• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

    Γιουρόπα Λιγκ: Κοντά στην πρόκριση ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη επί της Ντιναμό Μινσκ

    Με τον «συνήθη ύποπτο» Στέφανο Αθανασιάδη να πετυχαίνει δύο γκολ και να φτάνει τα πέντε στα δύο παιχνίδια με αντίπαλο την Ντιναμό Μινσκ, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 στο παγωμένο Μπορίσοφ τους Λευκορώσους για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. 


    Ετσι, μετά την ήττα της Γκινγκάμπ από την Φιορεντίνα (2-1), χρειάζεται μια απλή νίκη με 1-0 στην Τούμπα, στις 11 Δεκεμβρίου προκειμένου να περάσει για τέταρτη συνεχόμενη φορά στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. 

     Στο πρώτο ημίχρονο το ποδόσφαιρο που παίχτηκε δεν ήταν καλό. Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη του και η μόνη καλή ευκαιρία που δημιούργησε, ήταν αυτή στο 3’ με τον Αθανασιάδη να βγαίνει μόνος το μπροστά στον Ιγκνάτοβιτς μετά το λάθος του Κοντσεβόι, αλλά να μην μπορεί να τον νικήσει. Ο Κατσικάς, τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 27’ από τον Τζαβέλλα, όμως η αλλαγή του δεν επηρέασε την εικόνα του ΠΑΟΚ που ήταν ούτως ή άλλως από μέτρια έως κακή.

    Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε ακόμη πιο άσχημα, αφού ο Γλύκος στο 50, στο 53’ στο 56’ και στο 57’ αναγκάστηκε σε δύσκολες αποκρούσεις, σε ενέργειες των Στάσεβιτς, Κοντσεβόι, Σίμοβιτς και Τζέτζε. Από το 64’ και μετά η ο ΠΑΟΚ άρχισε να ξυπνά. Στο 83’ ο Αθανασιάδης, έκανε το 0-1 μετά από πάσα του Περέιρα, ενώ στο 89’ μετά από πάσα του Κάτσε και πάλι ο Αθανασιάδης, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Ιγκνάτοβιτς, κάνοντας το 0-2.

    Διαιτητής: Σέργκενχοφερ (Αυστρία)

    Κίτρινες: Βερετίλο,

    Ντιναμό: Ιγκνάτοβιτς, Σίμοβιτς, Πολίτεβιτς, Τζέτζε ( 81’ Ντιομάντε), Νίκολοτς, Ουντότζι (74’ Γιαρότσκι), Καρπόβιτς, Βερετίλο, Στάσεβιτς, Κοντσεβόι, Αντάμοβιτς

    ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς (27’ Τζαβέλλας), Βίτορ, Ρατς, Τζιόλης, Κάτσε, Τζανδάρης, Περέιρα, Σαλπιγγίδης (46’ Γκολάσα), Αθανασιάδης (90’ Παπαδόπουλος) 

    Η βαθμολογία: Φιορεντίνα 13, Γκινγκάμπ και ΠΑΟΚ από 7, Ντιναμό Μινσκ 1. 




    tanea.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ