• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

    MΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ- Δείτε τι βρήκαν σε παρτίδες AΛΑΤΙΟΥ στα ελληνικά Super Market και θα πάθετε ΣΟΚ!!!


    Είναι πραγματικά σοκαριστικό. Μία χώρα που έχει φτάσει στα όριά της και τώρα να προσπαθούν να την εξοντώσουν με δηλητήρια. Μετά απο εκτεταμένες έρευνες που έγιναν από επιστήμονες, βρέθηκε οτι το αλάτι το οποίο πωλείται στα ελληνικα super market εμπεριέχει απίστευτες ποσότητες χλωρίου και νατρίου. Σύμφωνα με πηγές φτάνει απο 97% μέχρι ακόμα και το 99%!!! Τι μας βάζουν να δώσουμε στα παιδιά μας;

    Πόσο επικίνδυνο είναι όμως αυτό;

    Κατ’ αρχάς το Χλώριο είναι ένα στοιχείο που η κύρια χρησιμότητά του είναι να απολυμαίνει, καθώς είναι εξαιρετικά οξειδωτικό! Επίσης όταν έρθει σε επαφή με το δέρμα το ερεθίζει, ενώ μπορεί ακόμα να λειτουργήσει και σαν λευκαντικό! Καλύτερα να μας έδιναν να φάμε το περιεχόμενο του Ariel και του Skip δηλαδή!

    Το Νάτριο από την άλλη είναι μέταλλο! Και μάλιστα χρειάζεται χημική επεξεργασία για να απομονωθεί στη φυσική του μορφή! Η φραση “σίδερα μασάει” δεν ήταν ποτέ πιο επίκαιρη!

    Άρα στην ουσία βάζουμε καθημερινά στο τραπέζι μας ενα συνδυασμό μετάλλου με απολυμαντικό! Με μιά λέξη; ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ! Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί αρρωσταίνουν τα ελληνόπουλα!

    Για την ανάγκη του άρθρου επικοινώνησα προσωπικά με τον διεθνούς φήμης γεωλόγο Δρ. Χανς Κριστιαν Μπεκενπαουερ ο οποίος μετά από εργαστηριακή εξέταση παραδέχτηκε ότι το δείγμα αλατιού που του πήγα είναι στην ουσία η χημική ένωση χλωρίου και νάτριου, με ελάχιστες άλλες προσμίξεις (ίσως έβαλαν και λιγο αλάτι για να μας ξεγελάσουν)!!! Δήλωσε μάλιστα οτι ο καθένας μπορεί να το ελέγξει πηγαίνοντας απλά μια μικρή ποσότητα σπιτικού αλατιού στο χημείο της περιοχής του.

    Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο κανένα στέλεχος της κυβέρνησης δεν έχει βγει να δώσει σαφή απάντηση στο ερώτημα “ποιός επιτρέπει να βάζουν 99% χλωριούχο νάτριο στο αλάτι που βάζουμε σπίτι μας. Τι έγιναν οι τάχα μου δήθεν ελεγκτικοί μηχανισμοί που θα μας προστάτευαν; Γιατί ο ΕΦΕΤ αφήνει αυτό το δηλητήριο χωρίς έλεγχο; Ποιόν εξυπηρετεί ο δηλητηριασμός ενός ολόκληρου λαού;”

    Πώς μπορούμε να προστατευτούμε όμως;

    Προς το παρόν ο μοναδικός τρόπος είναι η αποχή απο το αλάτι μέχρι να βρούμε αλάτι χωρίς το δηλητηριώδες χλωριούχο νάτριο στη συστασή του. Πιθανότατα από χώρα του εξωτερικού που να μην είναι ακόμα στόχος της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

    Εκεί μας κατάντησαν. Για να προστατευτούμε να πρέπει να κάνουμε εισαγωγή και το αλάτι! Αλλά θα τους δείξουμε εμείς θα δούνε τι θα πάθουνε! Ο καιρόc γαρ εγγύc!

    (Επειδή ζούμε σε ένα κράτος που ας πούμε το ποσοστό των ηλιθίων είναι κάπως υψηλούτσικο θεωρώ απαραίτητο να κάνω ξεκάθαρο ότι το παρόν κείμενο είναι προϊον σάτιρας. Είναι μεν ξεκάθαρο αλλα δε το βρίσκω καθόλου απίθανο να διαδοθεί και μέσα σε λίγες μέρες να έχεις ενά στρατό απο βλαμμένους που αποφεύγουν πλέον το αλάτι, γιατί έτσι διάβασαν στο ίντερνετ σε ένα αμφιβόλου ποιότητας και επιστημονικής κατάρτισης άρθρο.  For the record “αλάτι” είναι η κοινή ονομασία του χλωριούχου νατρίου.)

    makeleio.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ