• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

    Δείτε την πρωτεύουσα του σεξ όπου ένα άντρας μπορεί να έχει όσες γυναίκες θέλει και να τον πληρώνουν

    Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά υπάρχει μία κινεζική πόλη όπου το να έχει κάποιος άνδρας ακόμα και τρεις γυναίκες μοιάζει σαν... απόλυτα φυσιολογικό.
    Το Dongguan είναι γνωστό για τα εργοστάσια κατασκευής iPhones και iPads που βρίσκονται στην πόλη, η οποία είναι χτισμένη στην επαρχία Guangdong στην Νότια Κίνα. Η συγκεκριμένη επαρχία είναι γνωστή για την κουλτούρα της που θέλει κοινωνικά αποδεκτό ένας άνδρας να έχει ερωτικές σχέσεις με όσες γυναίκες επιθυμεί, αφού, οι άνδρες είναι... σπάνιοι την περιοχή.
    Επειδή οι γυναίκες θεωρούνται πιο ανθεκτικές στην λεπτοδουλειά που χρειάζεται για την παραγωγή gadgets, τα εργοστάσια της περιοχής προσλαμβάνουν περισσότερες γυναίκες από άνδρες, έτσι στην πόλη αντιστοιχούν 89 άνδρες για κάθε 100 γυναίκες.
    girlfriends_1.jpg
    Επειδή οι άνδρες παίρνουν τις πιο απλές δουλειές, έχουν άπλετο χρόνο να κάνουν τις βόλτες τους στις πόλεις και να γνωρίζουν, όσες γυναίκες θέλουν. Όπως αναφέρει σε τηλεοπτικό σταθμό ένας άνδρας που ζει στην περιοχή, είναι πιο εύκολο να βρεις γυναίκα παρά δουλειά στην πόλη. Έτσι είναι κοινωνικά αποδεκτό ένας άνδρας να έχει πάνω από μία φιλενάδα.
    "Έχω τρεις φιλενάδες και το ξέρουν η μία για τις άλλες. Πολλοί φίλοι μου έχουν επίσης περισσότερες από μία φιλενάδες", αναφέρει ο Li Bin, εργάτης στο επάγγελμα. Την ίδια ώρα ο Xiao Lin, τονίζει στην κάμερα πως" να έχει κανείς μόνο μία γυναίκα είναι... ντροπιαστικό και όλοι θα γελούν μαζί του".
    girlfriends_2.JPG
    Επειδή οι γυναίκες κάνουν καλύτερες και πιο καλοπληρωμένες δουλειές από τους άνδρες, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πληρώνουν αυτές τον λογαριασμό όταν βγαίνουν ραντεβού με το αγόρι τους, ενώ όταν θελήσουν να παντρευτούν, φεύγουν από την πόλη για να επιστρέψουν στο σπίτι τους.
    Η πόλη, όπως είναι φυσικό, θεωρείται η πρωτεύουσα του σεξ στην Κίνα.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ