• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

    Χοντρός καβγάς «on air»: Άδωνις: Είσαι Στάλιν! – Παπαδάκης: Είσαι γελοίος!

    Χαμός έγινε στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» μεταξύ του παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.
    Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς στον αέρα, με αφορμή τις καταγγελίες της βουλευτού των ΑΝΕΛ, Σταυρούλας Ξουλίδου, για απόπειρα δωροδοκίας μέσω Facebook από στέλεχος της ΝΔ.
    O κ. Γεωργιάδης είπε ότι οι καταγγελίες που γίνονται μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι αβάσιμες. Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε ότι «η συγκεκριμένη ιστορία είναι μια γελοία ιστορία, ανάλογη αυτού του κόμματος».
    Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος του είπε ότι δεν είναι σωστό να κάνει τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς για ένα κόμμα και τότε τα αίματα άναψαν για τα καλά.
    Ο μεν Γεωργιάδης αποκάλεσε τον Παπαδάκη «Στάλιν», ο δε Παπαδάκης του απάντησε ότι είναι «γελοίος».
    Ο πλήρης διάλογος έχει ως εξής:
    - Γεωργιάδης: «Θα μου απαγορέψετε την πολιτική μου γνώμη; Τι είστε κύριε Πάπαδάκη; Στάλιν είστε;».
    - Παπαδάκης: «Έλα, πήγαινε στο καλό. Χάρηκα που μιλήσαμε, πήγαινε στο καλό. Κάθε φορά δεν θα κάνεις χαρακτηρισμό. Σε μένα δεν θα μιλάς έτσι και πάρτο πίσω. Ζήτησέ μου συγγνώμη. Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Γελοίος είσαι και φαίνεσαι. Αν εγώ είμαι Στάλιν, εσύ είσαι γελοίος».
    Πάντως, στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν και οι δυο τους συνέχισαν την κουβέντα, αν και ο κ. Γεωργιάδης δεν ζήτησε συγγνώμη. Αθάνατη ελληνική τηλεόραση!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ