• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

    Το FBI βρήκε αυτή την τρύπα στην μέση του πουθενά…. Μέσα σε αυτήν βρήκαν…

    Το FBI έκανε πρόσφατα μια συγκλονιστική ανακάλυψη στην Sammamish, WA, όταν ανακάλυψε ένα… μυστικό υπόγειο καταφύγιο κρυμμένο μέσα στο δάσος. Το FBI ανακάλυψε την κρυψώνα αυτή κατά την διάρκεια διερεύνησης μιας υπόθεσης εξαφάνισης ενός κατάδικου που είχε ληστέψει μια τράπεζα και στην συνέχεια δραπέτευσε τον Αύγουστο του 2009.
    Ο εκπρόσωπος του FBI σε δήλωση του είπε : «Ακολουθήσαμε τα στοιχεία μας όπως κάποιος ακολουθάει στα στοιχεία σε ένα κυνήγι θησαυρού. Γνωρίζαμε ότι θα βρούμε κάτι πάνω σε ένα δέντρο η κάτι μέσα στην γη.»
    Το καταφύγιο αυτό βρισκόταν σε μεγάλη απόσταση από κατοικημένες περιοχές. Κανένας από τους γείτονες δεν γνώριζε ότι ζούνε κοντά με έναν καταζητούμενο εγκληματία.
    Το FBI δημοσιοποίησε αυτές τις φωτογραφίες προκειμένου να ενημερώσουν τις αρχές κάτοικοι που νομίζουν ότι έχουν δει κάτι τέτοιο στην γειτονία τους η σε οποιοιδήποτε άλλο μέρος.
    Δείτε τις φωτογραφίες :
    Μόλις έφυγε από τους πεζοναύτες το 1998 λήστεψε μια τράπεζα στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Οχάιο με απολογισμό 50.000 δολάρια. Κρύφτηκε σε αυτή την αποθήκη που είχε χτίσει ο ίδιος για να αποφύγει την σύλληψη του για πολλά χρόνια.
    Επιπλέον είχε κλέψει ένα όπλο και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο από ένα όχημα της αστυνομίας.
    Συνεκλήθη το 2003 αλλά δραπέτευσε από την φυλακή το 2009.
    Ήταν η χρονιά που εμφανίστηκε στο «Most Wanted της Αμερικής” στην λίστα ως ο πιο επικίνδυνος κακοποιός. Ήταν ακόμη σε θέση να αποφεύγει τη δημόσια αναγνώριση και την σύλληψη για πολλά χρόνια.
    Απόφευγε την αστυνομία κλέβοντας αμάξια και μια φορά απόφυγε την αστυνομία με καγιάκ.
    Είχε εκπαιδευτεί τόσο καλά στον στρατό που μπορούσε να κρύβετε για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να χρειάζεται να εμφανίζεται σε δημόσιους χώρους.
    Τελικά ο Robinett συνελήφθη τον Ιούνιο του 2014 και ο κόσμος αισθάνεται κάπως πιο ασφαλή , το FBI όμως ενθαρρύνει τους κατοίκους της Ουάσιγκτον να ψάξουν για παρόμοιες αποθήκες στην χώρα τους. Οι Αξιωματούχοι πιστεύουν ότι ένα άλλο μυστικό κρησφύγετο όπως αυτό μπορεί να περιέχει όπλα.
    Όταν όμως το FBI ήρθε σε επαφή με αυτή την αποθήκη συνειδητοποίησαν ότι η αποθήκη είχε εγκαταλειφτεί εδώ και πολλά χρόνια. Μύριζε μούχλα και ήταν γεμάτη με σκουπίδια.
    Μερικοί λένε ότι υπήρχαν μέσα σε αυτήν κλεμμένα κοσμήματα και όπλα αλλά τοπ FBI δεν επιβεβαιώνει ακόμα τις φήμες.
    Είναι ασαφές πόσο καιρό ο Robinett χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο καταφύγιο αλλά υπάρχει απόδειξη που δείχνει ότι έζησε εκεί.
    Φαίνεται ότι ο Robinett έφυγε από την αποθήκη το συντομότερο και άφησε πίσω του κάποια παπούτσια, κλειστά ποτά και τρόφιμα.
    apisteuta

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ