• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

    Τουλάχιστον 10 μολότοφ εκτοξεύτηκαν πάνω στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας - Γεροβασίλη - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

    Από τη φωτιά καταστράφηκαν ολοσχερώς δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από την οικία του υπουργού Επικρατείας - Γεροβασίλη: Η δημοκρατικά νομιμοποιημένη κυβέρνηση του τόπου ούτε εκβιάζεται, ούτε εκφοβίζεται, ούτε υποχωρεί
    Επίθεση με μολότοφ εξαπέλυσαν άγνωστοι λίγο πριν τα μεσάνυχτα κατά της οικίας του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.





    Από τις περίπου δέκα μολότοφ κάηκαν δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα μπροστά από το σπίτι του κ. Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια και υπέστη ζημιές η πρόσοψη του σπιτιού, καθώς καταστράφηκε ένα παράθυρο, δεξιά από την εξώθυρα. Η φωτιά σβήστηκε από οχήματα της Πυροσβεστικής που κινήθηκαν άμεσα προς το σημείο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που εκδηλώθηκε η επίθεση ο υπουργός Επικρατείας ήταν εντός της οικίας του, δεν διέτρεξε κίνδυνο και είναι καλά στην υγεία του. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

    «Η δημοκρατικά νομιμοποιημένη κυβέρνηση του τόπου ούτε εκβιάζεται, ούτε εκφοβίζεται, ούτε υποχωρεί», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη. «Οι αυτουργοί τέτοιου είδους "αυθόρμητων" και "επαναστατικών" ενεργειών, αλλά και όλοι αυτοί που τις τελευταίες εβδομάδες πασχίζουν με κάθε τρόπο να δηλητηριάσουν το πολιτικό κλίμα, ας ξέρουν ότι τα σχέδια τους πέφτουν στο κενό...»

    thebest.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ