• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

    ΑΕΚ… με ημερομηνία λήξης

    Με κακή εμφάνιση η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 με τον Ηλυσιακό

    Μια ακόμα απόδειξη ότι η φετινή ΑΕΚ εξελίχθηκε σε ομάδα… μιας χρήσεως δόθηκε στο ΟΑΚΑ. Με απαράδεκτη εμφάνιση (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο) και χωρίς την όρεξη που θα περίμενε κανείς από παίκτες που κρίνονται, η «Ένωση» έμεινε στο 0-0 με τον Ηλυσιακό.

    Η άρον-άρον επιστράτευση του Πλατέλλα και η καλή εμφάνιση του Ράμα δεν μπόρεσαν να γλιτώσουν την ομάδα του Δέλλα απ’ την πρώτη εντός έδρας γκέλα και τις (δικαιολογημένες) αποδοκιμασίες του κόσμου της μετά τη λήξη.


    Πώς έπαιξε
    Με αρκετές αλλαγές (ηθελημένες και μη) στην ενδεκάδα της παρατάχθηκε η ΑΕΚ. Πέραν του τραυματία Μπρέσεβιτς, ο Πλατέλλας ανέβασε πυρετό κι έμεινε εκτός αρχικού σχήματος. Αντίθετα, ο Τραϊανός Δέλλας επανέφερε σ’ αυτό τους Πόποβιτς και Γροντή, ενώ έδωσε ευκαιρία και στον Τζανετόπουλο. Με αυτά τα δεδομένα, το 4-2-3-1 διαμορφώθηκε ως εξής:

    Κάτω από τα δοκάρια ο Βούρας και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Πεταυράκης, Σταθάκης, Τζανετόπουλος και Γεωργέας. Στα χαφ βρέθηκαν οι Κορδέρο-Ρόβας, στην τριάδα μπροστά τους οι Γροντής (αριστερά), Ανάκογλου (επιτελικός), Πόποβιτς (δεξιά) και προωθημένος ήταν ο Ντακόλ.

    Το ματς
    Για τον καλοκαιρινό καιρό της ημέρας, αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ προτίμησαν να περάσουν το ηλιόλουστο απόγευμά τους στο ΟΑΚΑ. Αντί να τους ανταμείψει όμως, η «Ένωση» έκανε ό,τι μπορούσε για να τους δείξει ότι… έκαναν λάθος. Χωρίς έμπνευση και μοιάζοντας να κάνουν αγγαρεία, οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν τον Ηλυσιακό ν’ απορεί… πώς ήταν τόσο εύκολο να κρατάει το μηδέν.

    Διότι ο Ανάκογλου δεν περνούσε μπαλιές. Ο Γροντής έκανε τα μισά. Ο Πόποβιτς διαπίστωνες ότι αγωνίζεται μόνο όταν εκτελούσε στημένα. Και κάπως έτσι, έμοιαζε να αγχώνεται μόνο ο φιλότιμος… Γεωργέας! Γιατί οι δικές του ενέργειες έμοιαζαν πιο επικίνδυνες από του Ντακόλ. Κι έκαναν ακόμα πιο κραυγαλέο το συμπέρασμα ότι για (αυτή) την ΑΕΚ, οι απουσίες των Πλατέλλα-Μπρέσεβιτς είναι αξεπέραστες.

    Τόσο πολύ, που ο Δέλλας δεν άργησε να το παραδεχθεί. Βάζοντας απ’ το 60’ κιόλας τον πρώτο. Μάταια όμως. Διότι ούτε εκείνος, ούτε ο κινητικός και ορεξάτος Ράμα (που είχε αντικαταστήσει εν τω μεταξύ τον τραυματία Ρόβα) μπορούσαν να ρίξουν το… τείχος. Έστω κι αν ο Αλβανός δημιούργησε όλες τις προϋποθέσεις γι’ αυτό. Όταν, πρώτα ο Σηφάκης και μετά το δοκάρι του αρνήθηκαν δυο φορές το γκολ.

    Κι ενώ θα περίμενε κάποιος η ΑΕΚ να πιέσει ακόμα περισσότερο, εκείνη… έσβησε σταδιακά. Άρχισε να αγχώνεται. Κι όσο ο Ηλυσιακός πίστευε ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, τόσο τα πόδια των παικτών της βάραιναν. Έτσι, δεν μπορούσαν -όχι γκολ, αλλά ούτε ευκαιρία να φτιάξουν. Καταφέρνοντας τελικά να γκελάρουν (και) στο ΟΑΚΑ και εισπράττοντας δίκαια στο τέλος τις αποδοκιμασίες της εξέδρας. 
    Πηγή: sport-fm.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ