• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

    Eurobasket 2015: Η Εθνική κάνει πρεμιέρα με την ΠΓΔΜ

    Η ώρα της “επίσημης αγαπημένης” έφτασε... Στις 7.00 μ.μ. (ΑΝΤ1, ΟΤΕTV4) αρχίζει η περιπέτεια της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στο Eurobasket 2015, στο Ζάγκρεμπ και πρώτη της αντίπαλος είναι τα Σκόπια.

    Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν πολλούς Σκοπιανούς, περίπου 1.500 να βρίσκονται στη γειτονική τους Κροατία για το Eurobasket και είναι πιθανό να κερδίσουν απόψε τη μάχη της εξέδρας. Η ελληνική ομάδα θα έχει στο πλευρό της γύρω στους 150 φιλάθλους. 

    Ωστόσο, μπορεί στην εξέδρα οι Σκοπιανοί να είναι περισσότεροι, αλλά στο παρκέ αφεντικό φαίνεται πως είναι η “γαλανόλευκη” και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. 

    Παρόλο, που στη FYROM δεν... υπάρχουν πια οι Άντιτς και ΜακΚάλεμπ οι πρεμιέρες είναι πάντα επίφοβες και η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη θα πρέπει να είναι πειθαρχημένη... 

    Ο Φώτης Κατσικάρης δεν έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και η Εθνική θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το πλήρες ρόστερ της. Από τους Σκοπιανούς ξεχωρίζει μόνο ο σέντερ Ρίτσαρντ Χέντριξ. 

    Ο δικός μας όμιλος, αυτός του Ζάγκρεμπ αρχίζει στις 4.00 μ.μ. με το ματς ανάμεσα στη Γεωργία και την Ολλανδία (ΟΤΕTV4), και... κλείνει με την αναμέτρηση της γηπεδούχου Κροατίας με τη Σλοβενία (ΟΤΕTV8, ANT1). 

    newsit.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ