• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ – Μυστική Συνάντηση στο Λονδίνο για το Φινάλε των Μετρητών

    Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ… Οι Κεντρικές τράπεζες επιδιώκουν να αποσπάσουν την «κυβερνητική έγκριση» για όλες τις αγορές και τις πωλήσεις…
    Ο Οικονομολόγος, Martin Armstrong ισχυρίζεται ότι έχει προγραμματιστεί μια «μυστική» συνάντηση για τον τερματισμό μετρητών, που θα πραγματοποιηθεί στΟ Λονδίνο πριν από το τέλος του μήνα, και στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (FED).
    O Armstrong, ο οποίος είναι γνωστός για την επιτυχή πρόβλεψη της «Μαύρης Δευτέρας» στη Wall Street το 1987, καθώς και της ρωσικής οικονομικής κατάρρευσης το 1998, εξέφρασε τον αποτροπιασμό του, για το γεγονός πως αυτή η συνάντηση αποκρύπτεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
    «Στη μυστική συνάντηση στο Λονδίνο, ο Kenneth Rogoff του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, και ο Willem Buiter, επικεφαλής οικονομολόγος της Citigroup, θα συναντήσουν τους κεντρικούς τραπεζίτες, με στόχο την εξάλειψη όλων των μετρητών. Σκοπός είναι μια μέρα οι άνθρωποι να μην μπορούν να αγοράσουν ή να πουλήσουν τίποτα χωρίς την έγκριση της κυβέρνησης», γράφει ο Armstrong.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ