• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

    Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι συμβαίνει σε αυτές τις φωτογραφίες. Εσύ μπορείς;

    Υπάρχουν πολλά άλυτα μυστήρια στον κόσμο και όλοι έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας στην επιστήμηκαι την τεχνολογία, ώστε μια μέρα να καταλάβουμε επιτέλους τι
    συμβαίνει πάνω σε αυτή την τρελή γαλάζια σφαίρα που βρισκόμαστε.
    1. Η γυναίκα με το καφέ παλτό
    Γνωστή επίσης με τον ψευδώνυμο Babushka Lady, τίτλο που της έδωσε αργότερα το FBI, βρισκόταν πολύ κοντά στον JFK όταν αυτός δολοφονήθηκε στο Ντάλας. Σύμφωνα με μάρτυρες, αυτή η γυναίκα είχε βιντεοσκοπήσει όλο το συμβάν και σίγουρα θα μπορούσε να ρίξει φως στην υπόθεση, το FBI όμως δεν κατάφερε ποτέ να την εντοπίσει.
    2. Το συμβάν στο Dyatlov
    Το 1959, μια ομάδα έμπειρων Σοβιετικών ορειβατών πέθαναν μυστηριωδώς στα βουνά Ural. Ηφωτογραφία που βλέπετε παραπάνω τραβήχτηκε από την ομάδα διάσωσης. Σύμφωνα με τους τελευταίους, οι ορειβάτες έσκισαν τη σκηνή τους και άρχισαν να τρέχουν ξυπόλυτοι στο χιόνι, προσπαθώντας να ξεφύγουν από κάτι… Έξι από αυτούς πέθαναν από υποθερμία, δύο από σοβαρά κατάγματα στο στήθoς, ενώ ο τελευταίος βρέθηκε με κατάγματα στο κρανίο και για κάποιο ανεξήγητο λόγο έλειπε η… γλώσσα του! Και σα να μην έφταναν αυτά, τα ρούχα που φορούσαν οι ορειβάτες ήταν… ραδιενεργά!
    3. Τα φώτα στο Phoenix
    Στις 3 Μαρτίου 1997, μια σειρά από φώτα αγνώστου προέλευσης εμφανίστηκαν στον ουρανό πάνω από το Phoenix στην Αριζόνα και παρέμειναν ακίνητα στο ίδιο σημείο για ώρες ολόκληρες. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορίας επρόκειτο για φωτοβολίδες που είχαν ρίξει στα πλαίσια μιας άσκησης, τα φώτα όμως επανεμφανίστηκαν στο ίδιο σημείο το 2007 και το 2008. Ακόμη δεν υπάρχει μια πειστική εξήγηση περί τίνος πρόκεται.
    4. Ο αστροναύτης






    Μια μέρα, ο Jim Templeton αποφάσισε να φωτογραφίσει την κόρη του στην εξοχή. Όλα ήταν φυσιολογικά και δεν παρατήρησε τίποτα περίεργοτη στιγμή της λήψης, όταν όμως εμφάνισαν τη φωτογραφία, ένας αστροναύτης βρισκόταν πίσω από την κόρη του!
    5. Ένας επιπλέον αντίχειρας

    Παρατηρείστε τον αντίχειρα που φαίνεται δίπλα από το δεξί αυτί τουπαιδιού με τη μαύρη μπλούζα και στη συνέχεια μετρήστε τα χέρια των παιδιών. Κάπου δε βγαίνουν τα μαθηματικά…

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ