• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

    Κατέκτησαν την πρωτιά οι πιλότοι μας στο ΝΑΤΟ

    Έναν ακόμα λόγο έχει από χτες να υπερηφανεύεται η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία μας, καθώς η 337 Μοίρα της 110 Πτέρυγας Μάχης στη Λάρισα κέρδισε την πρωτιά σε Νατοϊκές εκπαιδευτικές ασκήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Ισπανία.

    Απέδειξαν ότι είναι καλύτεροι ακόμα και από τους Αμερικανούς πιλότους που θεωρούνται κορυφαίοι και οι οποίοι έχουν τα μέσα να εκπαιδεύονται απεριόριστα χωρίς να απασχολεί την Ουάσιγκτον το κόστος.

    Η 2η εκπαιδευτική σειρά για το 2014 του «Tactical Leadership Programme (TLP)» που πραγματοποιήθηκε στην αεροπορική Βάση Albacete της Ισπανίας πραγματοποιήθηκε από τις 10 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου . Οι Έλληνες πιλότοι διακρίθηκαν στην επιχειρήσεις αέρος-αέρος.

    Σκοπός του προγράμματος TLP είναι η εκπαίδευση των Ιπταμένων του ΝΑΤΟ στη συγκρότηση και στην ηγεσία μικτών σχηματισμών (COMAO), καθώς και η εξοικείωση και η συνεργασία όλου του προσωπικού που υποστηρίζει τέτοιου είδους αποστολές, σύμφωνα με τα ΝATOϊκά πρότυπα και διαδικασίες.

    Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΑ τα στελέχη της 337 Μοίρας απέσπασαν ιδιαίτερα ευνοϊκές κριτικές για το επίπεδο της επαγγελματικής τους κατάρτισης, τις δυνατότητες του αεροσκάφους και για τις επιδόσεις τους, που τους κατέταξαν στην πρώτη θέση μεταξύ των συμμετεχόντων.

    briefingnews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ