• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

    Πληροφοριοδότης εξηγεί τους μυστηριώδεις ήχους που ακούστηκαν σε όλο τον κόσμο…

    Πληροφοριοδότης εξηγεί τους μυστηριώδεις ήχους που ακούστηκαν σε όλο τον κόσμο, και είναι πιο ανησυχητικό από οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε.


    Αρχής γενομένης από το δεύτερο εξάμηνο του 2011 και σε γρήγορη εξέλιξη μέσα στο 2012, υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές από εκατοντάδες πόλεις σε όλο τον κόσμο όπου ακούστηκαν παράξενοι και ισχυροί ήχοι και μυστηριώδεις θόρυβοι προερχόμενοι από άγνωστες πηγές. Ήχοι που ενώ θυμίζουν από «νυχτερινά μουγκρητά» και βαριές αλυσίδες έως βιομηχανικά βουητά, φαίνεται να διαπερνούν τα τείχη των πόλεων. Αυτοί οι ήχοι έχουν αναφερθεί και τεκμηριωθεί από χιλιάδες ανθρώπους . Ίσως ο ανατριχιαστικότερος από αυτούς τους ήχους, να είναι αυτός που μοιάζει με ήχος απόκοσμης τρομπέτας που συνθέτει μια εξ ’ίσου απόκοσμη μουσική.

    Ακούγεται κουφό. Έτσι δεν είναι; Είναι όμως ένα από τα πλέον τεκμηριωμένα μυστήρια της σύγχρονης εποχής που έχει αποτελέσει εμπειρία για πολλούς ανθρώπους. Αν ακούτε γι ’αυτό πρώτη φορά, τότε, προσδεθείτε γιατί η βόλτα μας θα είναι ιδιαίτερα άγρια…

    Η ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΓΚΑΜΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΝ ΗΧΩΝ

    Αυτό που είναι πιο απίστευτο είναι, η ευρέως διαδεδομένη φύση των ήχων – ακούγονται ταυτόχρονα από χιλιάδες ανθρώπους , σε εντελώς διαφορετικά μέρη του κόσμου, σε διαφορετικές ζώνες ώρας, π.χ έχουν ακουστεί σε 5 νομούς ταυτόχρονα. Το 2013 εκρηκτικά χτυπήματα ακούστηκαν ταυτόχρονα, στο Μπάφαλο , τη Ν. Υόρκη και το Λονδίνο, πόλεις που απέχουν μεταξύ τους 3000 μίλια , με χιλιάδες ανθρώπους να ειδοποιούν τις αρχές για το φαινόμενο. Οι αρχές δήλωσαν όσον αφορά και στις δύο περιοχές (σημ. μτφρ: προφανώς αναφέρεται στις δύο αμερικανικές πόλεις), πως δεν υπήρξε καμία πτήση αεριωθούμενου ( jet), ούτε σεισμική δραστηριότητα, ούτε κάποιο ρήγμα. Καμία εξήγηση δεν μπόρεσε να δοθεί σχετικά.


    Στις 16 Μαρτίου, 2015, από τη Βόρεια Καρολίνα στο New Jersey, σε απόσταση 345 μιλίων, θορυβώδεις εκρηκτικοί ήχοι διάρκειας 2 δευτερολέπτων, ακούστηκαν με διαφορά 2 ωρών , σε διαδοχικά μοτίβα.

    Αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Αν μπείτε στο YouTube και πληκτρολογήσετε «μυστηριώδεις ήχοι», μπορείτε κυριολεκτικά να καταναλώσετε ώρες παρακολουθώντας διαφορετικές περιπτώσεις σχετικών μαρτυριών . Το βίντεο που ακολουθεί θεωρείται από τα πλέον ανησυχητικά -συνεχίστε την ανάγνωσή σας και μετά το τελευταίο βίντεο, διότι θα διατυπώσουμε την πιθανότερη εξήγηση πάνω σε αυτό το μυστηριώδες φαινόμενο.

    Ο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ» ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ «ΒΟΓΓΗΤΟ» ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ


    fnews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ