• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

    Matrix ελέγχου: Αμφισβητώντας την πραγματικότητα όπως ποτέ πριν

    Του Alexander Light

    Μήπως το ανθρώπινο είδος έχει κυριαρχηθεί αιώνες τώρα από όντα υψηλότερης διάστασης και εμείς είμαστε φυλακισμένοι μέσα σε ένα matrix εξαπάτησης;

    Αν ναι, η φυλακή των ψυχών έχει την πόρτα ανοιχτή και εμείς μπορούμε να διαλέξουμε να βγούμε όποτε θέλουμε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξυπνήσουμε από το όνειρο ώστε να μπορέσουμε να δούμε την πόρτα... και να θέλουμε να βγούμε έξω.

    Ο απαράβατος νόμος της Ελέυθερης Βούλησης
    Ο νόμος της Ελεύθερης Βούλησης υποτίθεται ότι είναι ένας απαράβατος συμπαντικός νόμος. Αυτοί που ξέρουν τους κανόνες του παιχνιδιού μπορούν να βρουν διάφορα παραθυράκια ώστε να τον κάμψουν λίγο αλλά ποτέ δεν μπορούν να τον παραβούν.

    Αυτό σημαίνει ότι η συγκατάθεσή μας είναι απαραίτητη και ονειρευόμαστε αυτό το συλλογικό όνειρο επειδή με κάποιον τρόπο συμφωνήσαμε να το κάνουμε.




    Θυμάστε τι είπε ο Morpheus στον Neo στην ταινία The Matrix;

    Morpheus: «Το Matrix βρίσκεται παντού. Είναι παντού γύρω μας, ακόμα και τώρα, μέσα σ’ αυτό το δωμάτιο. Μπορείς να το δεις όταν κοιτάς έξω από το παράθυρό σου ή όταν ανοίγεις την τηλεόραση. Μπορείς να το αισθανθείς όταν πηγαίνεις στην δουλειά σου , όταν πηγαίνεις στην εκκλησία, όταν πληρώνεις τους φόρους σου. Είναι ο κόσμος που σου έχουν βάλει μπροστά στα μάτια σου για να σου κρύψουν την αλήθεια.»

    Neo: «Ποια αλήθεια;»

    Morpheus: «Ότι είσαι σκλάβος, Neo. Όπως όλοι οι άλλοι γεννήθηκες σκλαβωμένος, γεννημένος σε μια φυλακή που δεν μπορείς ούτε να την γευτείς, ούτε να την μυρίσεις, ούτε να την ακουμπήσεις. Μια φυλακή για το μυαλό σου. Δυστυχώς δεν μπορεί κανείς να σου εξηγήσει τι είναι το Matrix. Θα πρέπει να το δεις μόνος σου.




    Δυστυχώς στους περισσότερους ανθρώπους αρέσει αυτή η φυλακή. Η πραγματικότητα του πόνου και της δυστυχίας τους ταιριάζει μια χαρά και δεν θα έβγαιναν ποτέ ακόμα κι αν είχαν την ευκαιρία. Η πραγματικότητα είναι ναρκωτικό και οι περισσότεροι είναι εθισμένοι.

    Morheus: «Το Matrix είναι ένα σύστημα Neo. Το σύστημα είναι εχθρός μας. Αλλά όταν είσαι μέσα, κοιτάς γύρω σου και τι βλέπεις; επιχειρηματίες, καθηγητές, δικηγόρους, μαραγκούς. Τους ίδιους τους ανθρώπους που θες να σώσεις. Πρέπει να καταλάβεις. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς δεν είναι έτοιμοι να αποσυνδεθούν από το σύστημα. Και πολλοί απ’ αυτούς είναι τόσο εξαρτημένοι από το σύστημα που θα πολεμήσουν για να το προστατέψουν.

    Τα όνειρα θα έπρεπε να μας κάνουν να αμφισβητούμε την πραγματικότητα
    Όταν ονειρευόμαστε, δεν συνειδητοποιούμε ότι όλα συμβαίνουν στο μυαλό μας. Όσο απίθανο ή εξωπραγματικό είναι ένα όνειρο, το ζούμε σαν να συμβαίνει κανονικά χωρίς να το αμφισβητούμε. Το ζούμε τόσο αληθινά που ξυπνάμε επηρεασμένοι.




    Οπότε τι είναι αυτό που κάνει εκείνο όνειρο και αυτό που ζούμε τώρα, πραγματικότητα;

    Όνειρα μέσα στο όνειρο
    Αφού μελέτησα την δουλειά ετών πολλών επιστημόνων (π.χ. Dr. Ian Stevenson, Dr. Helen Wambach, Dr. Michael Newton) που κατάφεραν και ανέδειξαν αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν την μετεμψύχωση, πλέον είμαι σίγουρος (όσο μπορεί να είναι κανείς) ότι συμβαίνει.

    Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι η μετεμψύχωση συμβαίνει, μπορούμε να αποκωδικοποιήσουμε αυτή την εμπειρία που ονομάζουμε «ζωή στη Γη» σαν να είναι ανάλογη με το να «πηγαίνεις σχολείο» και να εξηγήσουμε εν μέρη τον λόγο που υποτίθεται ότι είμαστε εδώ. Για να μάθουμε και να εξελιχθούμε. Παίρνουμε μαθήματα.

    Και όταν πάρουμε όλα τα μαθήματα, κλείνει ο κύκλος της μετεμψύχωσης και προχωράμε σε νέες δοκιμασίες σε ανώτερες διαστάσεις (ή έτσι λένε διάφορες θρησκείες και ιδεολογίες).

    Τώρα όμως ζούμε μέσα στο όνειρο, η φύση της υλικής πραγματικότητας είναι άυλη. Τα πάντα γύρω μας είναι εικονικά, μη-υπαρκτά. Το πρόγραμμα του οποίου είμαστε μέρος είναι σχεδιασμένο να μας κάνει να πιστεύουμε ότι όλα είναι αληθινά, ενώ δεν είναι.

    Σύμφωνα με χιλιάδες ανθρώπους που έχουν κάνει αναδρομή στο διάστημα μεταξύ των ζωών στο Newton Institute professionals, έχουν αναφέρει ότι οι εμπειρίες μας στην ζωή είναι σχεδιασμένες για να μας διδάξουν σημαντικά μαθήματα. Όταν πεθαίνουμε από αυτή την πραγματικότητα, ξυπνάμε αμέσως σε μια άλλη ως άυλες οντότητες με πολύ περισσότερες δυνατότητες σε σχέση με αυτές του ανθρωπίνου σώματος.

    Αυτό επιβεβαιώνεται και από ανθρώπους που είχαν επιθανάτιες εμπειρίες ή από αυτούς που μπορούν και κάνουν αστρικά ταξίδια με το αστρικό τους σώμα.

    Αυτό σημαίνει ότι όταν πεθαίνουμε, ξυπνάμε από ένα συλλογικό όνειρο, πολύ ρεαλιστικό όνειρο, αλλά όνειρο.

    Ας ανακεφαλαιώσουμε:
    Όταν ονειρευόμαστε δεν αμφισβητούμε την πραγματικότητα του ονείρου όσο παράλογο κι αν είναι. Αποκωδικοποιούμε την εμπειρία σαν όνειρο μόνο όταν ξυπνήσουμε. Έτσι και όταν πεθαίνουμε, αποκωδικοποιούμε την εμπειρία της ζωής σαν ένα άλλο όνειρο.

    Η ολογραφική ψευδαίσθηση της πραγματικότητας
    Αν αναλογιστούμε τα όνειρά μας, αναπόφευκτα θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι είναι καταστάσεις ολογραφικής πραγματικότητας.
    Όταν ξυπνάμε από το όνειρο δεν μπορούμε να δράσουμε πια μέσα στο όνειρο γιατί έχουμε φύγει από την ονειρική κατάσταση. Τα όνειρα είναι ολογραφικές πραγματικότητες δημιουργημένες από τον νου και υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εκπαιδεύσει τους εαυτούς τους να έχουν επίγνωση την ώρα που ονειρεύονται ότι βρίσκονται μέσα σε όνειρο και να μπορούν να επηρεάσουν την τροπή του συνειδητά.

    Αυτή η τεχνική λέγεται lucid dreaming και μπορεί να την μάθει οποιοσδήποτε με πολλούς τρόπους.

    Ο David Icke εξηγεί την φύση της πραγματικότητας στο παρακάτω video:




    Αν λοιπόν δεχτούμε ότι αυτή η κατάσταση της ύπαρξης που εμείς νιώθουμε αληθινή, είναι ολογραφική, ποιος μας λέει ότι κάποιος δεν παίζει με αυτό το ολόγραμμα; Ή ότι το ολόγραμμα έχει καταληφθεί από όντα ανωτέρων διαστάσεων;

    O David Icke εξηγεί το Matrix ελέγχου:




    Ξυπνώντας από την ολογραφική ψευδαίσθηση πραγματικότητας
    Οι υποδουλωτές εκπέμπουν ένα δίχτυ αρνητικότητας στην ολογραφική πραγματικότητα, ένα matrix χαμηλής δόνησης γεμάτο πόνο και δυστυχία με την πρόθεση να βασανίζουν τον νου μας για να μας κάνουν να παράγουμε αρνητική ενέργεια.

    Αν ‘αυτοί’ μπορούν και εκπέμπουν αυτή την στρεβλή πραγματικότητα τότε εμείς θα πρέπει να ελευθερωθούμε, να αποκτήσουμε επίγνωση και να εξελιχθούμε πέρα από τις συχνότητες που ελέγχουν.




    how to exit the matrix

    Μετάφραση Αγγελίνα Αγγελακοπουλου για την Επιστήμη του Πνεύματος


    thesecretrealtruth

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ