλεπε τα γεγονότα και τη ροή τους. Επτά λοιπόν οι τοπικοί επιτηρητές και ρυθμιστές των πάντων.
    Το σύνολο των γεγονότων, μπροστά στο Θεό έλαβε χώρα ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα ο Θεός να προγνωρίζει και όχι να προβλέπει τα πάντα. Το σύνολο των γεγονότων που προγνωρίζει επομένως ο Θεός, πρέπει να συμβούν με ακρίβεια και αποτελούν το «Σχέδιο του Θεού».
    Παρά το ότι ο Θεός προγνωρίζει τα γεγονότα, τα πλάσματα που συμμετείχαν σε αυτά, επέλεξαν, επιλέγουν και θα συνεχίσουν να επιλέγουν στο μέλλον, ελεύθερα σε κάθε τους βήμα και τα γεγονότα στο σύμπαν, ανεπηρέαστα θα συνεχίσουν να εξελίσσονται.
    Το σύνολο των γεγονότων αυτών, όπως είπαμε, είναι γνωστό στο Θεό, αφού μπροστά του συμβαίνουν όλα ταυτόχρονα. Ο μηχανισμός εξασφάλισης της ροής των γεγονότων ονομάζεται Ειμαρμένη.
    Στο δικό μας ηλιακό σύστημα δημιουργήθηκε ένας Τοπικός Διοικητής-Ρυθμιστής (Local Regulator - L.R. ή αλλιώς ΛΕΡΑΣ), αποστολή του οποίου είναι η εφαρμογή των κανόνων της Ειμαρμένης, που πολλοί ονόμασαν «μοίρα» ή «πεπρωμένο».
    Σκοπός του δαιμονικού κατεστημένου, των δυνάμεων του κακού, είναι να μην προωθηθεί το σχέδιο του Θεού αλλά το δικό τους σχέδιο για τον αφανισμό του ανθρωπίνου γένους. Έτσι προσπαθούν συνέχεια να επηρεάσουν τις ελεύθερες επιλογές των ανθρώπων. Αν το πετύχουν, τότε οι ενέργειες όλων μας δεν ήταν εκείνες που θα επιλέγαμε, αλλά αναγκαστικά άλλες, αλλάζοντας την Ειμαρμένη, αυτό που η διοίκηση των επτά διοικητών επιβλέπει προς εκτέλεση. Τότε ο Τοπικός Ρυθμιστής παρεμβαίνει στον ψεύτικο κόσμο, στον οποίο ζούμε και ακυρώνει το σύνολο των ενεργειών όλων μας.
    Μόλις ακυρωθούν όλες οι πράξεις μας και οι συνέπειες που είχαν στον κόσμο καταργηθούν και αποκατασταθούν όλα όπως ήταν, σβήνει και η μνήμη όλων αυτών των συμβάντων και ο κόσμος όλος ξαναβρίσκεται ακριβώς όπως ήταν τη στιγμή που έγινε η πρώτη λάθος επιλογή. Από εκεί και πέρα η ζωή συνεχίζει σαν να μην έγινε τίποτα εκτός σχεδίου.
    ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ
    ΤΟΜΟΣ 22 – ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ
    anendotos


    Toμέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ